- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
BitRider #53185 üzenetére
Végigpróbáltam többet (rudtdesk, remoteuti stb.)
DE:
- nem települt a C2D 32 bit 3GB ram gépre
- vagy ha települt bármit csináltam a folyamatos egérmozgást eredményező (tehát ahogy mozgattam az egeret a másik gép asztalán szinkronban mozgott) képkockasebességet nem érte el.Hiszed vagy sem csak a két piacvezető ami áthdalta ezt: a TV és az AD
A ChromeRemoteDesktpop is nabyon tetszett (ha kukázom a láncból a gyenge régi gépet akkor át is állok arra vagy tesztelem.újra a többit.)de a gyenge gépről bármit állítottam nem tudtam irányítani az erősebb gépet csak extrém darabos képrfissítéssel (nyilván nem játék vagy film nézéséről van szó hanem pl. fájlok mozgatása, webbongészőben torrentoldalról letöltés elindítása stb. vagy egy szövegszekesztő mwgynyitása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- A Teslákba költözik a Grok AI
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest