Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Akinek van Sandisk Dual Drive Luxe type-c pendriveja, nálatok is megfoghatatlanul forró a háza?
Egy ideje nem is másolok rá, de szó szerint éget még mindig ha hozzányúlok (nem nagyon tudom kihúzni sem anélkül, hogy megégetne).
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
charg
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy bootolható Linux pendrive-ra.
Alkalmi használatra lenne, szóval nem kell hogy nagyon gyors legyen.
SanDisk Cruzer Force-re gondoltam (32 vagy 64 GB)
Fém házas, nincs mozgó alkatrész és nem lehet elhagyni a kupját.Van hasonló alternatíva hasonló árban?
-
pontyos
senior tag
válasz lithium86 #11988 üzenetére
Én most vettem két ADATA UE700 Pro -t, főleg nagyobb film fájlokat másolok rájuk, aztán megy a tv-be, a feleségem filmeket néz róla, olvasási hiba sosem volt, pedig uhd remuxok
Az egyik 20MB max ot tud a másik megy 60MB körül.
Szóval én is vennék gyorsabbat ha van.... és tud valaki jobbat ajánlani[ Szerkesztve ]
-
lithium86
csendes tag
Sziasztok!
Először is boldog új évet kívánok a fórumozótársaknak!
64 Gb-os pendrive vásárlásán töröm a fejem, igyekeztem a kérdésem előtt utánaolvasni a témának, amely alapján két szimpatikus modellre igyekeztem szűkíteni a kört:
ADATA UE700 Pro 64GB USB 3.1 AUE700PRO-64G-CBK
SanDisk Extreme Go 64GB USB 3.1 (SDCZ800-064G-G46/173410)Főként filmhordozásra vásárolnám, pc -> pendrive -> tv viszonylatban, de szükség esetén Win telepítésre, képek hordozására is használnám.
Az ADATA valamiért szimpatikusabb (ár/érték arány), de olvastam, hogy a "bütykével" akadtak gondok (ez megoldható mondjuk, ha nem csukom össze), illetve a sebessége is tud "hullámozni".
Természetesen, másik készülékre is nyitott vagyok, ha tudtok jobbat ajánlani ebben az árkategóriában.
Leginkább itthonról rendelném meg, főként az esetleges gariztatás miatt.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
jel1
aktív tag
Végül a kérdésem még aktuális, kis módosulással:
Keresem a leggyorsabb 64 GB pendrive-ot 5000 forintig, nagy fájlok (film) másolásához. A vásárlás helye mindegy, csak egy héten belül megérkező legyen (szóval leginkább hazai, esetleg cseh-szlovák boltok, akik szállítanak ide is. Kína kilőve... talán ha van EU raktár, ahonnan gyorsan megérkezhet)
Köszönöm a segítséget!
Szóval nehéz... semmi értelmeset nem találtam. Mind belassulnak vállalhatatlan sebességre, 15-25 MB/s-re. Ami tudna gyorsabbat, az meg már 10 ezer felett, nagyon nem fér a keretbe. Nem találom amit keresek.
-
tikhunter
tag
-
King Unique
titán
válasz tikhunter #11982 üzenetére
Ha külső SSD-t akarsz venni, akkor ez nem kifejezzetten ennek, a pendrive-okkal foglalkozó topiknak a témája.
Ha gyárilag készre szerelt megoldás kell, akkor lásd a fórum cikkjeit, számtalan ilyen van manapság egyre több gyártó kínálatában. Ha külön vásárolt külső ház és belső SSD = külső SSD megoldás kell, akkor mindkét témának vannak külön topikjai (1, 2), az ügyben ott lehetne érdeklődni + de amúgy egy másik válaszban, + egy másik topikban is le van írva a lényeg konkrét példákkal.
Ilyen, vagy ehhez hasonló USB 3.1 Gen 2 Type-C külső SSD-t NVMe alapon meg akkor érdemes venni, ha a laptopon (és más PC-n) van Gen 2 (10 Gbps) port és ki is használnád azt a sebességet nagy méretű fájlok mozgatásánál, ellenkező esetben szvsz felesleges, elég lehet akár egy SATA-alapú USB 3.X megoldás is (példák), illetve WTG célra szintén.[ Szerkesztve ]
-
tikhunter
tag
válasz Graphics #11979 üzenetére
Helló!
A célom az lenne, hogy az USB 3.1 C csatlakozón keresztül valami külső gyors adattárolót szeretnék csatlakoztatni a vállalati laptophoz, amiről egy másik oprendszert szeretnék teljesen függetlenül használni. Erre mi lenne a megfelelő kiépítés? Valami kéne ami legalább 256 Gb-os és gyors, és lehet róla mindenféle macera nélkül bootolni.
Mit ajánlotok? Szeretem a jó ár/érték arányú dolgokat.A lényeg ,hogy tapadjon a bélyeg!
-
Forestal
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Corsair Flash Voyager GT 1TB pendrive-ot /offline/ TV-s média lejátszásra.
Kérdésem, hogy valóban érdemes minimum 15% szabad helyet (jelen esetben ugye kb 160 GB-ot) hagyni a hosszabb élettartamért?
[ Szerkesztve ]
Tudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
jel1
aktív tag
Nekem kell elmenni, kiválasztani, megvenni, karácsony előtt egy nappal...
Budapesten melyik a legolcsóbb 64GB pendrive, ami tudna szekvenciálisan írni nagy fájlt 40MB/s felett?
Lehet bolt, apró, jófogás, akármi... csak bontatlan csomagolás kell, ajándéknak adható.
Köszönöm a segítséget! -
csibe1
addikt
válasz magyarc #11965 üzenetére
"Vajon a kintről vett SSD-vel kapcsolatban nincs ilyen probléma?"
Nem ajánlottam kintről vett pendrive-ot.
Azért, mert itt pár emberkének mániája a kinti rendelés, nem kellene általánosítani.
Itthon is lehet SSD-t venni.
Felőlem az rendel kintről, és szenved a kinti gariztatással aki akar.
Aztán ha esetleg gariból vissza megfogják a cuccot, akkor meg majd lesz valami...Viszont nem jött válasz a kérdésre: A muzsikus boltban megkapod a Sandisk cuccokra az 5 év gyári garanciát?
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz magyarc #11963 üzenetére
A muzsikus boltban megkapod a Sandisk cuccokra az 5 év gyári garanciát?
Netán csak egy év van, és utána levelezhetsz a gyártóval, és postázhatod külföldre?
Tényleg nagy buli. A végén még majd drágább lesz mintha normális helyen veszed meg 5 év gyári garival.[ Szerkesztve ]
-
magyarc
tag
A pendrive a gimis fiamnak lesz főként iskolai dolgokhoz. Bőven elég lenne egy 32Gb-os is, de mivel a 64Gb alig drágább és általában gyorsabb, így amellett döntöttem. A muzsikus boltban a Sandisk Ultrák 4eFt körül vannak. Itthon egy SSD házzal azért ennek a háromszorosa inkább. Nem fogok Ultra Go-t sem venni. Egyszerűen az volt a kérdésem, hogy melyik 64Gb pendrive a legjobb vétel?
-
magyarc
tag
válasz Ciccuka #11958 üzenetére
Elég ha gyors a pendrive, nem kell nagyon gyors legyen. A legtöbb (nem zenész) boltban a 64Gb-os Sandisk Ultra, Ultra Flair és az Adata S102 Pro is nagyjából 6 ezer forintba kerül. Miért hülyeség megkérdezni, hogy melyik a legjobb vétel? Esetleg valami típus amire nem gondoltam?
-
magyarc
tag
Sziasztok!
Milyen 64Gb-os pendrive-ot érdemes venni mostanában? Egy ideje nem követem a fejleményeket, de valami olyasmit hallottam hogy az újabb Sandisk-ek írási sebessége hamar leesik ha elfogy a cache. Ez az Adata-knál is így van? A Sandisk Ultra és Ultra Flair közül melyik a jobb? Adata S102P esetleg? -
Ciccuka
veterán
válasz Webhun #11951 üzenetére
Pl. innen érdemes indulni (ez olyan 30-40MB/s-et tud általában írásban):
SanDisk Ultra 128GB USB 3.0 Flash Drive[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Webhun
tag
Sziasztok! PD-t keresek, főként 4k filmeket/sorozatokat húznék rá és nézném őket TV-n. Minimum 128gb kellene, hogy akár egy teljes évad sorozat is felmenjen rá. Minél gyorsabb annál jobb. Keret 25ezer Ft körül. Mit lenne érdemes választanom?
-
nerozol
tag
Sziasztok!
Kérdéssel fordulnék hozzátok, közben linkelek egy sebesség tesztet.
Nemrég vásároltam egy Corsair Flash Voyager 128GB USB 3.0 CMFVY3A-128GB típusú pendrivot (sima, nem GT változat). A pendrivot exFAT-ra formáztam.Kérdésem: miért van az, hogy amikor másolok a pendrivra, akkor kezdetben 130 MB/sec-el kezd el másolni, majd egy kis idő elteltéve a másolás sebessége leesik 30 MB/sec-re és ezt tartja stabilan. Ez a jelenség a pendrive vezérlő chipje miatt van? Érdemes lenne a pendrivot NTFS-re formázni?
-
EmShady
újonc
Sziasztok, szeretnék rendelni 1 pendrivot tv-s használatra, olyan kellene amin keresztül akár egy 4k-s filmet is meg tudok nézni, és felismeri a tv, mivel a mostani pendrivom csak 4gb-ig engedi felmasolni a fájlokat. A válaszokat előre is köszönöm
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy a téma összefoglalóban említett két ajánlott eBay-es eladó hogyan küldi a megrenelt pendrive-okat?
Ajánlottan vagy simán?
És úgy, hogy a postás bedobja a levélszekrénybe?
Ha igen, biztosan bedobja és nem értesítőt hagy?
Mert nem szeretnék még külön a postára menni az átvétel miatt.A másik kérdésem, hogy mekkora értékhatárig nem kell vámot, adót fizetnem?
Ha két pendrive-ot rendelnék, ajánlott külön megrendelni, nehogy fennakadjon a vámnál és a vámot, adót kifizettessék?Valószínűleg egy 128 GB-osat és egy 64 GB-osat rendelnék.
Köszönöm szépen a választ előre is , és elnézést ha már sokszor volt téma.
[ Szerkesztve ]
-
fecaga21
senior tag
Tudtok ajánlani olyan pendrive-ot aminek az egyik vége USB C ami a mai telefonokba jó a másik meg a normál USB. Olyan lenne jó amit eleve ilyen kis pánttal adnak, hogy el ne hagyjam, mert már vagy kettőt elhagytam.Olyan 16-32 gigás bőven elég lenne, alit is néztem de ezer féle van ott.
-
Ciccuka
veterán
-
petike26
csendes tag
Sziasztok!
"TRANSCEND JetFlash F790 128GB USB 3.0" mennyire jó választás TV-n való filmezéshez? Ha nem igazán, ebben az árban mi az ajánlott?
Köszönöm! -
Ron Swanson
senior tag
Sziasztok,
olyan pendriveot szeretnék vásárolni ami "kétoldalú", van rajta type-C és hagyományos USB csatlakozó.
Ezt a két típust néztem eddig:
SanDisk Ultra Dual 64GB USB 3.1 SDDDC2-064G-G46/173338
SanDisk Dual Drive Lux 64GB USB-C 3.1 186463
Melyiket választanátok, vagy van ezeknél jobb, hasonló árban, 64GB-os? -
Jakuu
őstag
válasz prmcsk #11936 üzenetére
De mar szamtalanszor leirta. Felejtsetek el vegre a pendriveket. Raadasul mar olcson beszerezheto, akar kompletten is NVMe vagy M2 enclosurevel osszeepitett SSD-t.
Alin peldaul a black friday alatt jevesebbert mint 9000Ft vettem 256GB-ost.
Ha osszehasonlitod idehaza mennyibe is faj egy USB3-as 256-os pendrive, ami sebesseg teren elbujhat mellette, akkor egyertelmuve valik, hogy egyaltalan nem eri mar meg megvenni, hiszen jocskan 12k felett vannak, meg a legolcsobb helyeken is. A sebesseguk meg még a M2-vel szereltek felet se eri el, az NVMe-rol meg ne is beszeljunk.[ Szerkesztve ]
-
prmcsk
addikt
válasz King Unique #11935 üzenetére
Kimerítő és köszönöm...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
King Unique
titán
válasz prmcsk #11932 üzenetére
Elég gyatra az írási sebessége, lásd a pendrive irás-olvasás sebesség topik tapasztalatait. Az USB 3.1-hez érdemlegesen (Gen 2, 10 Gbps) meg nyilván semmi köze nincsen, ahogyan általában egyik standard pendrive-nak sem, ezeknél rendszerint csak Gen 1 = USB 3.0 alapon értendő ez.
Ha gyors, USB 3.0-s pendrive kell, akkor lásd az alábbi példákat, ahol a nagyobb tárolókapacitású modellek adott sorozaton belül is gyakran gyorsabbak szoktak lenni: [link], [link], [link], [link], [link] + 32 GB-osből ez, 64 GB-osból meg ez még tűrhető. Ha még gyorsabb kell, meg olyan, amelyik pl. random 4K olvasásnál és írásnál is gyors, ténylegesen USB 3.1 Gen 2-es, stb., akkor meg eleve külső SSD (példa) + egy másik, ennyi. Vagy ha nem kell Gen 2 és NVMe-alapú megoldás, akkor kb. akármelyik 2,5"/M.2 SATA SSD + külső ház USB 3.0 alapon (példa) is földbe döngöli sebesség terén kb. akármelyik USB 3.0-s standard pendrive-ot.
[ Szerkesztve ]
-
prmcsk
addikt
Üdv.
Ezt ismeri valaki, mármint sebességileg ? maxell 3.1
Tudja e valójában és minimum, az USB 3.0 szabvány sebességeit ?
Nem rég vettem ugyanilyen típust USB 2.0-ást, de az tetű lassú hive OS bootoláskor...Ezt szeretném a 3.1-el kiváltani, de még nem hiszek, ezért kérdezek...
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Egon
nagyúr
Sziasztok!
Rendeltem sincerity-től két memóriakártyát, november 19-én. Elvileg aznap fel is adta, az order history szerint, de még nem érkezett meg. Normális az, hogy ilyen sokáig tart a postázás? Mennyi idő után kezdjek el reklamálni?
Üdv: E
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
csibe1
addikt
válasz ittakary #11926 üzenetére
Válaszoltam, de nem azt vetted, egészségedre.
Utána meg jössz panaszkodni, hogy senki se válaszolt, és fikázza a vacakot amit megvettél.
Ha azt nézem tiszta időpocsékolás volt, mert ott az összefoglaló aztán jónapot; de felőlem mindenki azt vesz amit akar." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
nagyúr
megkérdeztem, senki nem válaszolt, amint megvettem mindenki fikázza hogy mit vettem
akkor épitő jelleggel le is irnátok hogy mi az amit ajánlotok vásárlásra vagy maradunk a hideg-meleg játéknál hogy én linkelek, ti meg mondjátok hogy ez is szar az is szar
-
csibe1
addikt
válasz ittakary #11918 üzenetére
Szerintem ez jó lenne: SANDISK ULTRA USB 3.0 32GB
A 16GB-os nem sokkal olcsóbb, és lassabb is.
Szerintem ugyanebből az Ultrából jó a 128GB-os is.Ciccuka
Elolvastad, hogy honnan szeretné rendelni?Más:
-
Bubunya
csendes tag
Sziasztok!
Mezei felhasználó vagyok, de remélem érthető lesz a problémám és tudtok tanácsot adni. 2016 január óta hibátlanul működik a SanDisk Ultra 3.0 16 GB pendrive. Televízió felvételekre használom. Egy Alcor HDC-3500 dvb-c vevőbe van bedugva, ami egy képcsöves tévével van összekötve. Értelemszerűen mindig SD adást rögzítettem, de nemrégiben a Digi kiszórta azokat az SD csatornákat, aminek van HD verziója. Így most kb fele annyi időt tudok rögzíteni mint eddig. A baj nem is ez igazán. Sajnos döcögős lett a kép. A mozgások szaggatottak lettek függőleges és vízszintes irányba is. Hanggal nincs probléma. Nézhető, de idegesítő. Számítógépbe dugva viszont jóformán hibátlan a kép.
Pendrive gond lehet? Papíron 80 az olvasási és 15 az írási sebesség. Ha gyorsabbra lenne szükség mit ajánlatok? 32 vagy 64 gigás változat megfelelne nekem tárhely nagyságára. -
nagyúr
Sinceritytől melyik most az ajánlott USB3-as pendrive?
normál USB feje legyen
32/64/128 méretet is meghallgatokkellene egy 32/64 OS telepítésekhez illetve egy 128 fájlokkal szaladgáláshoz
rengeteg márka van és nem igazodok ki közöttük Sandisk, Samsung, Kinston, Patriot
-
nemerei
tag
Sziasztok!
Pendriveot szeretnék vásárolni és nemtudom eldönteni melyik lenne a jó vétel? Esetleg valakinek van tapasztalata, írás-olvasás, esetleg élettartam?
A kiszemeltek:
- SanDisk Ultra Luxe 256 GB
-Samsung BAR Plus 256GB
-KINGSTON DATATRAVELER KYSON 256GBVálaszokat előre is köszönöm
üdv: nemerei
-
TigerCat
nagyúr
válasz King Unique #11910 üzenetére
Igen, értem mire akarsz kilyukadni, azonban ha jövünk-megyünk és a párom kitalálja, hogy most ezt, vagy azt szeretné megnézni, nem akarok azzal vacakolni, hogy félórákat várjak egy-egy évad felmásolására. Most egy 1TB-os külső vinyóval oldjuk meg, azonban jövő héttől nem lesz hagyományos USB a gépemben, csak Type-C és gondoltam akkor már ezt is upgrade-elem. Az a vinyó marad, átalakítóval én is hozzáférek, ugyanakkor ha munka közben használnám tárhely bővítésre, legalább csendben tenné a dolgát.
Nézegettem nagyobb, 4-5 Terabyte-os 2,5-es hordozható vinyókat is, de azokban nem bízom, tuti hogy a TV-nek sok lenne. A legjobb talán a NAS, viszont 3 település között ingázunk folyamatosan, szóval ez sem opció, mobilneten főleg.
Rendeltem egy átalakítót, ha az beválik, akkor talán a régebbi pendrive is megteszi majd, de ha nem, akkor ez lesz a nyerő.
Köszönöm még egyszer a segítséged!
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
King Unique
titán
válasz TigerCat #11909 üzenetére
Igen, elvileg ez az ADATA SE760 is megfelelhet a célra USB 3.1 Gen 2 Type-C alapon, meg klasszisokkal gyorsabb lesz akármelyik szutyok pendrive-nál.
Viszont tévéhez szimpla filmlejátszásra kicsit nem overkill az ilyen, pláne hogy a legtöbb tévén csak USB 2.0 portok szoktak lenni? Illetve ebből adódóan a magas írási sebesség gondolom Macen / PC-n a filmek minél gyorsabb felmásolása miatt lehet lényeges, mert a tévén történő lejátszásnál nyilván okafogyott megfelelő port híján, meg pl. az FHD és 4K UHD filmekhez amúgy sem kell hatalmas nagy olvasási sebesség. Meg igen, a mai okostévék általában a FAT16/32 és NTFS fájlrendszereket szokták kezelni, némelyik esetleg az exFAT-ot is, de a többit már nem nagyon. Ahogyan a GPT partíciós séma szerinti meghajtókat sem mindegyik, ellenben az MBR-t igen, erre is érdemes odafigyelni.[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz King Unique #11908 üzenetére
De jó ötlet, köszi!
Ezt néztem ki, szerintem tökéletes lesz filmeknek, hogy a párommal tudjunk nézni ezt-azt hétvégente: ADATA 512GB SE760
Gondolom NTFS-re formázva a TV is látni fogja.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
King Unique
titán
válasz TigerCat #11903 üzenetére
A Type-C csak a fizikai csatlakozószabvány, lehet mögötte USB 2.0/3.0/3.1 Gen 2/3.2 Gen 2x2 stb. vezérlő.
Amúgy meg vegyél pendrive-hoz hasonló fizikai méretű M.2 SATA / PCIe NVMe külső SSD-t (példa), ha normális és magas adatátviteli sebességet, illetve írási sebességet akarsz, ennyi. Meg a standard pendrive-oknál az USB 3.1 és USB 3.2 felirat a legtöbb esetben eleve csak Gen 1 és Gen 1x1 = USB 3.0 alapon értendő, semmi közük érdemlegesen az új USB-szabványokhoz, meg sok sorozatnál, modellnél az írási sebesség is gyatra, van amelyiknél kb. csak USB 2.0 szintű... Valamint ha jól tudom Maces vagy, ott a Thunderbolt 3 port pedig kezeli Type-C alapon az USB 3.X eszközöket, + ilyen alapon akár egy Thunderbolt 3-as külső SSD (példa) is opció lehet, ha belefér az anyagi keretbe.[ Szerkesztve ]
-
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Olyan pendrájvot keresek, aminek hagyományos USB és Type-C csatlakozója is van, illetve legalább 100-120 MB/s sebességgel képes írni a nagyobb fájlokat. Amit most használok, az egy Adata UE700, tökéletes, de a következő gépemen nem lesz hagyományos USB és nem sok kedvem van még egy kiegészítőt magammal cipelni. Épeszű határokon belül pénz nem számít, ha jó, szívesen költök rá 20-30 ezer Ft-ot, de már 2 napja böngészem a netet és nem találok ilyet. Ami elég hihetetlen, hiszen az új csatlakozóval komoly sebességnövekedést ígér minden gyártó...
Volna amit ajánlanátok?
Köszi![ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Tom1995
újonc
128GB pendrive keresek nagy fájlok mozgatására ami minimum 60 MB írást tud stabilan és minimális melegedes! Köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest