Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyBandi
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól. Van egy WRT54GL-em és egy NSLU2 NAS-om vinyóval. Szeretnék néhány dolgot függetleníteni a gépemtől, hogy ne kelljen állandóan futnia. Ezért is vettem ezt a kettőt, mivel lehet rájuk mindenféle okosságot pakolni, csak azt nem tudom eldönteni, mit melyikre rakjam fel. Amiket szeretnék (csökkenő prioritás szerint):
- torrentkliens (ctorrentre gondoltam), amelyik a NAS-hoz kötött vinyóra/ról töltene
- webszerver (ha nem tévedek, ebből valamilyen már van is rajtuk, már csak az admin felület miatt is), ahhoz kapcsolódóan egy php parser is jó lenne
- ftp szerverAz a problémám, hogy nem tudom, melyiknek mennyit bír a procija, és ezért hogyan osszam el őket. A NAS miatt a programoknak van tárhely bőven, swapolni is lehetne arra, az ftp- és webszerver tartalma is mehet oda. Arra gondoltam, hogy a routerre rakom a két szervert meg a php parsert, a NAS-ra meg megy a torrentkliens (és akkor nem a routerről swapolgat, hanem a vinyóhoz eggyel közelebbről). Van valakinek tapasztalata, hogy azok elbírnák-e, illetve van-e valami csúnya elvi hiba az elképzelésemben (nem nagyon értek a linuxhoz)?
Túró rudiért extra kérdés: ezek fényében melyiket ajánlanátok a dd-wrt és a tomato közül (gondolom, főleg a torrent miatti szimultán kapcsolatok döntenek a kérdésben)?
Köszi előre is
Bandi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hobby elektronika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Robogó, kismotor
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS !97 százalékos akkumulátor!
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest