- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
hunaqua #105970 üzenetére
Őszintén, most komolyan ezen kell spórolni?
Bemész bármilyen szám.tech boltba és veszel egy normális kábelt. Ha nem jó a kereskedelemben kapható hossz, akkor ingyen legyártják neked a kivánt hosszban. Én is így tettem. Kellett 5 méter Cat5e kábel. A helyszínen levágták és rákrimpeltek két normális minőségű dugót. Biztos nem szarakodnék AliExpressről ilyen képről is gagyinak tűnő dugóval. Veheted hosszútávú befektetésnek, mert egy ilyen kébel, ha nem törik meg, kábé "örök élet". Azaz előbb jön ki új szabvány és válik lassúvá, mintsem hogy tönkremenne. Mondjuk nem tudom mit hoz a jövő, szerintem otthonra bőven elég a tudása egy Cat6-nak.
-
Essejó
veterán
válasz
hunaqua #105970 üzenetére
Egyfelől ez nem az a Topik ahol ezt kéne tárgyalnunk, és lehet rövidesen ránk szólnak érte. Inkább ide való: link
De nekem a kábel továbbra is gyanús. Mert az 1 Gigát még a Cat5 is tudja, a Cat5e otthoni viszonyok közt 100 méterig a 2,5 Gigát is. Erre meg a specifikációban maximum 1 Gigát írnak, holott a Cat6-nak a 2,5 - 10 Gigát kéne tudnia.
Már bocs de ez a kábel túl olcsó, hogy Cat6 legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen program, ami...?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest