- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Qrva jó monitorokat lehet már kapni emberi áron, ilyen például a monitoros topikban "sztárolt" ACER is.
Gamerkedni is jó (azt alig szoktam - mégis csak 58 éves múltam....
), de napi tizenpár órát ülni előtte, és CAD-rajzokkal bíbelődni is. Sőt, a fotós hobbimhoz is kiváló a színhelyessége okán (kalibráltattam vásárláskor). Az ottani ajánlások alapján vettem meg, és nem bántam meg! 
Előtte volt már rengeteg monitorom, de az egy pixel keskeny CAD-rajzvonalak csak akkor lettek "élesek", miután D-SUB-ról DVI-re váltottam vagy 12 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de napi tizenpár órát ülni előtte, és CAD-rajzokkal bíbelődni is. Sőt, a fotós hobbimhoz is kiváló a színhelyessége okán (kalibráltattam vásárláskor). Az ottani ajánlások alapján vettem meg, és nem bántam meg! 
Meggyi001