- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Bambanő háza tája
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #24673 üzenetére
Közben addig-addig válogattam hogy már ingyen lesz a szállítás, köszönöm szépen, de most nem veszem igénybe a felajánlásod.
Egészen jól belaktam már a Sidewinder X1-et és tényleg eszement halk, egyedül a fúvókahűtő ventilátornak van némi hangja. Le szeretném cserélni valami kevésbé zajos darabra, tudnátok ajánlani valamilyen 24V-os 40mm-est ez helyett?
Amúgy ezt a nyomtatótípust bátran merem ajánlani minden kezdő játékosnak is, hozzáteszem nekem ez az első és eddig egyetlen nyomtatóm, nem vagyok képben a többi nyomtatóval, de eddig nem ment el a kedvem tőle pedig tartottam tőle. Most már ott tartok hogy nem is emlékszem mikor szinteztem utoljára, nem jön fel a sarka semminek, amivel az elején küszködtem, kopkop. Nem nagyon szoktátok ezt a gyártót ajánlani, gondolom mert még nem eléggé elterjedt itt a topikban. Mondjuk nem a 60e Ft-os kategória amit sokan itt keresnek, de én úgy érzem jó vásárt csináltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Google Drive
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...