Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz Faterkam #13686 üzenetére
Az oldal tetején található "összefoglalót" lenyitod, találsz néhány linket, közte van ez:
Elég friss teszt, mindkét oldalon kiforrott driverekkel, láthatod, hogy 30-35% van a 7850 javára.De itt egy PH!-s teszt is: http://prohardver.hu/teszt/nvidia_geforce_gtx_650_ti_a_verbeli_kozepkategoria/crysis_warhead_dirt_showdown_anno_2070.html
[ Szerkesztve ]
:-)
-
ST05
őstag
válasz Faterkam #21139 üzenetére
itt ár/teljesitmény arányba is lehet sorolni
őket, nézd meg és lepődj meg 660Ti egy helyezettel marad el 11.edik a 9.edik 660-al szemben csupán
GK 104 az GK104 én nem hiszek a 15% ban ,nekem volt Ti-m is szerintem sokkal keményebben rajzol..
1344 Shader vs 960 ( árát illetően pedig csak nekünk fájó öszeg érte kedves kis hazánkban)
De az tény hogy a 660 jobb ár/tejesitzmény arányban . csak szerintem olyan sokkal ,...[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz Faterkam #21143 üzenetére
hát igen nincs mit tennünk ( csak kuporgatni )
Azon is látszik, hogy mennyire csórók vagyunk, hogy a fenti linkelt táblázatban,
a 660as kártyák 6% os igen magas népszerűségét, képes tulszárnyalni ,a 670, és 680 ( 7, és 8% -al )
Kiváncsi lennék, nálunk melyik kártya vezetne népszerűségben , szerintem sok a 7770 és 7850
de biztos nem a nagyvadak, mint globálisan -
xcvbxcvb
aktív tag
-
Apollo_21
addikt
válasz Faterkam #27665 üzenetére
Nem ajánlott! Sőt...távol áljon mindenki attól h kipróbálja...csakis saját felelősségre!
De "elvileg" tapasztalat...képes..némely 8800as szériás Nv-t életre kelteni..ideig-óráig...amíg vga-t tudsz magadnak nézni, így nemmaradsz gépnélkül. Ha jól olvastam utánna, akkor elvileg a magashő képes összeforrasztani..csúnyán kifejezvén az épp szétesésben lévő...gpu magot..remélem oltári b..ságot nemírtam le És ezzel tulképp kapsz egy kis időt..jobb esetben..tényleg életre kel. De nem ajánlott megoldás!
Én úgyanúgy vagyok vele mint a warezzel..itt nemkultiválják/juk, tehát nem is kerül szóba( évente talán 2x)..mindenki csak a saját kárára próbálja ki. off végeAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
AAntii
őstag
válasz Faterkam #35839 üzenetére
A két kártya között játékokban nincs 20% különbség, kb. 10%-ról ellenben reálisan beszélhetünk. Hogy ezért érdemes-e kiadni plusz pénzt és hogy mennyit, az egy jó kérdés. Ha sikerül úgy megboltolni a dolgot, hogy szinte ne kelljen rákölteni, akkor az erősebb mindig jobb.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
ST05
őstag
válasz Faterkam #35839 üzenetére
játékban közelsem ennyi a diffi, valley túl szintetikus..660Ti ben több a cuda, kemény helyzetekben van hogy jobban kijön a szitukból... cserélni szerintem sem éri meg 760-ra, hacsak nem 0 ráforditással..
tesztjeid pedig ugy lenne mérvadóak, ha azonos órajelen mentek volna, amit kétlek...
ugyanis GK-104 mindkettő, ergo mindkettő átlagban ugyanúgy húzható -
marcusa
addikt
válasz Faterkam #35852 üzenetére
Nekem 10k felett van a graphics score, pedig a gépem többi komponense gyengébb. 1280/7200 MHz-en.
http://www.3dmark.com/3dm11/7503986
Nem Valley alapján érdemes belőni a két kártya közti különbséget, mert ott nagyon sokat számít, hogy a 760 256bit-es, a 660ti pedig csak 192bit. Játékokban inkább a tesztekben is látható 5-10% különbség van csak köztük.
Én sem váltanék 660ti-ről 760-ra, ha csak nem valami nagyon jó ajánlat miatt.:-)
-
forguet
senior tag
válasz Faterkam #84156 üzenetére
A 960 erősebb nála, de csak kevéssel, szvsz nem éri meg arra váltani.
A 970 jó lehet, pl ASUS STRIX ha már félpasszív.
Vagy kivárod a 1060-at, ha nem sürgős és készen állsz mélyebben zsebbe nyúlni. Launch júli 19, de mire készlet is lesz meg az árak valamelyest normalizálódnak, simán augusztus is lesz...sőt... De ne legyen igazam.[ Szerkesztve ]
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Faterkam #163508 üzenetére
Nekem egy egy ventis Giga 1050 TI-m van (most a tartalék gépben), azzal semmi baj nem volt soha, pedig 6 éves, és napi 15 órát be volt kapcsolva. Nem kell neki külső táp. Csendes, alapon áll a ventije, csak ha meg van zavarva játékkal / CAD-renderrel, akkor indul el azt is kapni a mai napig: [link] , de 6 éve csak 50 ezer pénzbe fájt. A mai ára enyhén szólva fájdalmas.
A Crysis sorozat akadás nélkül ment vele fullHD felbontáson, minden maxra húzva.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
LK
addikt
válasz Faterkam #166679 üzenetére
Érzem, hogy 1 hónapon belül jócskán fel fog pörögni a topic sebessége. Naponta tele lesz ilyen linkelni érdemes ajánlatokkal a Net. Remélem így lesz.
errorcode06: nekem Pulse kártyám van, olcsó és jó, ha nem feszeled túl és hajtod mint állat, jó lesz, én nagyon elégedett vagyok vele[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Autós topik
- C# programozás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mozilla Firefox
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest