- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
válasz
RicsiSuly #48817 üzenetére
Jó neked
Én rendeltem, majd 2 nappal később megírtak hogy nem küldik ki mert a cég adataival szereplő cím eltér a szállítási címtől
Csak oda küldik ami a cég adatainál van, na most ott senki nem lesz mivel posta fiók címként van használva és senki nem megy már be dolgozni idén ...így lett egy refund, majd ezt követően 19.én sikerült a 3d jake-től rendelni ami szintén nem volt egyszerű, a honlapjuk azt igéri, hogy dec 23. de emailben azt írták hogy majd januar
Szóval majd dec 24-25. jövök olvasni az unboxingos élményeket itt, nekem nem maradt más
-
ptesza
senior tag
válasz
RicsiSuly #48698 üzenetére
Ideális választás. Az A1 mini most nagyon akciós is.
Ha rábobod a kódot akkor még 20 euróval olcsóbb lesz. -
smithsys
aktív tag
válasz
RicsiSuly #48698 üzenetére
Ismerkedni szerintem kiváló gép a mini, PLA-t, PETG-t, TPU-t hibátlanul nyomtat.
Aztán ha megfog a dolog, és alaposabban megismered, akkor valószínűleg úgysem A1-ben fogsz gondolkodni.
Bár emlékszem annak idején a Prusások közt is sok olyan volt, akinek bőven elég volt a Prusa Mini is.
Tehát ha nem akarsz nagy cuccokat egyben nyomtatni, akkor bátran vágj bele az A1 minibe! -
fabula
őstag
válasz
RicsiSuly #44826 üzenetére
Én azt már nem venném, Bambu Lab A1 mini vagy A1 és Sovol SV06 a javasolt kezdő nyomtató, ha valóban nyomtatni szeretnél és nem a nyomtatót szerelni meg moddolgatni meg állítgatni rendszeresen, egyszóval nem akarsz szívni és nem azért veszed a nyomtatót, mert elsősorban barkácsolni, szerelni szeretsz és csak másodsorna időnként nyomtatni (legtöbbször a nyomtatóhoz valami "csoda" moddingot
).
Ez a jacasolt sorrend, de pesze a fennálló fennálló anyagi lehetőségek és az igények is behatárolják (A1 mininek kisebb a nyomtatási térfogata, a Socol SV06 meg majdnem olyan nayg, mint az A1, csak olcsóbb). -
kzkz
őstag
válasz
RicsiSuly #44826 üzenetére
Én Ender 3-at vettem kb. ennyiért második nyomtatónak, hogy majd ezzel kinyomtatom azokat az alkatrészeket, ami az első nyomtatómhoz kell. Hát az lett belőle, hogy az Ender 3-ra kellett az időt fordítani, hogy jól nyomtasson. Kb. még 40-50e ráment, de már jó.
Tehát kb. 100ba volt, mire normális lett. Akkor nem volt más alternatíva, mint most pl.: a Bambulab A1 mini, vagy a sovol sv06.
Ha szerencséd van, és boldogulsz az Enderrel úgy, hogy nem költesz rá, akkor jó lehet, de amint költeni kellene, akkor inkább másikat néznék...
-
fabula
őstag
válasz
RicsiSuly #43903 üzenetére
Ilyet egyik nyomtatóra sem írtam, hogy "selejt", csak hát már jócskán meghaladott technikák, olcsó alkatsrészekből, megbízhatatlan gyártással és minőségben.
Az Artillery Hornet-et nem igazán ismerem, a nevét már hallottam, kb. ennyi, én ebben a kategóriában már nem nézegetek semmit, mert korábban én is vettem relatíve "olcsó" nyomtatókat, majd ráköltöttem egy csomót és akkor sem tudta azt a megbízhatóságot és minőséget, amit én szerettem volna.
Ezt tudomásul kell venni. -
fabula
őstag
válasz
RicsiSuly #43892 üzenetére
Max 50 körül semmit nem ajálok kezdőnek
. Ilyen áron csak olyat kapsz, amivel sok szívás lesz kezdőként, de tényleg
.
A legjobb megoldás kezdőnek jelenleg a Bambu A1 AMS lite nélkül, január közepétől kb. 350€-ért lesz majd kapható (most csak kombóban szállítják).
Persze szerintem, nem kell nekem hinni.
-
gyemipapa
senior tag
válasz
RicsiSuly #43892 üzenetére
Én teljesen kezdő vagyok, 3 hete érkezett meg geekbuyingról Lengyelországból az Anycubic Kobra 2 Neo nyomtatóm, akciósan és kuponnal nekem 48 ezerért sikerült megvennem.
Elnyomtattam már többszáz méter filamentet, és teljesen elégedett vagyok a nyomtatóval, én csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest