Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Elolvastam. Annyi, hogy azt írtad, hogy olyan nincs, hogy ha új fájlt másolok be, akkor az automatikusan átlinkelődik. A tapasztalat alapján ha egy könyvtárt linkelek át a mklink /j paranccsal, akkor ha bármit berakok a forrás mappába, akkor az értelemszerűen megjelenik a linkelt cél mappában is. Ez nekem tökéletes. Más internetes helyeken írták, hogy hard linkelni nem lehet könyvtárat, de ez a parancs tudtommal hard link (ha nem, akkor sorry) és tökéletesen jó arra, amire nekem szükségem van.
Az az egy dolog nem megy, hogy magát a mappa tartalmát linkeljem át ne pedig a mappát. Ez gondolom úgy működne egy szinkronizálós szoftverrel, hogy real-time-ban érzékeli a háttérben futva, hogy az adott forrás mappában valami megváltozott. Pl. ha egy mappa törölve lett, akkor a cél helyről törli a linket, hogy ne legyen halott a link (már ha nem törli automatikusan a fájlrendszer, ezt nem tudom), vagy ha egy új mappa lett létrehozva a forrás mappában, akkor arról automatikusan csinál egy hard linket a cél mappába. Ilyen szoftver volna jó, de gugliztam jó pár órát, de lehet csak én vagyok az egyetlen a világon, aki ezt használná.

(Azt még megértem, hogy magán userek töredéke használna egy ilyet, de cégek biztos hasznát vennék.)De mondom én meg vagyok azzal is, hogy magát a könyvtárat linkelem át nem pedig a tartalmát. Kicsit ''csúnya'', de ennyi kompromisszumot tudok kötni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest