- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #51915 üzenetére
Ha már halott a topik, jó éjszakát:
"Footprints behind me
Covered by sands of time
Like I was never there
Marks I drew on the canvas of life
Gone like I was never there" -
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #51882 üzenetére
Jó, de nem mondhatnám kímélő menetnek, hogy gyakran jár 100 fölött az óra.
Most hirtelen csak a legutóbbi vágtára gondolok, amikor hoztuk a Madisont.Szerk: nekem amúgy még jól áll a gép. Nem jelez tartalékot, pedig bőven túl a
200-on, és még egész virgonc is a mutató, értsd nem fekszik mozdulatlanul.Szerk2: most az utóbbi két tankolással szög 4,4-re állt be alattam a gép. Most
ha ugyanez van, akkor normális, hogy 216-nál még nem fekszik, mert úgy még
csak 9,5L, tehát még fél literje van a reklamáláshoz, s a mutató kifektetéséhez.
Mondjuk jobbnak néz ki az állás fél liternél, de majd elválik. Nem hiszem, hogy
sokat csökkenne a fogyi, max. most pontosabban mérem, mert már jó az óra...Szerk3: viszont kicsit nehezen indult reggel.* Szegény kint állt a hidegben.
(Mondjuk a garázs sem fűtött, de azért 10 fok körül meg szokott állni a lehűlés.)*: 10 óra és 6 fok körül.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Peter
aktív tag
válasz huszi.gyb #51660 üzenetére
Én speciel igen. Mostanában minden nap jövök-megyek.
Más:
Tegnap reggel 7 körül egy pirosnál éppen megállni készülődök, közben szembe jön egy hatalmas chopper-szerű izé, rajta egy 120as nagydarab szakállas "barbár". N mondom ennek odaköszönök, végül is majdnem ugyan olyan gépen ülünk . Intenék neki, de megelőzött, és ő intett először...<<<KEEP IT REAL!>>>
-
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #51669 üzenetére
Hát még a Madison (amikor még ment), annak milyen
kegyetlenhangja van.
Döbbent arcok. Döbbent arcok mindenütt... Mondjuk az már sok is, valóban!Ui: legközelebb mondd azt, hogy ezres. Amúgy a benyakutas csaj csak fel
akarta volna csípni Samut, hátha vitte volna egy körre... De ha nem, nem."Te mondd, hogy 4Road, a te hangod mélyebb."
[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
válasz huszi.gyb #51660 üzenetére
Kar jelzés?
Tegnap kollégáktól megkaptam, hogy én vagyok a robogóért és nem fordítva, miután 2000km után leengedtem a végáttétel olajat Szerintem ahhoz képest, hogy július végén vettem 0km esen nem sok az a 2k km, vagy igazuk van a kollégáknak?
Nem tudom abba hagyni!
A múlthéten volán mögé ülve 1es után el felejtettem felkapcsolni 2be -
Dexar007
veterán
válasz huszi.gyb #51662 üzenetére
Nem hiszem.Egyszeruen nem akarom elhinni,hogy az aki ott dolgozik 10 eve,1000-es motorokat javit,korabban meg yamaha markaszerviz is volt,nem tud rajonni,hogy mitol nem mukodik rendesen.
Karbi biztos,hogy jo,mar ketszer is szet lett szedve.Gyertya uj,szikra van,benzint kap,legszuro uj,szij uj,gorgo uj, se oninditoval se rugasra nem indul.De ezt nem is nekem/nekunk kell megfejteni,csak mar engem sem hagy nyugodni,hogy megis mitol lehet.
Kompresszio is lett mar merve,vezerlest is atnezte,minden okes.
Jovo hetre remelem ki fog derulni,vagy esetleg visszakapom ugy,hogy nesze,told el innen ezt a szart. Aztan tenyleg az lesz a megoldas,hogy benzin---gyufa---arok.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
-
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #51620 üzenetére
Ezzel nem mondasz ellent. Meg kell szokni a gépet. Adott körülmények között
az a gáz sok volt. Ahogy nekem anno az Egry József utcában, nyíl egyenesen az
a közepes (?) gáz. Vizes fehér aszfalt: nagyjából a jég tapadási együtthatójával
rendelkezik, szóval pár "felesleges Nm" a keréken, és már riszál is a segge."lehetne ez 50-60-100km/h-nál is"
Lehetne, csak a vizes fehér aszfaltot megtiszteljük: nem megyünk rá ennyivel.
(Budaörsön körforgalomban ugyanez a csuda felület. Láblerakással fogtam meg.)amikor Majára valaki azt mondta, hogy az "nyelezős motor"
A 180-as? Persze, gyakorlatilag végig lehet vele nyélen menni, megbocsátó, sőt
a 4Road miatt kívánja is a hajtást, a röfögtetést. De amikor 90-100-zal csapatod
a városban, akkor eszedbe kell jusson, nem fogsz-e pikk-pakk így járni. -
üszök
őstag
válasz huszi.gyb #51547 üzenetére
Ez kell szerintem. Malaguti Phantom Max 250-re kell. Mindenhol 836x22,5-öt láttam méretnek.
Nem sürgős kell még pár dolog.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Rico45
őstag
válasz huszi.gyb #51545 üzenetére
Vajon ez jó? Nem találtam daycot!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
wolfnet
tag
válasz huszi.gyb #51440 üzenetére
Ja a kerék blokkolás is bukás. Minket kivittek felhőszakadásban (villám + szél + eső ~15°C), országutazni. F@sza gyerek volt a biztos úr. Ki sem szállt a tanuló kocsiból papírt intézni, megkérte az oktatót. De ugatni volt esze. Nekem az fájt hogy az A2-es vassal forgalomban 1x voltam, rutinon pedig 2x. A többi alkalommal egy Cagiva 125cc-s 2T-s fossal kotkodáltam. El sem mondom hogy rutinból aláírtam ~10 alkalmat, ebből 3x voltam a pályán vizsgával együtt. Péntek-szombat, hétfőn vizsga. Király mi? Csak azért mert a telefonba mondtam hogy motoroztam már. De kifizettem. Illetve a forgalomban is lehúztak a fél tanfolyammal. Oké ez a sulit minősíti, de szerintem gáz.
Csak azért vagyok pipa a rendszerre, mert a korlátlan jogsit 600-as gépekkel csinálják az emberek, ugyan ilyen mentalitásban, és a való életben vesz egy 750-1000-es gépet amivel ha nincs szerencséje az első úton meghal, mert mondjuk elfelejtették neki elmondani hogy kell kanyarodni egy nagy motorral 100-nál és nem annyira tehetséges pilóta a srác. Oké fő az óvatosság, csak mondom ~500 kilométert mentem a vassal 3 hét alatt, és minden percben mutat újat. A tanuló vasról meg úgy szálltam le hogy azt mondták tudok vezetni. D bullshit!
Privátban érdeklődj! :)
-
30z.Samu
félisten
-
Dexar007
veterán
válasz huszi.gyb #51375 üzenetére
Most nem tudom ,meddig hagyjam allni,hogy biztosan kijelenthessem,hogy ez volt a problemaja?
Lehet ma nem nyulok hozza,es majd csak holnap,kb 36 ora allas utan probalkozok megint. Mondjuk a karbit addig kitisztithatnam,mert hidegen nyelgazon befullad tovabbra is.
Lehet szijat,gorgot is cserelni kene,mert a legszurobol itelve,nem kicsit volt elhanyagolva a motor.Give me your cum,bull!
-
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #51340 üzenetére
[VICC]
Azt már rég kikötöttem. Nem kellett volna?
[/VICC]Valamire érzékeny, csak még nem jöttem rá, mire.
Pl. amikor ráadod a gyújtást lefut egy öndiagnosztika
a műszerfalon (motoros mutatók, olajvisszajelző stb.):
hallatszik az AC pumpa és van egy relé kattanás is...
Nos lehet, hogy még az a relé is kell az indítózáshoz,
aztán néha "úgy gondolja", hogy valami nem stimmel?
Át kell nyálaznom a szervizmanuált, mert tuti, ami fix.kcsa: lehet, hogy Windows fut a gyújtáselektronikán?
-
Dexar007
veterán
válasz huszi.gyb #51108 üzenetére
Este er haza,holnap fog meg kepeket kuldeni.Ez volt a level elso fele,csak gondoltam lenyegtelen.:
,,Velem leveleztél eddig a „jófogáson” keresztül a tárgyban szereplő robogóról.
A képeket amit ígértem holnap tudom küldeni, mert ma estig dolgozom.
A kérdésekre viszont szívesen válaszolok."Nem lenne rossz ha rapillantanal,es elmondanad a velemenyed,mert tenyleg messze lakunk egymastol. De hol a trukk?
Give me your cum,bull!
-
30z.Samu
félisten
válasz huszi.gyb #51097 üzenetére
Ez nem is rossz gép! Pláne ennyiért! Már ha nem kamu a hirdetés persze....mondjuk én akkor is Suzukis vagyok. De az Apriliák is jók...
Ki ült motorra ezen a szép szerdai reggelen? Én meg reckíroztam, durvábbra számítottam. Mondjuk hajnali 1-kor arra ébredtem, hogy valami nagy dög motor ment el az utcában, de tuti nem a táblának megfelelő sebességgel... Akkor viszont durva volt az időjárás, komoly széllökések voltak. Gondoltam magamban, hogy ha akkor is ilyen lesz, amikor útra kelek (~5 óra), akkor nem gurulni, hanem repülni fogok.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Dexar007
veterán
válasz huszi.gyb #51025 üzenetére
Nem lenne rossz akkor ha rendszamoznak a robogokat. Legalabb az ilyen kis pitianer fergek nem seftelnenek ilyenekkel. Nyilvan nem szunne meg a lopas,mivel motorokat-autokat is lopnak,de jo paran inkabb otthon maradnanak,mert nem eri meg a kockazatot.
Give me your cum,bull!
-
30z.Samu
félisten
válasz huszi.gyb #50930 üzenetére
Nézegettem videókat a 250-es Inazumáról, nem rossz szekér. És ha úgy alakul, egy 250-es gép kezdésnek szerintem ideális. Az még nem az a fenevad kategória...persze már az is meg tud ugrani. Vagy B terv, B125-öt vagy A1-et lerakom (mert az B-vel árban még nem gáz), veszek egy 125-ös gépet, amivel tapasztalatot szerzek és később nekiugrom a A-nak.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
30z.Samu
félisten
válasz huszi.gyb #50876 üzenetére
Én attól is fosok, hogy esetleg leugrom véletlen a kuplungról és jön (jó esetben csak) a driftelés, a vizsgáztató meg összeszarja magát mögöttem. Bár akkor sem kellemes dolog ez, amikor egyedül van az ember a közutakon és véletlenül úgy ugrik le a kuplungról.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz huszi.gyb #50869 üzenetére
Az az igazság, hogy szerintem ha most felülnék egy 600-as motorra, olyat borulnék, mint az olajtó. Azért írtam anno, hogy most szerintem nem állok készen egy korlátlan jogsira. De egy A1-A2 szerintem beleférne. Azt mondjuk nem tudom, hogy egy A2-re mekkora motorral vizsgázhatok, de az A-ra általában 600-as motort írnak. Mondjuk ezt a részét nem értem a dolognak. Egy kezdő motoros alá mi a francnak adnak 600-as motort? Ez olyan, mintha a kocsinál egy Ferrari-t adnának a seggem alá...Szerintem egy 250-es motorral is simán le lehetne vizsgázni korlátlannál is. Ha a friss jogsisnak van egy kis esze, úgy sem 600-ast vesz egyből. Meg a motornál ez a korlátozás...a B-s jogsival meg simán beülhetnék egy 1000 lóerős csodagépbe.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz huszi.gyb #50866 üzenetére
Én azért kételkedem az A-ban, mert szerintem nekem 400-asnál nagyobb gépem nem hiszem hogy lesz. Mert azt ugye nem csak megvenni kell egy gépet, hanem fenntartani is. A robogó stílus mellett pedig még az szól, hogy tudok pakolni. Egy kisebb bevásárlás simán elfér a csomagtartóban, ha a megfelelő robogót választom.
Sic Parvis Magna
-
-
Pubszon
veterán
válasz huszi.gyb #50827 üzenetére
Köszi.
Azt nem lehet tudni e esetleg, hogy a JOG lengéscsillapítója, rugója és kipufogója jó e ehhez?
Kb egy méretűek és évjáratra is hasonló.
Vagy le tudom fényképezni és egy itteni JOG-al összevetni.
Mert ha ugyan az, akkor könnyebb szerezni, a JOG nem olyan ritka.Illetve még amit fontosnak tartok:
Nagy fordulaton (motorhoz képest ) kéken füstöl, ami olajfogyasztásra utal.
Tiszta benzin kell bele, nem pedig keverék. Az olajozás mennyiségén kell állítani? Vagy az fix? Vagy mástól füstöl?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
szentkuti11
addikt
válasz huszi.gyb #50815 üzenetére
Erről van szó. Szerintem ott több lenne, mint holmi puceválás. Ezeket a dolgokat az eladó is megcsinálná, pláne ha ilyen házinepper forma, amilyennek tűnik a beszámítós duma alapján. Kell belőle venni egy jó állapotút és nyugodtan aludni. Egy ilyen gépnek úgy kell működnie, mint az atomóra. Kb. 1 évig volt ilyen gépem, mindig egy fél másodpercnyi önindítózásra gáz nélkül beindult, sose fulladt, sose füstölt, mindig szépen járt, mindig szép hangja volt, stb.
(#50816) Dexar007 Nem kell injektort rendelni, ismerek egy japán belpiacos robogókkal foglalkozó bontóst és már-már szerelőt Solymáron, mindene van ezekhez a gépekhez, ha ilyen típust veszel (Address V50G, Lets 4, Vino 4T, stb.), dobj rám egy PÜ-t, megadom az elérhetőségeit.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz huszi.gyb #50815 üzenetére
Injektor rendeles Japanbol.
Amugy tegnap nekem is fura volt ez az injektor dolog. En eddig ugy tudtam,vagy regen meg az sr50 ditech korszakban ugy volt,hogy amelyik robesz injektoros,azon nincs berugokar,azaz csak oninditoval tudod mukodesbe hozni.Ezert van aztan az anyazas,ha valami gond lesz az akksival.
De ezen a Suzukin mindkettobol van.huszi.gyb: Nem onigazolas,csak velemeny kikerdezes. Hogy aztan majd alvas kozben eldontsem,hogy kell-e vagy sem.
Atbaszni nem akarok vele senkit. Igazabol ha egy szerelo venne meg tolem 70-ert,akkor baromi jol jarna vele.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz huszi.gyb #50811 üzenetére
Hat ez az,hogy 140-ert van a legolcsobb Address. Mindig ilyen magas volt az aruk? Vagy csak most kivetelesen azert ennyi,mert szinte nincs kinalat.
Idomra en igazabol nem tervezek kolteni,motorikusan legyen jo,jarjon el 1.5 literrel,vilagitas menjen,a tobbi nem erdekel.
Gumik nincsenek veszes allapotban.
A lampa az jo kerdes,azt mondta,hogy igy szamitotta be.
Egyenesfutasa rendben van,legalabbis nem vettem eszre semmi kulonlegeset.Igazabol 70-ert sajnalom ott hagyni,annyira azert nem szar.80-ert hirdetnek olyat ha-n ami motorhibas. Igy ha nem tudnek vele mit kezdeni,akkor is ott az eladas lehetosege.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz huszi.gyb #50805 üzenetére
Ha gyarilag szar,akkor nem igen lehet rajta alu henger. Persze ha Pistike ugy gondolta,hogy racsingol egy kicsit,akkor lehet rendelt az egu-tol egy alu henger szettett es szethajtotta.
De igy elsore latatlanban,meg mindigy azt mondom,hogy ha beindul,es tudok vele menni,akkor 75-ert nem lehet tul nagy szopas. Persze ez mar csak otthon fog kiderulni,de legrosszabb esetben ugyanennyiert szerintem tovabb lehet adni. Pl a legolcsobb 80-ert van,de az keken fustol,es motorhibaskent van meghirdetve.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5