- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
aspe
csendes tag
válasz
DaeMonS #10581 üzenetére
Hello adott egy wrt54gl router v1.1 nem lehet pingelni csk a power led villog..
DD-WRT akartam rá tenni de valami hibát írt ki félbeszakadt a frissítés akkor még működött. Rápróbáltam még egyszer, ugyan az. Gondoltam nyomok egy gyári vissza állítást ....
Ez lett a vége.Segítség kellene! Átfutottam a jelen fórumot, de egy csomó ellent mondásba ütköztem. Reset kell ilyenkor meg TFTP (azt sem tudom mi az), valami kábel meg én nem tudom mi...Bár már gugliztam a tftp, le is töltöttem, de nagyjából ennyi. Illetve letöltöttem tftp.exe programot, de a parancssor tftp-t nem ismeri. Bár biztos Én vagyok hlye hozzá. Szóval kéne egy jó leírás mi a lóf@szt csináljak vele.
Mondjuk azt sem értem ha a pingre sem válaszol a router akkor hogyan lehet rátölteni bármit is LAN-on..Na mindegy vki tud segíteni. (az, hogy "google" most kevés lenne ettől vmi konkrétabbat)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Beköltözik az LG és az Xbox az autókba
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest