Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
válasz bobalazs #81696 üzenetére
Szerencsés vagy. Nekem rengeteg bajom volt vele. Tavaly októbertől kezdve olyat csinált a kártya, hogy elsőnek októberben fagyott ki a gép, aztán januárban, utána pedig havi 1-2szer. Nem tudtunk rájönni, hogy mi a baja, ugyanis a ritka fagyások miatt nem tudtuk tesztelni. Végül most adta meg magát teljesen a múlthéten, és mint így kiderült, a kártya volt a ludas. Én örülök, hogy megszabadultam az AMD-től. Sajnos drága tanulópénz volt. Ettől függetlenül nyilván másnak lehet tökéletes, de megértheted, hogy én a rengeteg negatív tapasztalatom alapján nem fogom ajánlani senkinek.
A 8600GT kártyám, a régi gépben mai napig tökéletesen megy. -
Stylerr
addikt
válasz bobalazs #81702 üzenetére
Igen, itt is látható, a 6,5%-os meghibásodási arány az rengeteg, minden 15. kártya hibás.
-
bobalazs
nagyúr
válasz Stylerr #81703 üzenetére
Ennél meg minden 10. msi r9 270 gaming
-
sylvia_1988
tag
Sziasztok!
Intel Pentium G3220-as CPU mellé max. milyen VGA-t érdemes venni újonnan ill. használtan?
Köszönöm!
*** "A negatív gondolkodás határt szab a teljesítménynek. Ha viszont ezt megfordítjuk, akkor a lehetetlen hirtelen nagyon is elérhetővé válik." - Amby Burfoot ***
-
Grave_444
nagyúr
válasz sylvia_1988 #81705 üzenetére
Használtan 7770-7790, single playerben nagyjából kihajtja a proci.
Újonnan R7 250X / GTX 750 - 750Ti, ide már jó pár helyen kevés lesz.
Pentium mellé szerintem használtan érdemes valamivel gyengébb és olcsóbb kártyát venni.
-
h.kalman
csendes tag
Üdv srácok!
Kis tippre lenne szükség. Adott lenne egy 260x 1GB amit most leváltok . mi lenne most amit érdemes lenne venni helyette ? nem egy hatalmas gamer kártya kell! csak mivel benne van a korban lecserélném és mi az amivel előrelépek és éreznék változást is . -
holozis_HUN
veterán
válasz Grave_444 #81706 üzenetére
7770 bőven elég, nekem G2130 volt, de ahogy nézem csak a GPU-ban van különbség köztük. Nekem már erősen CPU limit volt, pl AC Unity, akkor volt 10-20 fps (low), most van 25-50 medium grafikán egy I5-3330-cal, GPU ugyan úgy HD7770.
Bár furcsa, mediumon jobban elfut, mint lowon, aminél ezt vettem észre: Lowon alig húzza a procit, de a vidikártyát igen. Mediumon proci jobban pörög, a vidikártya kicsit gyengébben van terhelve.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
lacus83
senior tag
Sziasztok!
Gigabyte G1 Gaming 970 Rev.1.0 / 1.1 között csak a 6+6 /6+8 pin tápcsatlakozás a különbség?
Tápkérdés : minőségi 500W vagy 550W ami kell neki?Üdv
LacusMSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Zotac VGA-ra él itthon a regisztráció utáni +3 év gari?
-
Tiby_83
tag
Sziasztok!
R7 360-as videókártyában gondolkodom, néztem több gyártó kártyáit, és azt vettem észre, hogy elkezdték csökkenteni a memória órajelét 6500-ról 6000-re.
Asus R7 360 OC V2
Asus R7 360 OCSzerintetek melyiket érdemes választani? Illetve miért kezdték csökkenteni az órajelet?
Tanácsotokat előre is köszönöm!
Üdv
Tibi -
FR33
aktív tag
Sziasztok!
Ma megyek vga-t venni.
Jön majd az újabb szériás vga így nemtom érdemes e venni drágábbat pl. gtx970
zotac gtx950 amp vagy gtx 970 vegyek? Mivel áfa visszajön, így ennyiben lenne :
950 amp ( 960 szintjén megy ) 40.000ft
970 80.000ft[ Szerkesztve ]
-
taknyí
senior tag
Sziasztok!
A rendszerem a leírásomban.
BF4-SW Battlefront amivel játszom (multi player). A cpu (4GHZ) 80% a kari 100%-on megy játék alatt. Gondolkodom egy GTX960-as kártyán. Vélemény?[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
-
taknyí
senior tag
-
-
Rém
tag
Sziasztok!
Mennyivel erősebb egy nvidia 450 gtx nél egy gtx 750 ti?
A proci egy i5 2400. -
-
taknyí
senior tag
válasz Hannibhál #81725 üzenetére
Miért is?
100% a kari 80% a proci.
Akkor 100% lenne a kari 50% a proci nagy élmény lenne...(#81726) KAMELOT: Köszi!
GTX 970-et soha sem fogok venni 960-nál többet nem adok egy kártyáért. Skylake felejtős Haswel és azzal megint 6 év jóság. A Phenom is 2010-óta szolgál. Azt szeretném, ha folyamatos fejlődést éreznék, persze tudom, hogy az i5 hozza a végcső megoldást.[ Szerkesztve ]
-
válasz taknyí #81729 üzenetére
860k-mellett is 100% volt a karim, s az i5 2500k mellett is mégis javultak az eredmények. Próbált ki szerintem azt hogy mérd le frapsal azon a szinten amin játszani szoktál(vagy használj beépített bencset ha van nem ismerem annyira a battlefrontot) s aztán vedd lejjebb a grafikai minőséget. Ha a minimum fps nem változik akkor bizony a proci is kivan használva 100on. A nagyobb baj mondjuk akkor lenne ha a maximum meg az átlag fps is alig változna mert akk eléggé komoly cpu-limited lenne. De amúgy meg a te döntésed, te pénzed, az itt elhangzottak a személyes véleményemet tükrözik csak, amivel lehet sőt kötelező vitatkozni
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
taknyí
senior tag
válasz Hannibhál #81731 üzenetére
Szia!
Mértem egyet Battlefrontban:
CPU% VGA% FPS ms
60........ 100..... 40 ..25
65 ........100..... 50...20
70........ 100..... 60...15
80........ 100..... 70...10Szemre HWiNFO + MSI Afterburner (a max. FPS-ek is egyre nőttek).
Tudom, hogy kompromisszumos a 960 a phenommal, lényegében ha lapot procival cserélek akkor vga limit (de már most is az van 660-nal), ha vga-t cserélek akkor proci limit lesz. Ezért gondolom, hogy érzetre a 960 hozna. Két részletben fejlesztenék 65-65k.
juve600: átmenetileg én is ezt az utat látom jónak
KAMELOT: igazad van, ha a használt is játszik[ Szerkesztve ]
-
-
holozis_HUN
veterán
R7 360 2gb vagy HD7870 2gb vagy GTX750? Újonnan lesz lehet. Nem olyan vészes az R7 360, GTX750 ára, hosszabb várakozással lehet nehezen, de beleférne. De ahogy nézem, ezektől mind erősebb. De sajna újonnan nem találtam HD7870-et Tudtok újonnan? Mert ahogy hallom, hogy a kártyák érzékenyek, ezért kezdek félni a használt vásárlástól.
-
válasz holozis_HUN #81737 üzenetére
nemigen érzékenyek, nekem az összes vga-m használt volt, a mostani is az s egyikkel sem volt soha semmi baj, annyi h megbízható eladótól kell venni
-
lotuska
tag
válasz holozis_HUN #81737 üzenetére
En GTX750Ti-t vennek. Kicsi fogyasztas, kis hotermeles, nem sokkal gyengebb a HD 7870tol, jol tuningolhato es van belole valasztek boven, hasznaltan is garisan, Hd 7870-bol nem nagyon van garis, a sima GTX 750 20-30%al gyengebb a Ti-tol, R7 360 felejtos a teljesitmeny/fogyasztas miatt.
-
lotuska
tag
válasz holozis_HUN #81740 üzenetére
Az rajtad is mulik, mennyi kompromisszumot vagy hajlando kotni es meddig terveznel jatszani a kartyaval, milyen konfig melle szeretned es fokepp milyen jatekokat jatszanal vele...
De azt nem ertem, hogy miert van az, hogy GTX750Ti-t ajanljuk es es sokan rakerdeznek R9 270(x)/R9 370(x) Azert nem nagyon eri meg ezeket a karikat megvenni, foleg ujonan, mert atnevezett 7850/7870 magasabb orajellel
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
válasz lotuska #81741 üzenetére
De hát erősebb, a HD7870,mint a 750ti, nem?
I5-3330 mellé és 8 gb ram társaságában egy 500W-os táppal. Kompromisszum annyi, hogy sima HD monitorom van, így nem kell akkora felbontást hajtani a gépnek, és medium/low még belefér
Még egy GTX 950 esetleg szóba jöhet, ez nem tűnik rossznak. Karcsún, de beleférhet, ha sikerül végre elpasszolni a vidikártyát Bár az a 128bit kicsit szúrja a szemem.
Illetve a gtx 750ti is 2 gb-os lenne, nem a 4.
[ Szerkesztve ]
-
válasz holozis_HUN #81742 üzenetére
hd 7870 kb 20-25%al erősebb ellenben 170w-ot megeszik míg a 750ti max 70et. Hd felbontásban mindenhez elég még egy 750 ti is egy hd 7870 főleg ha húzol rajta de igazából alapon is elég mindenre akár high beállításon is
-
JayZ
tag
Sziasztok! Új gépet építenék, skylake alapon. Nem igazán játszom és xbox is van a lakásban, de ha vennék a g4400as budget proci mellé egy gtx 750-et, elég volna arra hogy valami fusson akár újabb gémek közül is (720p-n)? Illetve, érdemes egyáltalán? Nem tudom, mennyire tartja az árát egy ilyen belépő gpu, ha mondjuk boltban veszem és van rá rendes garim stb, ha esetleg később elpasszolnám..
És igazából, sima hétköznapi feladatokhoz (youtube 1080p, 1080p mkv, böngésző, stb), kell egyáltalán vidkari? -
sima hétköznapi feladatokhoz(netezés lyutyúbe stb) nem igazán kell, régebbi gamekre is elég a beépített viszont komolyabbakhoz nem, s annyit még ha komolyabb pc-s játékokkal is nyomni akarod akkor a vga elég(2gb-ost nézz de inkább ti-verziót +pár ezer ft) viszont prociból i3asat minimum mert s ez most saját tapasztalat, a 2mag tényleg nem elég. van ami játszható vele de pl nekem a fifa 15 azért nem megy sehogy se mert nincs 4 magom:/ pedig 4,7ghz-re húzott g3258mal próbáltam de nem de ha nincs játék vagy max régebbiek akkor elég.
-
válasz holozis_HUN #81746 üzenetére
akkor viszont már 4gb kell de a 750ti-nak meg nincs annyi(árulnak de az átbaszás) s akkor oda tekintetbe véve a fejlődést egy gtx 960as 4gb-os újonnan vagy használtan más. mondjuk ha egy árkategóriát mondasz h mit szeretnél az sokat segítene
-
válasz holozis_HUN #81748 üzenetére
milyen konfig emllé lenne? proci,táp, ram?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest