Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Remiel
üzenetére
Szia,
ha egy megjegyzést megengedsz nekem is, nekem volt Tenda routerem (egész pontosan Tenda w316r), és egy dologban volt igazán jó (másban nem nagyon), az pedig a wlan jelerőssége. Olyan helyeken is lazán és stabilan fogható volt mindenféle eszközzel, ahol a többi addigi ill. mostani routereink is kínlódnak. Nem tudom, hogy egyedi eset volt, vagy a többi Tenda is ilyen-e, de hátha ez is segít valamennyire a döntésben.

-
-
-
-
-
válasz
Remiel
üzenetére
Azt írtad az elején, hogy 10 tHUF-os határral akarsz routert venni. Ha 12 WIFI-t látsz, akkor a sima 2,4 Ghz-es eszközzel ezekkel ütközni fogsz és zavarni fogják az átvitelt. Az, hogy ebből majd mit veszel észre az több mindentől függ, valamilyen mértékű lassulásként jelentkezik majd. Ha elég lassu az internet előfizetésed, akkor talán észre sem fogod venni.
Milyen eszközökkel lesz használva? Ha azok ismerik az 5Ghz-et (azaz dual band-esek), akkor jobban járnál egy 5Ghz-et is ismerő Dual Band-es routerral.
Az összefoglalóban vannak eszközök 10 tHUF-os határral. A legolcsóbb dual band-es ajánlott eszköz szerintem az Asus N56U, ami sajnos már 20 tHUF -
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- bambano: Bambanő háza tája
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX