- Fórumok
- Adattárolás
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- (kiemelt téma)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
10500 - 10401
13359 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
Milyen pendriveot ajánlotok nagy méretű képek tárolására?
64 GB-os kéne. Max 10 000 Ft. Itthoni vásárlás lenne mert sürgős.
-
betyarr
veterán
-
TBMC
addikt
-
jim bcs
nagyúr
(#10495) betyarr
Adata S107
Corsair Flash Voyager / Voyager GT / Survivor / Survivor Stealth
Kingston DataTraveler R3.0 G2
Patriot Supersonic Bolt XT / Boost XT
Transcend JF 810
Egyebekben az összefoglaló legelső ajánlott menüpontja mint -> normál-közepes méret, kupakos(#10496) TBMC
Ne keressen
Helyette ssd, pcie ssd külső házban. -
TBMC
addikt
skacok!
segítségeteket szeretném kérni.ismerősöm keres 1TB pendriveot.
kapható itthon, létezik? tudtok esetleg linkelni?köszönöm!

-
betyarr
veterán
üdv!
kedvenc ebayes eladónktól mi most a bestbuy nem visszahúzható csőrű 32 vagy 64gb-s pendrájv?
-
MaxxDamage
félisten
-
G@ß!
őstag
-
jim bcs
nagyúr
Jó

De több fajta van belőle, csak figyelmesen, Transcend JetFlash 790 variánsok:
Transcend JetFlash 790 (USB 3.0) 128GB (90MB/s, 40MB/s)
Transcend JetFlash 790 (USB 3.0) 64GB (90MB/s, 28MB/s)
Transcend JetFlash 790 (USB 3.0) 32GB (90MB/s, 25MB/s)Transcend JetFlash 790K (USB 3.0) 128GB (90MB/s, 45MB/s)
Transcend JetFlash 790K (USB 3.0) 128GB (90MB/s, 40MB/s)
Transcend JetFlash 790K (USB 3.0) 64GB (90MB/s, 30MB/s)
Transcend JetFlash 790K (USB 3.0) 64GB (90MB/s, 28MB/s)
Transcend JetFlash 790K (USB 3.0) 32GB (90MB/s, 25MB/s)
Transcend JetFlash 790K (USB 3.1/3.0) 128GB (100MB/s, 40MB/s)
Transcend JetFlash 790K (USB 3.1/3.0) 64GB (100MB/s, 30MB/s)
Transcend JetFlash 790K (USB 3.1/3.0) 32GB (100MB/s, 25MB/s)Transcend JetFlash 790W (USB 3.0) 128GB (90MB/s, 45MB/s)
Transcend JetFlash 790W (USB 3.0) 128GB (90MB/s, 40MB/s)
Transcend JetFlash 790W (USB 3.0) 64GB (90MB/s, 30MB/s)
Transcend JetFlash 790W (USB 3.0) 64GB (90MB/s, 28MB/s)
Transcend JetFlash 790W (USB 3.0) 32GB (90MB/s, 25MB/s)
Transcend JetFlash 790W (USB 3.1/3.0) 128GB (100MB/s, 40MB/s)
Transcend JetFlash 790W (USB 3.1/3.0) 64GB (100MB/s, 30MB/s)
Transcend JetFlash 790W (USB 3.1/3.0) 32GB (100MB/s, 25MB/s) -
zeus_2k14
senior tag
-
jim bcs
nagyúr
-
zeus_2k14
senior tag
-
jim bcs
nagyúr
Ajánlott eladó az összefoglalóban linkkel együtt a best buy menüpont alatt.
Adata UE700
Transcend JF790
Kingston DataTraveler R3.0 G2Összefoglaló!!! -> SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD) topik
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Pendrive-ot és memória kártyát szeretnék vásárolni.
Leírom miért .. :Van egy Nikon D3300 fényképező gépem, így ebbe kellene. Egyenlőre 3-at szeretnék venni, mivel sokat fényképezem és a képeket nem szeretném mindig másolgatni gépre, majd törölgetni stb. Kicserélem a memória kártyát és kész.
Pendrive tulajdonképpen van itthon. De a legelső , hogy a családi fotókat, illetve minden olyan fotót, videót, felvételt ami a nyaralásokról / élményekről szólnak , illetve amin a család, barátok, ismerősök szerepelnek, meg szeretném tartani. Így kellene egy olyan pendrive, amin ezeket tudok tárolni. Inkább olyan 32 GB feletti kellene. Illetve amiről nem törlődnek magukról a dolgok.
Illetve kellene egy olyan memória kártya ( azért ez , mert olcsóbb mint a pendrive, és telohoz való adapterbe és a laptopba csak beledugom és már olvassa is
) kellene, amire a fontosabb iratokat, dolgokat, ( ez kivételen nem képek ) tudom rakni, ezen tárolni.Azért inkább ez, mint a virtuális felhő, ezekbe jobban megbízok .
Végezetül :
Olyan eladótól kellene, aki megbízható és nem egy 2 GB-s pendrive-ot árul 32 GB néven.
Köszöntem

-
jim bcs
nagyúr
-
xpike_
csendes tag
-
xpike_
csendes tag
Sziasztok
Minimum 16gb kellene, s olyan ami kicsi tehát csak aljzat része làtszik szinte, mert kocsiba kéne, zenéket játszanék le róla, legyen jó minőség, gyors, tartós. Jó árérték legyen.
Milyen márkát, típust ajánlanátok??
Köszi előre is -
Grafirka
őstag
-
tpeter77
addikt
-
Grafirka
őstag
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Samsung TV-be keresek 64Gb-os olcsó, megbízható pendrive-ot. Csak filmezésre fogjuk használni. Milyet javasoltok?
köszönöm. -
sir0cco
tag
JetFlash 790K 32GB exFat

-
Grafirka
őstag
-
King Unique
titán
Az alábbi táblázat is szemlélteti, hogy USB 3.0 esetében a kábel (javasolt) maximális hosszúsága 3 méter lehet. Afölött már jelentősen gyengülhet a jelerősség, ami többek között az adatátviteli sebességre is kihathat. USB 2.0 alapon készült is erről korábban itt a fórumon egy teszt.
Egyébként a kábel hosszúsága nem minden, amellett még az érintkezők anyaga, az árnyékolás stb. is számíthat.
-
jim bcs
nagyúr
-
Grafirka
őstag
USB3 kabel hossza befolyasolja az adatatviteli sebesseget ? Pl. egy 60 cm erezhetoleg gyorsabb lesz mint egy 180 cm ? Van valami konkret specifikacio amire kell figyelni ilyen kabel vasarlasakor ?
-
Brave_86
aktív tag
-
cuko
aktív tag
Lehet, hogy a tecsomagod is ezen a hajón volt.

Amúgy ez már gyanúsan sok idő kategória, próbálj egy kicsit komolyabb hangvételű levelet írni nekik, hogy sajnálod, de ez elfogadhatatlan és ha nem tudnak információt adni, visszatéríteni az árát, vagy újat küldeni, akkor jelentened kell a tranzakciót - vagy valami ilyesmit. Általában erre ugranak az eladók (csak ne legyél túl fenyegetőző vagy bunkó).
-
Brave_86
aktív tag
Hali
Rendeltem courtesytrading -től ebay-en 2 sd kártyát, de még nam kaptam meg.
Estimated delivery Jul 05, 2017 - Jul 26, 2017
Lehet ekkora késés? Már írtam neki 2 levelet, ahogy kérte, hogy ne ebay-en keresztül azonnal "Send a request to the seller", de nem kaptam még választ. -
King Unique
titán
-
cuko
aktív tag
Annyit hozzátennék még, hogy nálam otthon win7 telepítés több gépen, többször próbálva: 3db USB3.0-ás pendrive-val ugyanúgy készítve a telepítőket, Kingston DT50 8GB-tal (USB 3-as) megszakadt, nem sikerült a telepítés. A másik típusokkal sikerült.
Nem tudom, mi volt a hiba, Rufusszal és parancssorból is próbálva, ugyanazok az usb slotok, többszöri nekifutás, de valamiért a Kingstont nem szerette.
Azóta win10-et tudtam az ominózus Kingstonról telepíteni. -
King Unique
titán
Gondolom W7-et akarsz telepíteni, mert annál szokott ez probléma lenni a natív USB 3.0 támogatás hiánya miatt. Ezért szokták azt javasolni, hogy a telepítésnél lehetőleg a port és a pendrive is USB 2.0-s legyen. Ellenben egy modernebb Win8.1/10, Linux, macOS esetében már rendszerint nem szokott emiatt gond lenni. De erre akár W7 esetén is van megoldás, egyes gyártóknál szokott lenni ilyen célra USB Patcher (példa) opció. Továbbá a feltelepített rendszernél van, hogy utóbbi OS esetében egyáltalán nem működnek az USB-portok, de a megfelelő USB 3.0 driver felrakásával ez is orvosolható.
Tehát nem feltétlen muszáj csak ezért USB 2.0-s pendrive-ot venni. De, ha mindenképpen olyan kell, akkor majd ajánlanak párat. Bár az az összefoglalóban is szerepel, hogy manapság már kevésbé érdemes USB 2.0-s típusokat venni.
Egyébként az USB 3.1 jelölés a pendrive-oknál kissé megtévesztő, mivel csak ezt használják ki a gyártók.
-
jim bcs
nagyúr
-
cuko
aktív tag
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Átrágtam az összefoglalót, és megértettem, hogy a 3.0-ás usb a jövő. Van is belőle 2 darab (Kingston data traveller, 8 és 16 gigás), mindkettőre win telepítő került. Csakhogy a win telepítés során a rendszer egyszer csak hirtelen nem ismeri fel ezeket a pendrivokat, amíg nem települ fel hozzájuk a megfelelő USB driver...ami meg ezeken van rajta elvileg a windows részeként.
Kényszerből ezért miután másik gépben megformáztuk a friss vinyót, és felkerült rá az usb driver, és megmutattuk neki, hogy hol van, már lehetett is telepíteni 3.1-es pendriveról.Szóval az lenne a kérésem, hogy telepítőnek való 2.0-ás pendrivot legyetek szívesek ajánlani nekem 8-16 giga méretben. A full fém, kupaktalan, letisztult téglalap házasakat kedvelem, nem akadnak bele semmibe a zsebben, táskában, szűk aljzatokba is elférnek. Ha fizikai méretben kicsi (hossza), az csak előny
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
szoszo75
aktív tag
-
cuko
aktív tag
Benne van a téma összefoglalójában is:
"Olcsó és megbízható eladó by : sinceritytrading / courtesytrading"
-
Ödike
tag
Helló mesterek!
Kellne nekem egy 32Gb körüli pen.
Méret nem lényeg, de gyorsnak kell lennie.
Esetleg Adata UE700 jó lehet?
Acad állományokkal dolgozom penről, és több gép között kell hurcolnom.Előre is köszi!

-
szoszo75
aktív tag
Hogyan lehet megtalálni ennek az eladónak a termékeit? Nem igazán ismerem az ebay-t. Eladóra keresni? Vagy dobsz egy llinket? Köszi.

-
szoszo75
aktív tag
-
szoszo75
aktív tag
Csak sajnos FAT32-n nem tudja kihasználni a teljes kapacitását a 32GB-ot. /29GB/ Annyinak látja de nem tudok rá annyit másolni. exFat-nál meg az a baj hogy nem ismeri fel az asztali bluray olvasó és többnyire azon használom filmnézésre vagy esetleg a tv-n. Többnyire 10gb feletti adatot másolok rá, de van hogy 20 felett.

-
jim bcs
nagyúr
-
szoszo75
aktív tag
Üdv.! Van egy sandisk extreme 32GB USB3.0 kütyüm. Az utóbbi időben drasztikusan romlott az írási sebessége. Korábban minimálisan 50-60 mb/sec volt most meg jó ha felugrik 30-ra de inkább ez alatt ugrál nagy eltérésekkel. Vélemény? Kukázzam, meghalt?
Nagyon jó kis cucc volt. Az olvasás rendben van. -
-szabi-
addikt
Hi
Burkolat nem rugalmas, a merev műanyag.
Ez a tologatós kétirányú (usb és micro-usb)
A két pozíció végén kis pöcökben megakad, hogy a gépre dugva ne mozduljon.
Viszont ha erősebben kell pl. egy TV-re csatlakoztatni azért fogni kell, hogy ne csússzon vissza.
Kisméretű pendrive és nehezebb hozzáférés esetén ez igénybe veszi a türelmem.
Ezért nem szeretem a csúsztatós pendrive-okat.üdv
szabi -
SteadyMan
aktív tag
-
-szabi-
addikt
Hi
Megjött mindkét új pendrive:
SanDisk USB 64GB Ultra Dual
SanDisk USB 64GB UltraRendelés: augusztus 1.
Itt volt 7 nap alatt.Sebességteszt a vonatkozó topikban: KLIKK
Elégedett vagyok, jobban mint a múltkori ultra dual-al, pedig az az újabb modell.üdv
szabi -
jim bcs
nagyúr
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy megbízható pendrive-ra. Kisvállalati környezetbe kellene. Nem a titkosítás a lényeg, hanem, hogy lehessen "nyúzni". Corsair vagy Sandisk?
Köszi
-
NorbixD
tag
Köszi!
A sima Corsair Voyager 8 GB nem felel meg az archivalás követelményeinek?
Corsair Voyager GT 32 GB is megfizethető viszont elég volna 8GB is a sebesség se fontos, mindössze egyszer lesz rá írva kb. 5-6GB adat és elég valószinű hogy soha többé nem lesz használva.
-
jim bcs
nagyúr
-
-szabi-
addikt
-
cuko
aktív tag
-
jim bcs
nagyúr
-
Samus
addikt
-
jim bcs
nagyúr
(#10441) NorbixD
Ennek ára lesz, de ő tudja.
Corsair Flash Voyager GTX / GT / GS
Mushkin Ventura Plus / Pro / Ultra
Patriot Supersonic Magnum
Sandisk Extreme / Extreme GO / Extreme Pro(#10442) Samus
Több fajta van belőle. -
Samus
addikt
Transcend JetFlash 790W 64GB eBay/countesytrading

Szerintem egész jó. Főleg, hogy a csomagoláson "Up to 100MB/s Read, 30MB/s Write" szerepel. 27.79 dollár volt.
-
NorbixD
tag
Üdv.
Adatok archiválására tudnátok nekem ajánlani valamilyen pendrivot 8 vagy 16 GB kivitelben? Köszi
Olvasgattam, hogy ugyan nem a pendrive a legalkalmasabb rá, de nem nekem kell és kifejezett kérés hogy pendrive legyen. Ez alapján kéne egy típus ami jó szívvel ajánlható.
-
flash-
veterán
Na megérkezett 33 nap alatt courtesytrading-től 3,178 forintért az
Adata USB 32 GB UV128 Blue USB Flash Drive New ct pendrive.íme a crystaldisk mérés (crystaldisk mark 5.2.2. x64):

-
-szabi-
addikt
-
jim bcs
nagyúr
-
-szabi-
addikt
Nem számít, megrendelve.

üdv
-
-szabi-
addikt
Hi
Ezen három közül melyiket?
SanDisk USB 64GB 64G Ultra Flair
SanDisk USB 64GB 64G Ultra
SanDisk USB 64GB 64G Cruzer Glide
Az elsőt preferálom, viszont a másik kettő visszahúzható ami előny.
Ennél drágábban nem igazán szándékozom venni.
Előre is köszi.üdv
szabi -
cuko
aktív tag
-
jim bcs
nagyúr
Nem, ez az.
A lexar-al azért várok még mert nem tudni mi lesz, gondolom a hírt nem olvastad, jobb oldalt fent odaraktam a Témához kapcsolódó anyaghoz még akkor, a hírrel egy időben.
-
cuko
aktív tag
Több hasonló terméket látok az eladónál a Kingston DT G2-re, Kingston DataTraveler R3.0 G2 ez lenne az?
Azon felül, hogy jobban bejáratott típusok (már ha azok), van bármi konkrét előnyük a Sandiskekhez képest?
-
jim bcs
nagyúr
-
cuko
aktív tag
Sziasztok,
Átnéztem az összefoglalót meg próbáltam keresgélni is fórumon és az ajánlott eladónál:
4.000 Ft alatt keresek 32GB-os pendrive-ot átlagos felhasználásra ("hogy legyen"), illetve filmet nézni TV-ről.- Transcend JetFlash 790 32GB - ez a lassabb verzió "90MB/s Read 25MB/s Write", ez pedig a gyorsabb? ~3.900Ft (másik témában is felmerült)
- Lexar USB 32GB JumpDrive S45 - ezt nem láttam az ajánlóban, de láttam, hogy ajánlottátok már itt ~3.800Ft
- SanDisk Ultra Fit 32GB - ~2.900Ft
- SanDisk Ultra Flair 32GB - ~3.000FtMelyik a legjobb ár-érték arányú modell szerintetek? Látszólag ugyanannyit tudnak mind, megéri a +30%-ot / 900Ft-ot a JF790, vagy ugyanazt kapom a SanDiskektől is?
-
rii
nagyúr
-
jim bcs
nagyúr
-
rii
nagyúr
sziasztok
kingstone datatraveller 100 tényleg olyan kakás?
csak egy-két os install-t kéne kibírniavagy bírjam ki én jövő hétig és rendeljek az ajánlóban levők közül?
(csak ez van a mellettem levő számtech boltban)
-
HornedReaper
senior tag
Egy ideje kizárólag Sandisk-et veszek (sincerity-től eBay-en), és nincs velük probléma. Pedrive-ot és SD / micro-SD kártyákat is vásároltam már, több darabot.
Egyedül egy régi digit fényképezőben az SD-kártyáról törlődnek néha a fényképek, ha nincsenek pár hónapig lementve

(más neves gyártó kártyájával sokkal több kép szokott eltűnni arányaiban) -
Grafirka
őstag
Max 10k huf arban keresek 64 GB pendrivot. A tartossag a cel inkabb mint az extrem sebesseg.
Nehany honapja vasaroltam egy Adata markaju UV131 est ami varatlanul megadta magat
A SanDisk megbizhatobb lenne ? vagy ezt nem lehet marka alapjan eldonteni mert teljesen az illeto modelltol fugg?Ezek a modellek kozul melyik lenne ajnlottabb?
SanDisk Ultra Flair, 64GB, USB 3.0
ADATA UV140, 64GB, USB 3.0
SanDisk Cruzer Force, 64GB -
dontibee
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen pendriveot: Kingston 32GB 32G DataTraveler 100 DT100 Generation3 G3. Telepítőnek akarom majd használni.

Szerintetek megfelelőek a képen látott értékek? A két 4K-s írási érték nem nagyon alacsony?
A kiválasztásnál abszolút a topicra, főleg az első HSZ-re támaszkodtam. Elvileg az eladó és az eszköz is jónak minősített.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
jim bcs
nagyúr
-
TigerCat
nagyúr
-
Vertigo18
addikt
Ugyanilyenem van, valóban RENDKÍVÜL forró tud lenni. Az enyém 32Gb-os, filmezésre használjuk a fiammal, mely során erősen felforrósodik. Viszont soha, semmiféle probléma nem volt még vele azon kívül hogy nem kellemes kivenni a slotból. Nem mondom, hogy leégeti a kezemet, de érezhetően meleg.
Egyesek szerint viszont azért forró, mert ezzel is bizonyítja, hogy jól működik a hűtése.
Nekem nagyon bejött.
-
jim bcs
nagyúr
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Kocsiba keresek pendrájvot, kb. 64GB-os méretben. Ezt néztem ki:
SANDISK Ultra Fit új verzió 64GB USB 3.0 Fekete-EzüstOlvastam, hogy melegszik. Zenelejátszás közben ez mennyire jelentkezhet? Autóban megállná a helyét? Biztonsággal bent merjem hagyni?
Köszi!
-
jim bcs
nagyúr
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Céghez kéne vennem az összes tervrajz lementéséhez egy 64 GB-os pendrive-ot. Tudnátok ajánlani vmi megbízható, tartós, lehetőleg nem csigatempójú írással rendelkező típust úgy 10e-ig? Itthon venném, számlával természetesen. Nincs időm végignézni az összefoglalóban fellelhető összes típust. Párat kerestem, így elsőre az A-data 64GB UV150-t találtam, vagy S102 PRO-t. Ez jó lehet, vagy esetleg hasonló árban van ettől jobb, gyorsabb? Nem tudom mennyire fontos, de szubjektív véleményem alapján inkább legyen kupakos, mint visszafordítható, visszahúzható (tartósság miatt). És semmiképp se mini!
-
-szabi-
addikt
Hi
Végül megérkezett ez is: Adata 64GB S102 Pro
Rendelés: július 3.
11 nap alatt itt volt.Sebességteszt a vonatkozó topikban: KLIKK
üdv
szabi -
King Unique
titán
Az egyes USB-szabványok eleve visszafelé kompatibilisek, vagyis egy USB 3.0-s pendrive nyilván használható USB 2.0 portban is. Az XP ugyan már nem támogatott OS, de ettől függetlenül normál esetben annak is kezelnie kellene az említett pendrive-ot.
-
PlatiaAmos
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy egy ilyen pendriveot: SanDisk USB 32GB 32G Ultra Fit USB3.0 Flash Pen Drive Mini Nano New
usb 2,0 xp simán felfogja ismerni vajon?
-
jim bcs
nagyúr
Az összefoglalóban találsz ugyanolyan kialakításút, nem arany, de a kinézet stimmelni fog, csemegézz.
-
Shinjike87
aktív tag
-
jim bcs
nagyúr
"Mi ennek az oka?"
Kifutott sorozat, limit példány készült belőle. -
Shinjike87
aktív tag
Sziasztok!
Hátha valaki tudja misztikus kérdésemre a választ.

Volt egykor ez a Kingston DataTraveler Gold Edition pendrive (DTGE9), de már sehol nem kapni! Mi ennek az oka? Szerintem indokolatlan, annak ellenére, hogy bezzeg a Silver meg minden bolt polcán ott hever.
Ugyan ebay-en található, de UK-ból a szállítás megfizethetetlen (3500 Ft körüli ár mindenfelé, kösz nem), kínainál meg valamilyen "véletlen" folytán egyik kép sem dobozba csomagolt pendrive-ról készült, ami megalapozza a hamisított verzió gyanúját.
Meg vagyok lőve, hogy ezek az aranyozott/pezsgő színű szarok tetszenek mindenben (mobiltelefon, toll, öltöny, stb), mert semmit nem kapni ebben a variánsban, csak a google-ön nézegethetem.
-
-szabi-
addikt
Hi
Megjött az új pendrive: SanDisk USB 64GB Ultra Dual M3.0
Rendelés: július 5.
Ma vettem ki a ládából, 6 nap alatt itt volt.Érdekesség a két nappal előtte rendelt adata még nincs itt.
Sebességteszt a vonatkozó topikban: KLIKKüdv
szabi -
jim bcs
nagyúr
Vagy esetleg exFAT, lásd összefoglaló. Mint a FAT32, de az NTFS extra funkciói és a FAT32 korlátozásai nélkül. Pont úgy mint az NTFS-nél az exFAT-nek is magasak a fájl- és a partícióméret korlátozásai. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy tárolhatsz 4GB-nál nagyobb fájlokat is a meghajtón, ha az exFAT fájlrendszerben van formázva.
-
tom570
aktív tag
Ha jól tudom a FAT32 fájlrendszernél 4gb a határ! NTFS fájlrendszeren már működne.
-
PeeterssoN
őstag
Tudnátok segíteni?
Egy 16 Gb -os Sandisk Cruzer Blade re szeretnék egy kb 6-7 Gb os filmet feltelepiteni ées az istenért nem akarja felmásolni!
(Fat32 fájlrendszer) Majdnem üres, de biztos elférne rá! Mit kell beállítanom?
Illetve melyik topikban érdeklődjek?Tudnátok segíteni?Megvan! Törölhető!

-
King Unique
titán
Szerencsés esetben adatmentő programokkal lementhető a tartalma, amely témáról egy másik topikban volt szó. Viszont, ha komolyabb gond van, akkor mindenképpen adatmentő szakihoz kellene elvinni!
Legközelebb pedig majd értelemszerűen az Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez topikban kellene feltenni az ilyen kérdéseket!
-
chungee
addikt
Napot!
SOS-be lenne sorry az off-ér. Ahogy csatizom a pent kéri a formázást. Milyen progival tudok lementeni az adatokat róla
Van még esély hogy visszanyerjem az adatokat rajta
-
jim bcs
nagyúr
Corsair Flash Voyager GTX / GT / GS
Mushkin Ventura Plus / Pro / Ultra
Patriot Supersonic Magnum
Sandisk Extreme / Extreme GO / Extreme ProAdata UE700
Transcend JF790
Kingston DataTraveler R3.0 G2
Új hozzászólás Aktív témák
-
10500 - 10401
13359 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!

sry...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Helyette ssd, pcie ssd külső házban.

De köszi.

Nagyon jó kis cucc volt. Az olvasás rendben van.