- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minstrel
senior tag
Melyik az utolsó fw ami ajánlott WRT54GL-re? Most tomato 1.28 van rajta, de csinál sokszor olyan hülyeséget, hogy a wifi jel megszűnik, de LAN-on továbbra is van net és csak újraindítás után lesz újra wifi. Lehet nem az fw miatt van mert már elég öreg router, de kettő is van és mindegyiken ugyanez az fw, ezért gyanakszom rá kicsit. Wifi power pár hétig magasra volt emelve, azt hittem amiatt csinálja, de most 42-ön van és nem hagyta abba.
-
Minstrel
senior tag
Sziasztok!
Van két WRT54GL-em és jelenleg WDS bridge módban vannak, de elég messze vannak egymástól, ezért inkább összekötném őket kábellel. Mit kellene beállítanom ilyenkor? Vagy elég csak a "modemes" router LAN portjáról a második router ethernetjébe a kábel és a jelenlegi beállításokkal működni fog?
-
Minstrel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13522 üzenetére
Tomato van rajta, igaz még a régebbi 1.28, de én se gondoltam, hogy amiatt nem jó.
Viszont érdemes volt az étert átnézni, szomszédnak lett nemrég egy telekomos routere, valamilyen zte ami elég jól tolja neki és pont az én két router-em közé, és mindhárom az 1-es csatornát használta. Most átraktam 11-esre és mindkét mobileszköz is hozza a maximumot. Köszönet a segítségért.
-
Minstrel
senior tag
Mi miatt lehet az, hogy android eszközökön lassabb a wifi WRT54GL router-rel? Itt vagyok a routertől 2 méterre és telefon és tablet is csak 4mbps miközben a net a 10mbps és ez meg is van mindkét notebook-on. Másik router-rel most nem tudom kipróbálni, de mindkét Linksys-nél ez van.
-
Minstrel
senior tag
(#13271)-hez
Sikerült megoldanom, hátha valaki másnak is jól jön majd. Átállítottam channel 1-re a router-eket és a titkosítást AES-re, szerintem inkább az utóbbi segített, most gond nélkül megy a WDS és a notebook-okat se dobálja le wifiről.
-
Minstrel
senior tag
Most viszont van egy kis gond. Az első router közelében lévő notebook pár perc után "leesik" a wifiről.
Megjelenik az óra melletti wifi ikonon a sárga pötty és ugyan visszatud csatlakozni ha rányomok a csatlakozásra, de utána újra megszakad. Ha kihúzom a második router-t akkor minden oké. Rálát a másikra is, de hát az első itt van 5 méterre, nem kéne a gyengébbre csatlakoznia.
-
Minstrel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13269 üzenetére
Oké, akkor megszokom
-
Minstrel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13257 üzenetére
Köszönet, sikerült!
Lenne még egy kérdésem. WDS-nél nem lehet megoldani, hogy különböző SSID legyen a két routeren? Hiába van minden jól beállítva, ha különbözőek akkor nem lehet a második routeren elérni a netet.
-
Minstrel
senior tag
Heló, dd-wrt alól lehet frissiteni tomato fw-re vagy először vissza az eredetire?
-
Minstrel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13231 üzenetére
Köszi!
A verzió nem baj ha nem egyezik? Mert az enyém már 2007-es, szerintem 1.0-ás.
-
Minstrel
senior tag
Két WRT54GL-el gond nélkül működik a WDS?
Mert egy már van, de egy TP link nem igazán ment vele, vagyis összejött a kapcsolat, de a TP link-re csatlakoztatott eszközök egy idő után nem kaptak ip-t, ezért frissíteni akartam a firmware-t és szegény router beledöglött. Na és most vennék egy használt WRT54GL-t ha azzal tuti működne a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike 1.6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged