Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami...? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:14:01

LOGOUT.hu

Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36151) [HUN]Zolee válasza spe88 (#36150) üzenetére


[HUN]Zolee
senior tag

Igen nagy egybefüggő fájloknál tud annyit, próbálj meg másolni 1000db 5mb-os fájlt és mindjárt lesz abból a 100mb/s ből 20-30mb/s, és emellé a fej ugrál össze vissza a lemezen belül. ha másolsz 2 hdd közt 2db nagyméretű fájlt az se 2x 50mb/s lesz hanem csak olyan 2x35mb/s.

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/

(#36152) spe88 válasza [HUN]Zolee (#36151) üzenetére


spe88
senior tag

Éppen ezért akarom képfájlként megoldani!

Ha HDD-ről másolsz egy másik HDD-ra 10000 db 5 MB-os fájlt az 5-10x (?) annyi idő, mintha ugyanezek a fájlok egy RAR-ba lennének összefűzve, hiszen az csak egy fájl! És mindezt úgy hogy ugyanott helyezkednek el a tányéron.
Egy tesztet megérne egy ilyen amúgy, kíváncsi lennék számokban! Ezt meg azért csinálja, mert a Win lépked a fájlnevek közt, aztán lecsekkolja egyenként, hogy tuti átrakta-e stb.!

A fej meg írásnál is ugrál össze-vissza? Nem úgy működik, hogy ír aztán max. nagyon töredezett lesz a képfájl? Akkor fog össze-vissza ugrálni, ha ki akarom csomagolni azt az adott képfájlt! Nem így működik a rendszer?
Nem vágom, csak ez tűnik nekem logikusnak, ezért kérdem... Ha fogom másolok egy rommá töredezett HDD-ről több ezer fájlt, akkor az az új lemezen már nem lesz töredezett! Nem? Persze normál ámásolással nem valamiféle tükröző eljárással!

Igazából a lényeg nem is azon van, hogy mi mennyi idő! Lehet, hogy a teljes procedúra több, mint ha egyben áthúznám a fájlokat egy olvasással képfájl nélkül (bár kétlem), hanem azon, hogy az az idő legyen a legkevesebb, míg ott kell ülnöm a gép előtt!!! Erre meg egyelőre nekem ez tűnik a leggyorsabb megoldásnak, de ha van más tipp, tapasztalat szívesen fogadom. Az egésznek a buktatóját a lemezolvasási hibákban látom, a baj, hogy úgy össze halasztja a rendszert egy-egy nem olvasható lemez, hogy öröm lesz dolgozni. A programozók évtizedek óta nem tudták azt megoldani Win alatt, hogyha berakok egy DVD-t és elkezdni olvasni a Win, ne halljon már meg az egész rendszer 10 (x) mp-re! Vicc... Sanszos, hogy ezt csinálná, akkor is, ha nem tud egy szektort olvasni a lemezen és olyan lesz, nem kevés az biztos!

Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!

(#36153) brd válasza spe88 (#36145) üzenetére


brd
nagyúr

Az MP3 annyira nem kis file (3-4+MB), hogy olyan lassú lenne DVD-ről olvasni. Ha képfile-t csinálsz, akkor abból is ki kell még másolni. Azonkívül, ha egy DVD hibás, akkor képfile-t sem fogsz tudni készíteni róla, és másolhatod egyenként a file-okat (gyakorlatilag egy részét 2x olvastatod be). Eleve file-onként másolva pedig már legalább a másolható rész meglesz. Viszont ha több forrásból jön az adat, készülj fel, hogy rendesen töredezett lehet majd a filerendszer!

The only real valuable thing is intuition.

(#36154) ollie válasza attiati (#36136) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Kalapács.

(#36152) spe88: ha egy időben 4 fájlt írsz a lemezre, akkor még szép, hogy fej ugrálni fog írás közben, ami nem negyedeli a sebességet, hanem a töredékére csökkenti.

[ Szerkesztve ]

***

(#36155) petyus_


petyus_
senior tag

Sziasztok!

Tudnátok valami videó-szerkesztő programot ajánlani? Csak egy videónak szeretném levágni az utolsó 2 percét, semmi más funkcióra nincs szükségem, mp4 fileról lenne szó.

(#36156) mezis válasza petyus_ (#36155) üzenetére


mezis
nagyúr

Üdv.!

Avidemux. Ingyenes.

mezis

(#36157) scream


scream
veterán

Hali!

Érdeklődnék, hogy van-e hasonló program Winodws-ra, mint amilyen pl az MX Player droidon. Nekem az a funkciója kéne, hogy egy SFTP-n lévő videófile-t ne kelljen letölteni, hanem "streamelve" lehessen nézni. Ven ilyen? :F

Köszi előre is.

(#36158) bluemirage válasza spe88 (#36152) üzenetére


bluemirage
őstag

Szerintem értelmetlen 4-5 optikai forrásról párhuzamosan olvasni és írni HDD-re. Durván lassú lesz.
Én egy forrással dolgoznék és max kipróbálnék párhuzamosan még egy forrást és közben megnézném, hogy mennyit esik a HDD írási sebessége.
Annak lenne értelme, hogy a második optikai olvasót egy nagyobb pendrive-ra irányítod. Lassan fog írni, de ha megfelelő SATA-n van, akkor nem fogja terhelni az első optika/HDD vonalat. Aztán idővel majd az egyébként gyorsan olvasható pendriveról majd írsz HDD-re egy második körben. Tehát ideiglenesen lesz a második optikán olvasott adat a pendrive-on.

Valahogy így lehet sebesség/idő grafikonon elérni valamit. De 4 optikát párhuzamosan DVD-re írni? :F
Aztán utána még kezdheted a nem kicsi töredezettségmentesítést az 1 Terrás wincsin... aahhhh :N

Meliora sunt bono inimica

(#36159) spe88 válasza bluemirage (#36158) üzenetére


spe88
senior tag

Ha már ennyien mondjátok, hogy nem lesz jó az egy lemezre több forrásból, akkor szerintem az lesz, hogy veszek egy SATA bővítő kártyát és minden, ami itthon van felhasználom: 3 db 4TB-os HDD-ra másolom egyenként a DVD-ket, illetve egy 128-as microSD-re és egy ugyanekkora pendrive-ra, mivel 5 DVD olvasóm van! Ezeknek (meg a rendszer HDD-nek) kell összesen 9 SATA hely! Az meg is oldható, a tápnak, lapnak bírnia kell a teljesítményfelvételt, gép mondjuk lehet belehal, ha van valami szektorhiba valamelyik DVD-n, de ki kell próbálni!

Muszáj valami megoldás, mert én egyenként nem fogok 800+ lemezt átmásolni! :) gyökkettővel jönnek, 1000 éves lemezek!

Arra van valami program, ami lemez olvasási hibákat ki tudja küszöbölni: tudja utána a többit olvasni és akár egy logfájlba naplózni, hogy melyik lemezen melyik fájl volt a hibás, vagy nagy baj esetén csak, hogy melyik lemez, ha semmit nem tud róla beolvasni?

CDcheck-et találtam a neten. Valakinek valami tapasztalat?

Köszi

[ Szerkesztve ]

Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!

(#36160) Dluinet válasza spe88 (#36159) üzenetére


Dluinet
nagyúr

-másoláshoz használj célszoftvert
-ne csinálj iso fájlokat
nézd meg ezek közül van-e olyan ami lemez olvasási hibát kezeli:
TeraCopy
FastCopy
SuperCopier
CopyHandler
ultracopier

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#36161) tpeter77


tpeter77
addikt

sziasztok,

SD kártyán lévő fotók másolás közben megsérültek, nem látszik csak 1 fájl a kártyán, az is valami KRIXKrax nevű és kiterjesztésű 10 MB-os fájl, de a kártya 1GB-os és csak 2000k az üres hely amit látni.
állítólag hibás adatkábellel való másolásnál tűntek el az adatok.

Milyen progival lehetne megmenteni róla a gyerek szülinapi fotóit?

(#36162) dqdb válasza tpeter77 (#36161) üzenetére


dqdb
nagyúr

Recuva és PhotoRec például, vagy más hasonló alkalmazás, amelyik nem a fájlrendszerre épít, hanem az SD kártya adattartalmában keres képnek tűnő dolgokat. Ha úgy fotóztál, hogy mindig üresre törölted a képek letöltése után a kártyát, és két letöltés között mindig csak a legutolsó fotót törölted, akkor nagy valószínűséggel minimális volt a töredezettség, így vissza lehet majd állítani a legtöbb képet. Sajnos a leírt tünet akár teljesen döglött SD kártyára is utalhat, de akár sikerül menteni, akár nem, én a kábel mellett azt az SD kártyát is kukáznám. Használtunk SD kártyákat olyan környezetben, ahol nagy terhelésnek voltak kitéve, ott jellemzően először a tiedhez hasonló tünettel megsemmisül a fájlrendszer, majd formázás után pár hétig ismét működik, végül egyik pillanatról a másikra az egész kártya meghal.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#36163) tpeter77 válasza dqdb (#36162) üzenetére


tpeter77
addikt

igen, sajnos a SD kártya hiba sincs kizárva... mindkettő cserélve lesz.
kipróbálom majd a szoftvereket.
üdv.

(#36164) spe88 válasza tpeter77 (#36163) üzenetére


spe88
senior tag

Ha már SD kártyánál tartunk, van olyan program, ami a hibás szektorokat eltünteti az olvasható részek közül, így csak a jóra írhat az adott eszköz!

1. Van olyan kártyám, aminél a h2test CRC hibát dob ki már írásnál is, ezt mondjuk nem tudom hova tenni!
2. Van egy halom kártyám, aminek a fájlrendszerét megbabrálták valahogy és nem a valós méretet mutatja, hanem persze nagyobbat. pl. egy 64GB-os kártya valójában csak 8GB, de az a 8 tökéletesen működik!

Használtatok már erre valami progit, ami kiiktatja a rossz szektorokat, esetleg visszaállítja a valós méretet?

Köszi

Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!

(#36165) tatala77


tatala77
tag

Nem tudom, hogy van-e ilyen sw, megkérdezem:
Adott egy filmes könyvtárstruktúra, 1000+ könyvtárral, mindegyikben 1-10 film.
Ezt valami adatbázisba, vagy egyszerű excel-be átteni (utóbbi jobb lenne).
Eddig egy sima dir *.* /s > valami.txt paranccsal csináltam, de ez tartalmaz egy csomó fölös infót+nehéz benne a keresés...

Köszi!

Kor kerék derék. Lali, a lila ló elalél.

(#36166) AxBattler


AxBattler
félisten

Üdv!

Notebook-kal + mikrofonnal szeretnék felvenni egy előadást.
Semmi extra, csak mp3-ba, vagy hasonlóba mentse le a folyamatos, egybefüggő, 2 órás hanganyagot.

A Win7 beépített eszközén kívül milyen programot ajánlanátok?
Minél egyszerűbb, annál jobb.

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#36167) kraftxld válasza AxBattler (#36166) üzenetére


kraftxld
nagyúr

[link]

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#36168) AxBattler válasza kraftxld (#36167) üzenetére


AxBattler
félisten

Azt kifelejtettem, de ingyenes kellene... :B

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#36169) kraftxld válasza AxBattler (#36168) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Ez a legjobb cucc a piacon, próbáld ki, mivel az evaluation is teljes értékű szerintem meg tudod oldani ezt a felvételt vele :)

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#36170) AxBattler válasza kraftxld (#36169) üzenetére


AxBattler
félisten

Köszi! :R

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#36171) mezis válasza AxBattler (#36168) üzenetére


mezis
nagyúr

Audacity - ingyenes.

mezis

(#36172) Sk8erPeter válasza tatala77 (#36165) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Ha a /b kapcsolót még hozzáteszed, hogy csak a fájl elérési útját írja ki, az nem megfelelő?
Persze ez így is csak egy lista lenne a fájlokról, azok pontos elérési útjával, de a hozzászólásodból nem jött le, milyen egyéb infókra lenne szükséged, mindenesetre azt a sok fölös infót már nem fogja tartalmazni. (Vagy a teljes elérési út még mindig az, elég lenne az alkönyvtár és a fájl neve?)

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#36173) Kernel válasza tatala77 (#36165) üzenetére


Kernel
nagyúr

Total Commander használóinak van erre egy jó plugin is: [link]

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#36174) ReSeTer


ReSeTer
senior tag

Helló!

Olyan windows file explorer alternatívát keresek, amellyel mindenféle parancs irkálás nélkül lehet létrehozni mappákról parancsikonokat, amikre rákattintva nem a beépített windows file explorer nyit meg, hanem az adott fájlböngésző.

Total commanderben ha jól tudom ugye a cél után kellett irkálni, nem akarok ilyet. Jobb klikk parancsikon, aztán kirakja az asztalra, és ezzel is nyitja meg. Egyébként is csúnya volt az a sok total commander ikon.

Köszönöm!

(#36175) tatala77 válasza Sk8erPeter (#36172) üzenetére


tatala77
tag

Köszi!

Ez a /b kapcsoló hogy kerülte el a figyelmem:)

Kor kerék derék. Lali, a lila ló elalél.

(#36176) tatala77 válasza Kernel (#36173) üzenetére


tatala77
tag

Szia!

Meg akartam próbálni, fel is tettem ezt a plugint, de hol használom? Mert ha kijelölöm azokat a könyvtárakat, amiről listát akarok, akkor a becsomagolásnál nem hoz fel külön .lst kiterjesztést...

Kor kerék derék. Lali, a lila ló elalél.

(#36177) mezis válasza tatala77 (#36165) üzenetére


mezis
nagyúr

Próbáld ki a Gentibus CD-t. Működik az a HDD egy alkönyvtárára is.

mezis

(#36178) dokee78


dokee78
félisten

Ezen a videón be van rakva a képük real time.
Ez webcamera vagy szoftver függő?
Melyik camera vagy szoftver tudja ezt?

(#36179) tatala77 válasza mezis (#36177) üzenetére


tatala77
tag

Köszi, kipróbálom!

Kor kerék derék. Lali, a lila ló elalél.

(#36180) disy68 válasza ReSeTer (#36174) üzenetére


disy68
aktív tag

Egyik lehetőség, hogy átállítod az alapértelmezéseket. Ezt registry módosítással érheted el:

HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell\explore\command
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell\open\command
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell\opennewprocess\command
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell\opennewwindow\command

ezek alatt az alapértelmezett kulcs értékét átírod az általad használt fájlkezelő útvonalára. Ezzel az lesz a gond, hogy pl. a vezérlőpult is az adott fájlkezelőben fog megnyílni.

Másik lehetőség, hogy írsz egy kis szkriptet, amit hozzáadsz az általános "jobbklikkes" menühöz (parancsikon tc-hez), ami legyártja neked az aktuális ikont.

[ Szerkesztve ]

“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude

(#36181) Kernel válasza tatala77 (#36176) üzenetére


Kernel
nagyúr

Nem tudom, hol nézted, itt kellene lennie:

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#36182) tatala77 válasza Kernel (#36181) üzenetére


tatala77
tag

Pont ott, csak egy üres lista nyílik le...

Kor kerék derék. Lali, a lila ló elalél.

(#36183) Kernel válasza tatala77 (#36182) üzenetére


Kernel
nagyúr

Lehet, hogy ezt kellene inkább telepíteni:

http://totalcmd.net/plugring/diskdir_extended.html

Lényegében ugyanaz, csak valamivel többet tud. Úgy látom, nálam is ez aktív, csak már régen telepítettem ezeket, így nem emlékeztem, melyik működik.

Egyébként itt lehet konfigurálni az .lst hozzárendelést:

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#36184) tatala77 válasza Kernel (#36183) üzenetére


tatala77
tag

Pont ezt raktam fel, mert amit először javasoltál, régebbi verzió volt:)
Ha hiszed, ha nem, uúgy feltelepítettem, mint tegnap, és most müxik :K !

Köszi :)) !

Kor kerék derék. Lali, a lila ló elalél.

(#36185) DrojDtroll


DrojDtroll
addikt

Sziasztok!

Van olyan böngésző, ami minden képet kérdezés nélkül lement az összes weboldalról?

(#36186) Fire/SOUL/CD válasza DrojDtroll (#36185) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Konkrétan böngészőt nem tudok, ami alapból tudja(de lehet, hogy van), viszont sok ilyen kiegészítők létezik a feladatra pl FF-hez és Chrome-hoz is, talán érdemes lenne kipróbálni egy-kettőt...
(gyakorlatban nem használtam még ilyen kiegészítőket sokat, viszont FF esetén EZ jól teszi a dolgát.)

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#36187) DrojDtroll


DrojDtroll
addikt

Köszönöm, teszek egy próbát vele.

(#36188) Sk8erPeter válasza DrojDtroll (#36185) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

"Van olyan böngésző, ami minden képet kérdezés nélkül lement az összes weboldalról?"
Az ÖSSZESRŐL? Sok tárhelybe fog az fájni neked. :DDD
Egyébként a Firefox DownThemAll! bővítménye nagyon jó ilyen célokra, nagyon sokféle fájltípusra szűrhetsz egyesével is, meg gyűjtőkategóriánként, például pont bepipálhatod csak a képek kategóriáját is, ami a legnépszerűbb képfájl-kiterjesztések szerint kotorászik az oldalon belinkelt vagy beágyazott erőforrások után.
Ennél mélyebbre nem megy, szóval nem fogja neked automatizáltan végigkotorászni az összes potenciális alkönyvtárat, amire talál hivatkozásokat itt-ott, hanem csak az épp betöltött oldalon található beágyazott vagy belinkelt képeket fogja lementeni.

A HTTrack Website Copier segítségével meg komplett weboldalakat (legalábbis a különböző hivatkozásokon keresztül megtalálható részét), vagy azok egy meghatározott részét mentheted le (pl. valamilyen alkönyvtártól kezdve, adott mélységben), és ha beállítasz szűrőt, akkor azonbelül is elméletileg csak konkrét fájltípusokat is lementhetsz.

Sk8erPeter

(#36189) genndy válasza Kernel (#36183) üzenetére


genndy
addikt

Amit először javasoltál az is tökéletesen működik, mert én azt tettem fel. Annyi hogy telepítés után feldobja hogy mit társítson az .lst-hez, és ott rá kell nyomni csak az OK-ra, hogy ezt a plugint.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#36190) DrojDtroll válasza Sk8erPeter (#36188) üzenetére


DrojDtroll
addikt

Az összes megnyitott oldalra gondoltam csak. Köszönöm a válaszod :)

(#36191) ToMmY_hun


ToMmY_hun
senior tag

Sziasztok!

Olyan programot keresek, ami a következőket tudja:

- fájlok kihelyezése szerverre (win7)
- kihelyezett fájlok elindítása (.jar, .exe)
- free és/vagy opensource

Sokat keresgéltem már neten, de nem találtam használhatót. Psexec-et vágom, de azt hagyjuk ki ha lehetséges.

Köszönöm előre is! :R

C programmers never die, they are just cast into void.

(#36192) Troy.


Troy.
addikt

Hello!

Tudnátok ajánlani olyan programot (ingyenes, ha portable az még jobb) ajánlani ami képes két különböző mappa fájlainak összehasonlítására? Egyezőek kiszűrésére?

üdv.

.

(#36193) kispx válasza Troy. (#36192) üzenetére


kispx
addikt

Total Commander: Commands menü -> Synchronize Dirs... menüpont

(#36194) Kékes525


Kékes525
félisten

Olyan progit keresnék, amivel driver maradványok távolíthatók el. Előre is köszi a válaszokat!

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#36195) cigam válasza kispx (#36193) üzenetére


cigam
félisten

TC mióta ingyenes?

TreeCompare

Kékes525

Driver Sweeper

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#36196) Troy.


Troy.
addikt

Köszönöm!

.

(#36197) spe88


spe88
senior tag

Hello,

HDD-k bad sectorainak izolálására létezik számos szoftver!
Nekem van egy halom pendrive-om, SD kártyém, aminek csak egy része olvasható, illetve átírták valamilyen módszerrel nagyobb méretűre, hogy félrevezessék a vásárlót (h2testtel csekkoltam).

Van olyan program, ami képes ezeket izoláláni, pl. ha van egy 128-as SD kártyám, amin van 200 MB rossz szektor ne kelljen már kidobnom! Illetve olyan program, amivel át lehet írni a pendrive méretet a valós adatra? Így még el tudnám adni, mert az a kevés része tökéletesen működik!

Állítólag ezek nem úgy múködnek, mint a HDD, ezért nem lehet őket izolálni. És ilyenkor a kuka az egyetlen megoldás! Igaz ez?

Köszönöm

Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!

(#36198) cigam válasza spe88 (#36197) üzenetére


cigam
félisten

Formázáskor úgy is kiderül, ha rossz, és meg is jelöli rossznak. Nem?

Amúgy meg pl. [link]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#36199) kispx válasza cigam (#36195) üzenetére


kispx
addikt

Mivel a gépek >90%-án (ha kell, ha nem) ott van, ezért ajánlottam. Elég nagy az esélye, hogy nem kell egy másik (megbízhatatlan forrásból származó) programot a kérdezőnek leszednie.

[ Szerkesztve ]

(#36200) spe88 válasza cigam (#36198) üzenetére


spe88
senior tag

nekem H2testet ajánlották, hogy kiderítsem rossz-e. Formázással nem derül ki szerintem!
Amúgy meg ha formáznám, az tudná a rossz "szektorokat" izolálni? Nem hiszem!

Nekem arra kell program, hogy a rossz pendrive-ok jó részét, ami olvasható és nem dob CRC hibát tudjam használni!

Amint írtam is a rossz helyeket izolálja. Létezik ilyen? Állítólag a memóriakártyák teljesen más elven működnek, ha CRC hibát dob valamire, akkor az már javíthatatlan, mert ki tudja mire fog megint azt dobni! Erre kéne egy megerősítés számomra!

Tehát HDD-n ha a tányér adott helyére másolok, ami hibás akkor az a fájl rossz lesz, elvileg memóriakártyáknál ezt így nem lehet behatárolni fizikailag! Igaz ez?

[ Szerkesztve ]

Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami...? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.