Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pc360
addikt
válasz
Totyika
üzenetére
Csinálj egy MKV-t bármelyik videoszerkesztővel, pl. Kdenlive, és másold mellé a JPG-ket is... Vagy rakd fel csak a képeket, és máris megvagy, egy értelmes lejátszóval böngészhetők lesznek a mappák.
Nem hiszem, hogy ennyire komplex menürendszer elkészíthető lenne, amiben száz/ezer*X kép talalálható. A BD lemez nem egy szabadon értelmezett programfelület, csak bizonyos funkciókat kezelnek le a lejátszók róla. Szerintem a képnézegető funkció eleve nem indítható menüből. Azt a lejátszón választod ki, de akkor annak semmi köze nem lesz a menühöz. Legalábbis én így gondolom, de soha nem volt BD lejátszóm, hisz erre való a számítógép...
brd: Köszi! Ettől az SVP-től féltem. Eleve itt kezdtem anno a kutakodást, de a zistenért nem jött össze a dolog, nem is túl egyértelműek a leírásaik. Majd lehet, hogy rámegyek, de azt már most látom, hogy ebből sajna nem lesz egészen addig általános megoldás, míg bele nem oltják végre ezt egy normális, modern lejátszóba, és nem olyan szakadék módon, mint a Spalsh-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest