Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vazulka
csendes tag
Hali mindenkinek, mint itt sokunknak, nekem eis GL-em van.
Max. egy éve nyúzom, non-stop üzemel, úgy, hogy majdnem folyamatos torrentezést és böngészést vezényel. Ddwrt v23 sp1-et használtam, minden tökéletes volt, de az utóbbi időben sokszor eljátszotta azt, hogy véletlenszerűen elszáltak szolgáltatások. Vagy nem tudtam wi-fi-n csatlakozni, vagy nem osztott statikus cimet egy már beállitott gépnek. Ezeket csak restart-al tudtam orvosolni.
Mikor tele lett vele a hócipőm, gondoltam fw-t cserélek. A hyper mellett döntöttem, de kár volt.
Nem tudom, hogy rosszat szedtem le vagy mi történt, de "frissités" után teljessen elszált a router. Power ledd vadul villog, pingelni nem lehet!
Oksa, gondoltam hard reset... de nem, akkor gondoltam jöhet a rövidrezárós módszer, kb 15-20x zártam rövidre, de semmi. Végül találtam a topicban egy másik megoldást. Igaz az wrt54g-volt nem pedig gl, de gondoltam szegről végről egy kutya!
A feladat ismét rövidre zárás, de most a kábeles antennacsatit (föld) kellett összekötni a 16 vagy a 17-es lábbal majd power.
Végül is kb. 4-5 óra kutatás, tesztelés és szivás után lehetett pingelni, de a tftp nem tudott felrakni egy ddwrt micro-t sem. Erre egy nagyon egyszerű megoldást találtam, miszerint kb. 5-20 perc táp nélküli pihentetés. Nem tudom mi történik vele ebben az élapotban, de eredményként sikerült feltenni a fw-t!Most éppen tomato 1.09-es fut rajta, teljessen tökéletesen!
Mivel éjjel élesztettem újra a routert ezért nem igazán tudom melyik hsz-ekben találtam a linkeket, de annyit tudok segjteni, hogy az első 700 között volt.
Némi info a hsz. 297 környékén!Most éppen a Qos-t próbálom belőni, több kevesebb sikerrel. Nem látom még át, mit mire és miért kell átállitani.
Az a célom, hogy ha senki sem netezik, akkor a fileserver-em maxon használja a netet, de ha valaki böngészni akar, akkor visszavegyen a torrentezésből!A másik kérdés, hogy mint a ddwrt-vel volt az az ip-t nem osztom ki, nem veszem észre a wi-fi-s kapcsolatot cimű történetet ez is el fogja-e követni?
Üdv. mindenkinek, Vaz
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest