Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forguet
senior tag
Ismeri vki ezt a boltot? Mert ez végre egész jó ajánlatnak tűnik.
MSI rx 480 gaming x 8GB 87k[ Szerkesztve ]
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
válasz Teaway #86752 üzenetére
Kapsz kb 10-15% plusz teljesítményt 25% felárért.
De van ott azért +4GB memória, ami az újabb játékoknál jól jön, ha valaki szeret meximális beállításokkal játszani.
Ha színtiszta teljesítmény/ár szempontot nézünk, sztem a 470 az egyértelmű győztes.
De ennél általában bonyolultabban hozunk döntéseketÉn pl még mindig 1060 6G - 480 8G között vívódom
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Hobbbyt
őstag
válasz Teaway #86756 üzenetére
Igen, mint ahogy forguet-is említette, ez azért nem ennyire egyszerű.
1, későbbi eladhatóság is benne van, most még elég a 4gb, de később (1-2 év múlva) már a kutyának se fog kelleni, ha van belőle 8 gigás is. Pont mint most a 2 gigás R9 380 és GTX960. 20-30%-al olcsóbbak a használt piacon mint a 4gigás társaik. És még így sem kapkodják őket.. (a 3 gigás GTX1060 szerintem eladhatatlan is lesz)
2, Alkalmazás függő is.. Ahol a 4GB szűke miatt nem tudsz mindent maxra tenni, de amúgy bírná a GPU (pl DOOM) ott nyilván minden pénzt megér a +4gb.Egy szó mint száz, korrektebb lenne pl. a 8 gigás RX470-hez hasonlítani. Ott viszont már csak annyival drágább mint amennyivel gyorsabb is.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Teaway
veterán
válasz Gaaabeeesz #86758 üzenetére
És hol van az a máshol, mert én sehol sem találok
Nincs itthon csokid??
-
Dexar007
veterán
Hasznaltan most szerintetek mi a best buy?
r9 390-ek vannak 70 kornyeken, sok-sok garival. GTX 970 tularazott,gtx 1060 szinten. Esetleg van uj rx 470 4gb 58-ert,viszont csak 4 gigas,es lassabb mint egy r9 390.
Give me your cum,bull!
-
DeckardCain
senior tag
Sziasztok. Adatlapomon található géphez keresek vga-t. Rx 480 vs gtx 1060 közt gondolkodok. Felbontás marad 1080p.
2-2,5 évre tervezek vele(tudom vége már kompromisszumos lesz). Jelenleg a strix 1060 oc nélküli verziót néztem. Árban belefér még. Tuning lesz. Másik oldalról pedig msi 480x gaming illetve Asus strix ott is. Árban minimális a különbség jelenleg. -
Hunork
veterán
válasz DeckardCain #86762 üzenetére
Remélem nem sznobizmus, de én a 480-at venném, már csak a Vulkan, DX12 jobb "előadása" terén.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Rruuer
senior tag
hello, nos úgy döntöttem maradok még a 970-nél, nekem egy alap ref kártyám van de kollégám jó árba megvenné és vennék helyette másikat, melyik a jobb? asus? msi? gigabyte?
-
Hunork
veterán
válasz Teaway #86767 üzenetére
Melóból írtam, szűk volt az idő, de szerintem mindenki értette.
Igen, még kevés a Vulkan-ra és DX12-re épülő játék, viszont az is biztos, hogy ezek száma csak növekedni fog. Legalábbis remélhetőleg a Vulkan nem fog a Mantle sorsára jutni..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
bundaska
aktív tag
Sziasztok!
Elég régóta hezitálok, milyen kártyát kellene vennem. AMD párti vagyok/voltam eddig. Segítségeteket kérném, a konfigom megtalálható az adatlapomon. Ami számomra árban szóba jöhet, az max. 80-85k visítva (többet sajnálok adni VGA-ért, meg kellene vennem egy DELL IPS PIVOT funkciós monitort is, illetve 8 GB ram. még kelleni fog, így marad ez az összeg).
Amire kellene: játék természetesen, BF3, BF 4, Hardline, Tomb Raider, (ha kijön BF1), stb.
Munka lájtosban: Inventor, AutoCAD, Solid Edge illetve többségében Lightroom, kicsi PS.
Amit néztem: RX 470 4GB Sapphire, RX 480 4GB Sapphire. GTX 1060 3GB-ból nem tudom, melyik az, amelyik megéri, mint írtam ATI volt az elműlt 15 évben, így nem tudom melyik a best buy és jó minőségű kategória belőle. OC szerintem nem a legfontosabb, a procimat se tuningoltam sose, az új karihoz viszont lehet kellene kicsit.Köszi a segítséget előre is.
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!
-
M@rdel
őstag
válasz bundaska #86770 üzenetére
Igen kellene tuningolni, de ettől függetlenül szerintem a RX 470 a nyerő.
-
nap
addikt
30 körül milyen kártyát lenne érdemes venni?
Főleg autós játékokra, a min 30fps fontosabb, mint a hatalmas felbontás. Elsősorban újat szeretnék, de nem zárkózom el a hsznált elől sem.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
bundaska
aktív tag
válasz M@rdel #86771 üzenetére
Köszönöm a választ neked és a többi hozzászólónak is. Nem is gondoltam, hogy az intel ennyivel magasabb FPS-t hoz ki egy játékból. Az a baj, a végén nem volt egy diagram, ami mutatta volna %-osan, mennyi az eltérés, mert az elején nem volt nagy az eltérés, de a vége felé majd 2x annyit dobott. Az a legnagyobb baj, hogy nem csak egy procit kellene cserélnem, hanem egy egésze gépet majdcsak. Alaplap, proci, ddr4 ram... kicsit sok lenne sajnos
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!
-
nap
addikt
válasz SoulReaver #86775 üzenetére
Köszi!
Az az igazság, hogy hoszabb távra kellene. (Kb 4-5 év.)browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
SoulReaver
veterán
válasz schawo #86779 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy 4-5 évig vigyen minden játékot, minimum vagy közepes grafikán.
(#86778) nap
Gyűjtsd a pénzed és vegyél egy komolyabbat. GTX 970-ek ára eléggé lent van, vagy fog esni. De használtan már 60-70 körül tuti kapsz majd. És a legtöbb még garanciás.
Jobb ötlet lenne szerintem, na meg FHD-ra jó lesz még pár évig.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz SoulReaver #86780 üzenetére
Dehogy. Aki 30 ezer forintos kártyát vesz 5 évre, annak nincsenek illúziói. Illúziói annak vannak, aki havonta cserélgeti a kártyáját, mert a 1080 sli sem volt elég legutóbb.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
titán
válasz SoulReaver #86782 üzenetére
Rengeteg olyan szituációt el tudok képzelni, amikor ennek van létjogosultsága. Van egy 3-5 éves kisgyerek, akinek lesz a számítógép, annak bőven elég, és még 3-4 év múlva is elég lesz. Másik, hogy rendkívül szoros költségvetésbe, gyenge proci mellé. Oda is elég, és ugye lesz lehetőség cserélni pár évig semmit.
Konzol a játékbuziknak való. De akkor még mindig nincs számítógéped.
[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
válasz SoulReaver #86780 üzenetére
GTX 970-ek ára eléggé lent van, vagy fog esni. De használtan már 60-70 körül tuti kapsz majd.
Akkor mar egy uj RX470, semmi elonyet nem latom a regi hasznalt 970-nek.
OK
-
giornalista
senior tag
válasz SoulReaver #86786 üzenetére
ha újonnan egy árban lennének, még akkor is vitatható lenne (bár a régi címekben jobb a 970, de az újakban nem igazán), de itt használt v újról beszélünk, 3 év garancia, 14 napos elállás, stb., stb.
szóval nemá'
árban a 970 az RX 480 ellenfele, ott meg már teljesítményben is előz az AMD.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz giornalista #86787 üzenetére
Mellé nem alegjobbak az amd driverei.. Felesleges kinlódás az amd.
-
sas55
aktív tag
-
Z_A_P
addikt
válasz SoulReaver #86788 üzenetére
Felesleges kinlódás az amd.
Biztos hogy neked ebben a topicban kell tevekenykedni? Objektiv tanacsokra van szukseg.Ja, most latom epp 970-ed van, erdekes...
OK
-
bobalazs
nagyúr
Ellenérv:
Faszák az amd kártyák!
Viccen kívűl, van egy r9 270em gond nélkül üzemel visz mindent ahogy kell bekapcsolt vsync mellett 60 fps.-el. Amit nem az is játszható, mikrolaggok driveresen mindig meg vannak csinálva. -
titán
Ne beszéljük már zöldségeket. Szokott lenni amd és nv kártyám is, mindkettőnek szarok a driverei. Egyik héten egyik bugos, másik héten másik bugos. Persze nem mindenkinél jön ki minden bug, se amd-nél, se nv-nél.
-
balazska92
senior tag
asus strix gtx 960 2gb után sapphire rx 480 4gb nitro + jelentős előrelépés, ugye?
-
zzola
titán
válasz SoulReaver #86796 üzenetére
Alap, hogy fanboyokkal felesleges leállni vitázni...
-
válasz balazska92 #86795 üzenetére
kb 40-50% hoz megfelelő proci mellett
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
wAfu
tag
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
Core i5 3350P, 520W Corsair táp
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
FullHD
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Játék
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
80-90 pénz
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
mindegy
Sziasztok!
A fenti procihoz szeretnék valami passzoló VGA-t keresni, egy HD7850-et váltana. A célom az lenne, hogy 2-3 évig ne nagyon kelljen hozzányúlni a konfighoz. Utána úgyis cserélnék mindent. 4K meg ilyenek nem érdekelnek. Mi lenne a max, amit ehhez a procihoz még érdemes párosítani? Esetleg van-e értelme Ivy Bridge vonalon beszerezni egy jobb procit ( pl. 3570) vagy nem dobna sokat rajta.
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Fegyver topic
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- DUNE médialejátszók topicja
- EA Origin
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest