Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#137615) Carlytoo válasza TechN7ne (#137594) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Ez így akkor sem tisztességes. Letesztelhetik ők is és ha valóban hibás a cucc, akkor cseréljék ki, vagy javítsák meg "emberi" időn belül. A szabályozással tisztában vagyok, de ez gusztustalan.

A szervizesek meg ne itt panaszkodjanak. Az idióta vásárlóval nem kell érdemben foglalkozni, de konkrét tapasztalatom van, hogy egyszerűen nem akarnak vele foglalkozni. Van több szervizes barátom és mesélgetik, hogy vannak náluk méreg drága cuccok ,de most egyszerűen nincs kedve nekiállni és megcsinálni. Inkább mond az ügyfélnek még +1 hetet.

Aqua story: Sógorom vett egy rx 580-at ( Asus Strix). Amikor megérkezett, akkor azonnal tesztelve is lett és sajnos kiderült, hogy rossz. Jelezte az Aquának, hogy cserét kér, mert nem jó a kártya. Szeretnék bevizsgálni. Küldtek futárt és elvitték. Hívták őt, hogy valóban hibás és elküldik megjavíttatni. Jeleztük ,hogy kérünk másikat. Nem szeretnénk ebben a szituban most 1-1.5 hónapot várni. Már pedig muszáj leszünk. Kértem, hogy oldjuk már meg, mert tényleg csak ki lett próbálva és bőven 3 napon belül vagyunk. NEM! Mondom jó, akkor fogyasztóvédelem. 1 hét múlva jött egy új 580-as. Miért kell ezt?

[ Szerkesztve ]

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.