Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Core2duo6600 #86201 üzenetére
Sokan ezt másképp gondolják, ami nem baj viszont sokan meg teljesen feleslegesen veszik a drága routereket amikor egy olcsó de jó szoftverrel ellátott router tökéletesen megfelelő lenne. Nekem is van egy AX92U-m viszont az AC57U Padavan firmware-el egyelőre "pariban van vele" mivel nincs AX-es eszközöm és az AC-s eszközök 90%-a maximum 867Mbps linksebességre képes, sok eszköz meg vezetéken csatlakozik, tehát amíg nálam az AC57U-t maximálisan kihasználom és tökéletesen ellátja a dolgát addig az AX92U 40%-os kihasználtsággal próbál megfelelni, a többi "felesleg" meg csak úgy van. Én kiváncsiságból vettem az AX-es routert amit meg is tartok és néha cserélgetem őket, frissítek, stb, de a Padavan megy úgy átlaában a CFW firmware szabadsága megfizethetetlen.
-
dkess
őstag
válasz
Na, én is erre gondoltam ...
A kérdezőnek meg szüksége lenne rá - feltételezhetően azért is vette azt. Úgy egyébként a kijelentő mondatodnál elfelejtetted hozzátenni, hogy "szerintem" ... Írom ezt még AC -s router tulajként, aki a multigigabit -es portok terjedéséig (értsd és mond: egynél több ilyen) nem is szeretne váltani.
Úgy egyébként volt már nálam pár hétig AX -es router. Újként nem is igen vennék már mást ...
@#86203,
Egészen biztos, hogy a következő laptopod is N -es lesz? Biztos fogsz még kapni olyat amikor aktuális lenne a következő lapos? ...
(routert a közeljövőnek vesszük - nem a múltnak)
-
Alex91
félisten
válasz
De ha most kenytelen az ember venni, akkor mar nem vesz AC-set...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 22.10.2025-ig kedvezménes, 120.000ft-os áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest