Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
válasz Bogyó bá' #9497 üzenetére
bogyo112 helyedbe ezt venném: POWERCOLOR AX7850 2GBD5-2DHPP HD7850 2GB PCS+ PCIE
Nem gyenge az gyári OC-ja.[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz Bogyó bá' #9497 üzenetére
A Crysis 2 konnyen befal 1GB folott is. Ha teheted mindenkeppen 2GB-os karit vegyel.
Az a Powercolor tuti vetel, jobb valasztas, mint a Sapphire. Bar a 7850 eseten nem sok BS problema van, mint a Sapphire 7870-nel, de itt is becsuszott mar par ilyen hibas darab.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz Bogyó bá' #9521 üzenetére
Könyörgök...egy 8 éves gyerekről van.szo neki még a cod1 is nagyon jo grafikailag stb bár sztem nem azzal játszana...ha meg lecserélné a mostani konfigot akkor mire a kis srác olyan idős lenne hogy foglalkoztatná a grafika stb már rég elavulna az a konfig
Xbox One: bandymnc
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Bogyó bá' #9521 üzenetére
Ismerjük Sipi Újonc kollégát,egy a baj vale hogy 2-3 ezer forinttal adja csak olcsóbban a cuccokat és csak RAJTA keresztül érvényesíthető a garancia. Kérdezem én, mi van ha megváltozik 1 év múlva a telefonszáma és eltűnik az oldalról? Inkább vegye meg az ember a boltban és lesz@rva azt a 2-3 ezer forintot pluszban!
bandi0000: Ne vegyél ilyen háborús kártyákat,mint a HD4xxx széria! Vgyél inkább egy HD5670 DDR5 öt,vagy egy HD6570-et,ezeket már olcsóbban elkapod kb.10k körül. De itt PH-n találhatsz HD6670 et is ddr3 memóriával 11-12k környékén. Ezek a kártyák tökéletesen megfelelnek az említett célra.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Bogyó bá' #10015 üzenetére
Épp,ezt beszéltem múltkor valakivel. Nemrég raktam össze egy gépet kizárólag MSI alkatrészekből(ez volt a kérés),és egy ilyen kártyát tettem bele,mert erre volt keret. Maga a kártya jó,a hűtése viszont terhelésen elég hangos,talán a leghangosabb 7870,ami járt nálam. Más negatívumot nem tapasztaltam. MSI-ből a TF hűtés ami jó. De viszont 7870-ben a legjobb vétel ez: ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 HD7870 2GB GDDR5 és most itt nagyon jó áron is van. A leghalkabb 7870-es.
1Gb-os kártyát szerintem ne vegyél. Ha 7850-ez veszel akkor is 2Gb-os verziót. A 7850 1100Mhz-n már hozza a 7870-et,azt pedig a legtöbb példány alapfeszen viszi.Ez pl nagyon jó kártya:ASUS HD7850-DC2-2GD5-V2 HD7850 2GB GDDR5 ugyan úgy mint a nagytesója.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Bogyó bá' #10020 üzenetére
Ezek a kártyák már teljesen más dimenziók,mint az 58xx széria. Itt nem kell feszt sem emelned a tuninghoz. Általában 1100Mhz-t mennek alapfeszen,és itt nem lehet probléma,hisz a feszhez hozzá sem nyúltál. Kár lenne a kártyában szunnyadó erőt nem kihasználni. Vannak olyan kártyák amik eleve ezen a frekin jönnek ki lásd az enyémet. A másik része a melegedés. Meg fogsz lepődni rajt. Nem is nagyon kell külön hűtés a VRM-eknek a 78xx kártyákon. Csak hogy tudj viszonyítani az én kártyám alapon(1100/1250Mhz-n full terhelésen(furmark) max 60C'-os. Szénné feszelve 1300/1450Mhz-n pedig 71C'-os. A VRM pedig 55C'-os.És a ventillátor-t még nem láttam 45%(alapból 30%-on megy) felett járni,játékok alatt sem.
[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
válasz Bogyó bá' #10066 üzenetére
nem éri meg az 1 gigás, 2 Gigás, csak 6K-val drágábban, sztem megéri, a jövőre való tekintettel. Jah, és 3 év gari
[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
válasz Bogyó bá' #10210 üzenetére
az is simán meglehet, de az se lenne meglepő, h memória beállítások rosszak (ha nem nyúltál hozzájuk, akk nem szóltam). A kártya van húzva? elv az is okozhat ilyet jah, és mennyi RAM van mellette? mi a rendszerlemez? ha 5400-as, akk simán lehet, h utoléred a játékkal a lemez előretöltési sebességét, így várni kell, mire egy textúra a memóriába kerül, h onnét a monitorodra vándorolhasson
[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz Bogyó bá' #10239 üzenetére
mostmár kezdem átlátni 100-150 tdp felett egy más világ kezdődik,
eddig kis hiján passzivba elvolt a rendszer, ezzel a karival viszont még 2 vagy 3 x12cm ventivel sem biztos hogy elegendő lennék ( ami ugye nem is fura, ha azt nézzük több mint dupláját eszi a rendszer ) -
TechN7ne
nagyúr
válasz Bogyó bá' #10284 üzenetére
Igen,kifelejtettem a MSI márkát,ami nagyon jó,én is felhasználója vagyok.
Sondi1986 Igen szükséges plusz táp csati,de ezek mellet is max 64w a fogyasztása a kártyának. Gondolom a plusz tápcsatit azért nem igényelte a kérelmező,hogy ne fogyasszon sokat az ajánlott kártya,hát ez nem is sok. Én is probléma nélkül használom egy minőségibb 350-es tápegységgel.
-
Kakukktojás2
aktív tag
-
Sondi1986
addikt
válasz Bogyó bá' #10521 üzenetére
Ez olyan lesz mint a GTX480 annak is 250TDP-je aztán jóval 300W felett evet.
KAMELOT lehet hogy ugyan az a chip van benne de még jobban megnyirbálva, 1536sp, 256bit.
Csak az órajelek magasabban járnak azért éri be a sima 7950-et.
Az enyém meg 1340-et is bír.[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
válasz Bogyó bá' #11371 üzenetére
Nem az én konfigom,csak segíteni akarok egy ebben a témában segítségre szoruló kollégának.
Úgy hogy gonoszkodj nyugodtanBomiBoogie : Akkor ezzel a konfiggal amit leírtam és egy az általad ajánlott vga-val "megyegetne" a Bf3 neki? Vagyis jobban mint egy 4870-el....gondolom
[ Szerkesztve ]
-
Tepsifüles
tag
válasz Bogyó bá' #11992 üzenetére
Amd fx 8350; asus am3+ M5A97 Le2; 8 giga ram (2x4 kingston hyperx 1833 cl9 blue), 1 terras sata3 HDD, LG monitor full hd (22"),
Előzmény:
Sziasztok!
Új videókártyát szeretnék a gépembe (hehe melóhelyi, de 3d tervezőprogramok+game is menne rajta) és nem tudok dönteni a téren, hogy 128 192 vagy 256 bites a memória elérés/interface. Ennek mi a jelentősége? Mennyiben befolyásolja azt, hogy minnél jobb felbontást szeretnék élvezhető szinten nézni?
Csak mert találtam 256biteset 790es gpu órajellel illetve 128biteset 1100 as órajellel.
Melyik a jobb ilyenkor?
Második kérdésem pedig arra vonatkozna: megéri e dx 11.1 es kártyát venni (amennyivel többe kerül) vagy bőven elég lesz sokáig még a dx 11 (ugyanez a SM 5.0 - 5.1-re is vonatkozik)
Válaszokat előre is köszi.Kis bővítés: van ami ki tudja használni a 2GBot vkarik terén? Olvasgattam ezt azt, és sok helyen azt írják, hogy még évekig nem nagyon lesz rá szükség.
[ Szerkesztve ]
Sabee
-
kirjak
aktív tag
válasz Bogyó bá' #13857 üzenetére
Rendben akkor rendelek vagy veszek máshonnan de hol lehet ilyet rendelni utánvéttel vagy biztonságos előreutalás után?
Olyan helyről ahonnan több a garancia is.
Mert személyesen EZT az üzletet ismerem még (Kecskeméten)
[ Szerkesztve ]
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
madeinjapan
csendes tag
válasz Bogyó bá' #14177 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat bogyo112 és Grave444!
Tudom, hogy elég gyenge a konfig, de sajnos teljes cserére most nem futja, a konvertálni való meg csak gyűlik... :S Tehát ideiglenes megoldás kell, ami a videokártya, meg esetleg a proci.
De ha mondjuk mégis kellene mondani egy-két kártyát, amit bele lehet rakni, akkor mik lennének azok?
Üdvözlettel : Tamás
-
Buci21
addikt
válasz Bogyó bá' #18262 üzenetére
10 másodpercig (azaz csúcsérték, nem hosszútávra való), oda van írva... hosszútávon 15A az, de ha nem hiszed ézd meg alaposabban azt a matricát, kattints a képre, mert nagyul...
szerk:
igaz, 17 amper az akkor 204 watt. ez már jobb bár így is jól meg lesz terhelve a kicsikeszerk2: nem tudjuk milyen bél van benne, de egy próbát megér
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Bogyó bá' #18632 üzenetére
Egyszerűen eltűnt a második modul,pedig benne van a 8GB (2x4)
Csak a belső "kék" memória foglalat érzékeli,de mind1 melyiket rakom bele a kettő modul közül,csak ott működik
Kisebbik lapban hibátlanul mennek,megpróbálok szerezni egy népszerűbb és egyszerűbb márka kit-et. Ha vele se működik,akkor ez az alaplap lesz a faterék szobájában a kisebbik gépben, 4GB memóval.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Bogyó bá' #18635 üzenetére
Biztosan a foglalat a rossz,ugyan úgy nem érzékeli a másodlagos modult AM3 X3 450 procival. Ma még egy span át hozza a kingmax ramjait,aztán azzal ponot is tudok tenni a végére.
(#18637) hegegabi80 Tulajdonképpen a jelenlegi procidhoz aránylag passzol a GDDR5 GT440,max. még HD6670-t vagy HD7750-et rakhatsz mellé,de az utóbbit már lehet nem tudnád kihasználni 99%-ig.
-
hegegabi80
addikt
válasz Bogyó bá' #18839 üzenetére
Igen valahogy én is így gondoltam. A HD7750-el szépen elfutnak a játékok, aztán ha vénségemre meghülyülök és nem játszok, akkor meg eladom és marad az iGP.
Még annyi, hogy most 17" 1280x1024 ben játszom. De lehet lesz egy 19", de nem hd felbontású, azt még simán viszi a hd7750? Esetleg a hd-t (nem full hd) bírná kompromisszumokkal a G840 procival?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest