- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyBandi
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól. Van egy WRT54GL-em és egy NSLU2 NAS-om vinyóval. Szeretnék néhány dolgot függetleníteni a gépemtől, hogy ne kelljen állandóan futnia. Ezért is vettem ezt a kettőt, mivel lehet rájuk mindenféle okosságot pakolni, csak azt nem tudom eldönteni, mit melyikre rakjam fel. Amiket szeretnék (csökkenő prioritás szerint):
- torrentkliens (ctorrentre gondoltam), amelyik a NAS-hoz kötött vinyóra/ról töltene
- webszerver (ha nem tévedek, ebből valamilyen már van is rajtuk, már csak az admin felület miatt is), ahhoz kapcsolódóan egy php parser is jó lenne
- ftp szerverAz a problémám, hogy nem tudom, melyiknek mennyit bír a procija, és ezért hogyan osszam el őket. A NAS miatt a programoknak van tárhely bőven, swapolni is lehetne arra, az ftp- és webszerver tartalma is mehet oda. Arra gondoltam, hogy a routerre rakom a két szervert meg a php parsert, a NAS-ra meg megy a torrentkliens (és akkor nem a routerről swapolgat, hanem a vinyóhoz eggyel közelebbről). Van valakinek tapasztalata, hogy azok elbírnák-e, illetve van-e valami csúnya elvi hiba az elképzelésemben (nem nagyon értek a linuxhoz)?
Túró rudiért extra kérdés: ezek fényében melyiket ajánlanátok a dd-wrt és a tomato közül (gondolom, főleg a torrent miatti szimultán kapcsolatok döntenek a kérdésben)?
Köszi előre is
Bandi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest