- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #11910 üzenetére
Igen, értem mire akarsz kilyukadni, azonban ha jövünk-megyünk és a párom kitalálja, hogy most ezt, vagy azt szeretné megnézni, nem akarok azzal vacakolni, hogy félórákat várjak egy-egy évad felmásolására. Most egy 1TB-os külső vinyóval oldjuk meg, azonban jövő héttől nem lesz hagyományos USB a gépemben, csak Type-C és gondoltam akkor már ezt is upgrade-elem. Az a vinyó marad, átalakítóval én is hozzáférek, ugyanakkor ha munka közben használnám tárhely bővítésre, legalább csendben tenné a dolgát.
Nézegettem nagyobb, 4-5 Terabyte-os 2,5-es hordozható vinyókat is, de azokban nem bízom, tuti hogy a TV-nek sok lenne. A legjobb talán a NAS, viszont 3 település között ingázunk folyamatosan, szóval ez sem opció, mobilneten főleg.
Rendeltem egy átalakítót, ha az beválik, akkor talán a régebbi pendrive is megteszi majd, de ha nem, akkor ez lesz a nyerő.
Köszönöm még egyszer a segítséged!
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest