Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Nem véletlenül halogattam (habár megkaptam, hogy mit spúrkodom), de abból, amit láttam, nekem sem tűnt túlságosan különlegesnek.
Ennek ellenére néha ránéztem, hátha leviszi az árát, hiszen időszakosan sokan szoktak olyat... erre most látom, eltűnt, de még a hivatalos YT csatornán szereplő teaser videó alatt sem válaszol erre a kérdésre a fejlesztő, már 8. napja.
Valami gubanc lesz itt... és így utólag úgy tűnik, nem is baj, hogy nem vettem meg.ui: mintha láttam volna már alternatívákat (talán nem mobilos, hanem PC-n műküdőeket), majd rákeresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest