Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
RSteve
tag
válasz
csgabee
üzenetére
Nekem egy héten belül megvolt. A Digi honlapján igényeltem a 100-ról ezresre váltást. Azonnal kaptam egy mailt hogy menjek be az egyik irodába. Két nap múlva bementem. aláírattak egy igénylőlapot, másnap hívott a szaki, egyeztettünk időpontot, három nap múlva jött. X. kerület.
A C7 szerintem elég jó én a v4-es verziót vettem a MagiComptól. Volt raktáron 7.-ig nyitva vannak, tegnap elhoztam, össze is dugtam.
Szemeztem az olcsóbb Synology routerrel, de az majdnem kétszer enniy és beleolvastam a fórumba, épp az a téma hogy a legújabb frissítés óta mi nem megy. Korábban is TP-Linkem volt , így megvettem a C7-et.
-
-
-
válasz
csgabee
üzenetére
Mind a kettő megfelelő lehet.
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
Mennyi lenne a beszerzésre?
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben? -
-
-
Multibit
nagyúr
válasz
csgabee
üzenetére
Az általam linkel hsz-ben az Archer C7, Asus RT-AC58U és az Asus RT-AC66U B1 routerekről van szól. Ezek nem dobálnak le. Te kiszúrtad az C1200-at, amiről többször írtuk, hogy nem ajánlott és az 1043ND-t, ami ugyan ajánlott családi házas környezetbe, de éppen lakótelepre nem.
-
-
woodworm
veterán
válasz
csgabee
üzenetére
Van iptv a hálózatodon?
Ha nincs és nem félsz a kínai rendelésektől, bevállalod az esetleg vele járó hátrányokat, akkor tudom ajánlani a xiaomi 3g-t (fontos a betűjel). Jelenleg 10-12 ezerért lehet rendelni, de az utóbbi időben többször kuponozták és 7-8 ezerért hozzá lehetett jutni.
- Előnyei: erős soc, jó wifi tulajdonságok, openwrt alapokra épülő modern kezelőfelület, androidos angol nyelvű app.
- Hátrányok: beszerezhetőség, nehézkesen érvényesíthető garancia, igmp hiánya, kevés lan port, kínai kezelő felület (chrome szépen fordítja).
Ha cfw kellene az igmp miatt, akkor lede és padavan elérhető hozzá.(#61989) kali
Nekem ezek a mediatek eszközeim vannak, lassan teljesen áttértem a tplinkes atherosokról. Nem vettem még észre, hogy használna más sebsességeket, ha felemás kliens router csatlakozik egymáshoz. Inkább azt veszem észre, hogy a szabványos sebességeken jobb a sávszél kihasználás, mint atheros esetén bármikor. Hogy ez a driver vagy a chipset hozadéka nem tudom, de úgy tűnik jobban skálázódik. -
válasz
csgabee
üzenetére
Sajnos erre most nem tudok válaszolni, mert a céges proxy miatt nem tudom megnyitni a linket. Azt látom az url-ből, hogy TP-LINK WR1043N típusról van szó, de a verzió nem derül ki belőle. Majd valaki más megválaszolja...
szerk.:
Ha nem v1, vagyis a régi, fehér tégla alakú, akkor jó. v2-től már ilyenek. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- OpenWRT topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ChatGPT Plus, YouTube Prémium, Netflix Prémium és még sok más előfizetés
- Eladó ÚJ ASUS - Lyra Voice AC2200 Tri-Band Router-Bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gubek-Einste
Dr.NX