Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80696) fister válasza gtamate2 (#80615) üzenetére


fister
tag

Mi bajod van az emaggal? Volt már garanciális javításod, személyes, konkrét negatív tapasztalatod vagy kasuba l szilárd azt írta a gyakorikerdeseken hogy 2 hetet várt a hama fülhallgató szivacsának garanciális cseréjére, ezért offos az emag?
Szerintem már régóta kinőtte gyermekbetegségeit a webáruház, ha volt neki, nem tudom... például:
30 napos termék-visszaküldés (A 30 napos termék-visszaküldés kizárólag az eMAG által forgalmazott termékekre érvényes. Az áru átvételétől számítva 30 naptári napon belül tudtunkra hozhatja termék-visszaküldési szándékát, és mi felesleges kérdések nélkül visszafizetjük Önnek a vételárat.)
VAGY Garancia háztól házig (Az eMAG garancia nagyon egyszerű és kényelmes! A “Pick-up & return” szolgáltatásunk keretében elhozzuk, megjavítjuk és visszavisszük a terméket, mindezt teljesen ingyen!)

Nagyon nagyon régen a kezdetekkor (ha talán még emlékszik valaki rá), hogy az ipon milyen borzalmas minőségű volt?! Nálam ott leírták magukat, azóta ahogy nézem top áruházak között vannak... Amit nem is értek, mert media markt áron dolgoznak többségében. Tőlük szerintem minimálisan jobb az aqua. Itt 1x garanciális cserém volt, automatikus garancia idő hosszabbítással, minden gond nélkül, de minimum 1-2 hetet vártam náluk is!
Legjobb akkor is a pcx, de előferdül, hogy találni jobb dealt: emiatt is írtam, de ennek a felvezetőnek szükségét éreztem..... :U
Ja és mondom ezeket úgy, hogy egyik üzlethez sincs semmi közöm.

Mivel jelen pillanatban már 03.24 van, ezért ma utoljára még akciózzák a mindenki által legjobban ajánlott MSI GTX 970 GAMING 4G kártyát az emagon.
Kerek 100 mátyásért szerintem alkalmi vétel, feltéve, ha nincs szükségetek ajándék far cry primal+/-the division játékra. Személy szerint lesz@rom mindkettőt, ezért rá is repültem :DDD és így az ára miatt el is dőlt, melyik gyártót válasszam :DDD
Gondoltam megosztom, aki akar spóroljon! Min 10 évig ketyegő hiba mentes kártyázást mindenkinek!

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.