Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
válasz gulyasa #10193 üzenetére
Nagyon nem volt egyértelmű, hirtelen felsorolok neked 7 fajtát és akkor baj van. Mellesleg közöm nem lenne az egészhez mert ez nem az a topik. Innen lefelé nézelődj, kb. egy kutya.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
gulyasa
őstag
válasz Aurig@ #10194 üzenetére
Ez csak akkor igaz, ha az összes eszköz egyszerre kommunikálna, akkor tényleg "elosztódna" közöttük az adatátvitel.
Mondjuk egyik külső eszközről másolsz adatokat egy másik külső eszközre, vagy adatokat másolsz gépről az egyik USB eszközre, a másikról meg pl. filmet nézel. De ezek az esetek igen ritka "jelenségek" nálam... sőt, elő sem fordul ilyen.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
válasz Vertigo18 #10195 üzenetére
Ez csak szőrszálhasogatás...
Leírtam, hogy hátlapi (nem alaplapi) USB3 csatlakozó (aljzat), amibe mondjuk a pendrive-ot is csatlakoztatni lehetne...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Aurig@
őstag
válasz gulyasa #10193 üzenetére
Ha egy USB 3.0-s aljzatba beledugsz egy USB 3.0-ás HUB-ot, arra pedig kettő vagy három USB 3.0-ás eszközt, az sebesség szempontjából, nagyjából USB 2.0-ás sebességet produkál, talán egy picivel többet. Akkor felesleges a HUB, inkább egy ilyen vagy hasonló kábelt vennék, amivel kihasználható az USB 3.0 adta sebesség.
De ez csak egy ötlet.
-
gulyasa
őstag
válasz jim bcs #10191 üzenetére
Szerintem egyértelműen fogalmaztam, de akkor még egyszer:
Egy olyan eszközt keresek, amit USB 3.0-ás csatlakozóba dugva, kettő vagy több USB3.0-ás eszközt lehet rácsatlakoztatni.(A gépen - a házon - nincs előlapi USB3-as aljzat, csak hátul. Kényelmi szempontból lenne szükséges az elosztó. És a lényeg, hogy NE a parasztvakításos hub-ok közül való legyen, hogy ugyan bele lehet dugni USB3-as eszközt, de valójában csak USB2.0 sebességét tudja biztosítani...)
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
jim bcs
nagyúr
(#10189) Imy
Egy kis támpont nem ártana, nem tudjuk milyen kell, normál, vagy mini, vagy egyéb? Összefoglaló -> Best Buy menüpont -> sinceritytrading / courtesytrading linkkel együtt(#10190) gulyasa
"a csomaghoz mellékelt 5%-os kupont felhasználva asszonynak is rendeltem egy 32GB-osat"
Élelmesnek áll a világ, jól tetted
"Melyik USB3.0-ás hub-ot ajánlanátok?"
Egy picit pontosabban? Alaplapi kimenetes, vagy usb-s, vagy mi? Nem vagyok gondolat olvasó.[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
Tegnap megjött a 64GB-os SanDisk Extreme pendrive-om (az ajánlott helyről), már használatba is vettem. Egyelőre teljesen jól muzsikál.
Legelső dolgom az volt, hogy FAT-ról átformáztam NTFS-re, meg letöltöttem rá a biztonsági progi legfrissebb változatát.
Aztán a következő lépés az volt, hogy a csomaghoz mellékelt 5%-os kupont felhasználva asszonynak is rendeltem egy 32GB-osat ugyanonnan.Kérdés:
Nem kimondottan ez a téma itt, de érintőlegesen kapcsolódik ide is.
Melyik USB3.0-ás hub-ot ajánlanátok? (külön külső táp nélküli érdekelne)[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Imy
veterán
Milyen pendriveot érdemes venni? A lényeg, hogy olcsó, gyors, és strapabíró legyen.
E-bayről való rendelés előnyős lenne.32Gb-ban gondolkodok.A Sandisk Cruiser Blade-m van, de nem igazán jó, mivel a műanyag rész amit bedugok a gépbe háát széttörött már. Azaz fém csatja legyen, ne ilyen lowcostos.
-
szoszo75
aktív tag
Üdv.! Adott egy Sandisk Extreme 32GB 3.0 Pendrive. Arra lettem figyelmes hogy majdnem a felére csökkent az írási sebessége. Korábban akár 80mb/s is volt a sebessége de most alig több mint 50 a max. Mi lehet a gond szerintetek, döglődik? Mondjuk már pár éves a cucc. Vagy esetleg van valamilyen progi amivel fel lehet javítani kicsit, a pendrive-ot? Köszi
DIGI 500 ról 1000-re
-
.LnB
titán
Mivel sok információ nem volt itt korábban. Végül rendeltem két Toshiba White USB 64GB Hayabusa-t. (Amiről korábban érdeklődtem). Szeretném jelezni, hogy mindkettő működik (pár hete nálam vannak már). Mérni nem mértem őket, de semmi probléma nincs egyikkel sem. Ha esetleg elromlanak majd akkor is írok a biztonság kedvéért.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
King Unique
titán
válasz Klara_ #10181 üzenetére
Ja, a külső hatásokkal szemben, ha pl. összekarcolod, leejted stb. De, ha megfelelő módon vannak használva és tárolva, akkor azért más a helyzet. Na meg ennyi erővel a mezei pendrive-ok nem feltétlen tartós adattárolásra valók, hanem inkább az adathordozás ezeknek az általános rendeltetése. Bár az előbbi is opció lehet, de inkább más tárolókon is elhelyezett biztonsági másolatok formájában célszerű alkalmazni őket, nem pedig kizárólag önmagukban.
[ Szerkesztve ]
-
Klara_
őstag
válasz tknof1871 #10178 üzenetére
En Transcend JetFlash 780-at hasznalok erre a celra. Emberi aron mas MLC-s pendrivot nem talaltam.
@(#10180) King Unique
DVD sokkal serulekenyebb szerintem es a HDD is, bar ami a pendrivokon van HDD-n is mentve, hogy tobb helyen meg legyen. -
King Unique
titán
válasz tknof1871 #10178 üzenetére
Egyébként mindkét megoldás opció lehet, ha minőségi alapokra épül.
Vannak például az átlagnál tartósabb, direkt archiválási célra való DVD-k. Én is tárolók ilyeneken nagyobb mennyiségű adatot és évek múltán is olvasható mind. Bár egy pince, a nyirkos környezet nem feltétlen a legideálisabb nekik... De egy lezárt alukofferben talán nem lenne gond. Egy pendrive esetében szintén inkább csak a márkásabb és megbízhatóbb típusok jöhetnek szóba. Ugyanis nem kevés olyan esetről hallani, hogy bizonyos típusokról hirtelen eltűntek az adatok stb. Illetve a flash-alapú meghajtók nem feltétlen valók hosszú idejű adattárolásra, főleg áramtalanított állapotban nem. Arra inkább egy belső / külső HDD lehet jobb megoldás.A néhány évtized egyébként kicsit irreális egy átlagos fizikai adattárolónál...
Ennek pont az a lényege, hogy időről időre újabb és újabb biztonsági másolatokat kell készíteni! Sőt, a fentebb említett 2 megoldás közül én mindkettőt alkalmaznám + lehet mást (felhő / HDD) is. Az a legbiztosabb![ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
Üdv! Off topik hozzászólás. SRY!
Képeket és videókat szeretnél tárolni hosszabb időre, nem a gépen hanem pl a pincében. GB-nyi adatmennyiségek. Mondjuk néhány évtizedig. Rendundáns megoldásra gondoltam, fontosak hogy megmaradjanak.
Erre a feladatra vegyek pl 2 db pendrive-ot vagy 2x 5-10 darab DVD?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Predator2
addikt
-
Predator2
addikt
Helló
Tudom, hogy közvetetten nem tatozik a témához, de remélem tudtok segíteni, itt nagyobb élet van:
Mi a különbség az EVO és az EVO Plus memória kártya között? Minimálisan drágább csak a Plus.
Samsungon kívül mi jöhet még szóba, ami árban és sebességben is azonos? Sandisk esetleg?
Elég sok Samsung halálról olvastam, kicsit tartok tőle.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
pilu85
őstag
hát az a platinet sztem oylan lassú, és oylan olcsó, hogy épp csak nem hamis. egyszer áldozz picit többet picit jobbra. 1-2 ezer forint, ha keveset is keresel mondjuk, akkoris ki kell adni annyival többet. ez az én szerény véleményem.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
gti3
csendes tag
Üdv!
Platinet USB 3.0 pendrive 64GB X-Depo-val és ennek a 32 gb-os változatával szemezek. Szerintetek érdemes megvenni vagy inkább hanyagolandó?
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz pilu85 #10164 üzenetére
(#10164) pilu85
Persze.(#10165) fcbarca
Igen.
1. SANDISK PRODUCT WARRANTY
2. MAGYAR SANDISK GYÁRTÓI JÓTÁLLÁS FOGYASZTÓI TERMÉKEKRE[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
sziasztok a SanDisk Extreme 32 gb tényleg lifetime warranty-s?írja valahol a gyári oldalán?[link]
[ Szerkesztve ]
-
pilu85
őstag
Hali. Nekem van egy kingston datatraveler 100 g3 64gb. csak kíváncsiságból kérdem hogy átlagfelhasználásra megbízható?
[ Szerkesztve ]
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
user112
senior tag
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Tud valaki ajánlani egy jó ár/érték arányú,32/64 gb-os,gyors másolási sebességű,lehetőleg élettartam garanciával,vagy minél több annál jobb..
-
őstag
válasz jim bcs #10154 üzenetére
Jó hagyjuk a gyors témát, ne ragadjunk le itt. Jelzem nem akarok 200MB/s-el másolni mivel főképp doksik lesznek rajta. A kompakt FIT méret elég fontos lesz, mivel különböző laptopokban lesz használva, azok pedig hurcibálva lesznek és nem lesz mindíg kihúzva belőle a cucc (így kicsit nehezebben törik mint egy normál pendrive).
Akkor az a kérdés, hogy a 2 kinézett pendrive közül a melyik felel meg leginkább a fentebb írt elvárásoknak? Esetleg van-e valakinek ezekkel az eszközökkel tapasztalata?
(A gyorsaság nálam egy pendrive szintjén: 1.5 -2 GB felvett videó átmásolása nem 10 perc, hanem mondjuk 3)[ Szerkesztve ]
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
-
őstag
Sziasztok!
Pendrive-ot szeretnék venni, a mostani is nagyon jó de a mérete miatt nem megfelelő (Kingston dtr 500 16Gb) Kinéztem 2 típust: Sandisk Cruzer ultra fit 32 Gb, Samsung Flashdrive fit 32 Gb.
Ami számomra fontos lenne: kicsi, gyors, usb3, titkosító sw, olcsóbb mint 1xxxx Ft, itthonról szeretném megvenni 5 év garanciával.
Leginkább munkahelyre használnám fontos dokumentumokkal való munka miatt (felhőt a tűzfal tiltja ezért kell venni), és lehet néha 1-1 videó tv-n való megnézésére.
Oprendszerhasználat: TV, Win XP - Win10-ig bezárólag.
Ha jól láttam a sandisk-nek van gyárilag titkosító programja. Nem, ragaszkodom a gyári titkosításhoz, ha van telepítés nélküli alternatíva ami a pendriveon van nekem az is jó.
Illetve még az érdekelne, hogy mi a különbség a 2 kinézett eszköz között?[ Szerkesztve ]
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
jim bcs
nagyúr
válasz headhunter #10149 üzenetére
Vegyesek a tapasztalatok vele, egyenlőre még nem ajánlott. Addig helyette ->
Lexar JumpDrive P20
Lexar JumpDrive S75[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
Összefoglalóban nem látom ezt a típust, mennyire ajánlott?
Lexar USB 64GB JumpDrive S45 Blue USB3.0 150MB/s Read 45MB/s Write...
Lexar USB 32GB JumpDrive S45 Blue USB3.0 150MB/s Read 45MB/s Write...
-
GEPESZ66
veterán
Otthon használt pendrive esetében mit szoktatok csinálni, ha a tartalmát törölni akarjátok?
gyors formázás,teljes formázás,vagy síma törlés
pl. WINDOWS ISO boot van rajta, most pedig KAASPERSKY RESCUE DISK ISO lenne rajta. -
ToBeY
nagyúr
Az összefoglalóban lévő ajánlások mennyire helytállóak manapság?
Pl egy ADATA UV150 32GB ok? -
gulyasa
őstag
Még sosem használtam SanDisk pendrive-ot, de az ajánlások alapján már megrendeltem - az ajánlott helyről...
Kérdés:
Ha használatba veszem Secure Acces-t, akkor az egész pendrive-ot letitkosítja vagy van olyan lehetőség, hogy csak egy általam meghatározott méretű rész legyen belőle lefoglalva ilyen célból, a maradék helyet pedig titkosítás nélkül lehessen használni?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
King Unique
titán
válasz smallmer #10139 üzenetére
"Mekkora:32 gigás, mert úgy tudom, hogy a windows ezt tudja csak kezelni formázásnál"
Max. a Windows beépített eszközei nem tudnak > 32 GB partíciókat FAT32-re formázni. Illetve az MCT se, de magát a telepítőt ezen infók alapján ki tudja írni pl. egy 64 GB-os pendrive-ra is. A fennmaradó rész ugyan unallocated lesz, de utána ezekkel a módszerekkel újra lehet formázni a pendrive-ot. Ellenben a külső programoknak ez nem jelent gondot, illetve FAT32 alapon akár x TB-os USB HDD-ről is lehet Windowst telepíteni.
Egyébként a telepítéshez elég akár egy 4 / 8 GB-os pendrive is, mivel a gyári Win10 ISO-k ennél nem nagyobbak. Én pl. általában egy 8 GB-os JF780-at használok ilyen célra. De vannak ettől gyorsabbak, illetve az egyéni igények szerint lehet venni nyilván nagyobb tárolókapacitásút is. Az összefoglalót érdemes átnézni, ott vannak további ajánlott típusok.
[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
nővérem másodikán érkezik haza Skóciából és tudna nekem hozni kintről pendrive-ot az amazonról(ezt azért jegyeztem meg mert olyan is lehet amit itthon nem lehet kapni).
Mire kellene?
legfőképpen windows 10 telepítésre használnám.Mekkora:32 gigás, mert úgy tudom, hogy a windows ezt tudja csak kezelni formázásnál
Melyik márkát preferálom:
legfőképp a corsairÁra:
egyelőre mindegy, majd szűkítünk belőleköszönöm szépen
-
Roland8622
aktív tag
válasz Tappancs2001 #10137 üzenetére
2x rendeltem pendrive-ot ebay-ről, 1x ezt, másik alkalommal meg az ajánlott eladók közül a másiktól egy JetFlash 790K-t (csak kevés volt a write speed számomra).
Egyik rendelésnél sem botlottam bele vámba, semmi plusz költségem nem volt.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Tappancs2001
senior tag
válasz Roland8622 #10136 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen a segítséget! A vételárat még terheli egyéb költség is ha tőle vásárolok? Vámra gondolok elsősorban.
-
Roland8622
aktív tag
válasz Tappancs2001 #10135 üzenetére
Szia. Ennyi pénzért már 64Gb-os pendrive-ot kapsz és hozza a leírt sebességet is. Nekem is ilyen van, átszámolva 9e volt:
SanDisk USB 64GB Extreme 245MB/SEC USB3.0Hopp most már 10500Ft. Van olcsóbban is más eladótól, de 2 ajánlott van, akiktől vesz mindenki, ő az egyik.
32Gb-os verzió ~7400Ft / viszont itt az írás "csak" 100-120MB/sec
[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! 32 GB-os usb 3.0 viszonylag jó minőségű 150 MB/sec sebességű pendrive-ot szeretnék vásárolni max. 10000 Ft-ig bezárólag. A mérete részemről mindegy, ha lehet kihúzható-visszatolható verzióst szeretnék. Előre is köszönöm a segítséget
-
Ciccuka
veterán
válasz Grampy #10132 üzenetére
Samsung Fit USB3.0, de csak 32GB és felette kapható
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Az autómba szeretnék kis méretű (2-4GB) pendrive-ot zenelejátszásra.
Ami fontos: Olyat keresek, aminek a háza a legegyszerűbb és legstabilabb, lehetőleg fém, mivel a mostanival az a bajom, hogy műanyag, ezáltal átveszi a rezgéseket, és zavar.Mit tudnátok javasolni? Lehet 8GB-os is, mivel látom a kisebb méretűek már kihalóban.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz westlake #10125 üzenetére
Tetszetős az új modell!
A feltüntetett sebességhez gondolom az újabb típus már UASP módban csatlakozik. Az USB 3.1 ezt kihasználva meg a szokásos bulshit, mivel ez is nyilván csak Gen 1-es. Ha a dobozán nem is látni, de a gyártó oldalán már feltüntetik. Amúgy a korábbi mérésed alapján még mindig a Mushkin a csúcstartó, illetve annál gyárilag 445 / 440 MB/s értékek vannak megadva.
Ha készítesz róla egy tesztet a másik topikba, akkor azt előre is köszönjük.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Az új generáció. Majd dobok tesztet is.
Jelenleg egy Mushkin Ventura Ultra-t használok, de olyan bumfordi szegény.
Előtte meg Sandisk Extreme PRO-t használtam és nagyon szerettem.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
BenHans
addikt
Sziasztok!
Az ajánlott ebay eladótól rendelnék pendrive-ot, de kicsit elbizonytalanodtam.
64GB-os lenne megfelelő számomra és az MLC-t preferálom ahogy SSD-ben is.
Első sorban filmezésre, egy LG 42lf652v tévével lenne használva. Vagy jobban járok egy HDMI kábellel?A másik, hogy ha már lehetőség van typeC-csatlakozóval is ellátott pendrive-ot venni, lehet azt vennék hogy tudjam telefonhoz is használni (OTG) külön kábel nélkül ha úgy adódik.
Az ajánlóból a Transcend JF790-at néztem és a 890-et és ha jól láttam az utóbbi lassabb.
Az sem lenne hátrány, ha nem lenne nagyon érzékeny, de azért nem szükséges strapa pendrive.
Nem szeretnék egy vagyont költeni rá...Köszi, ha valaki tud segíteni!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Aurig@
őstag
válasz King Unique #10119 üzenetére
Ez biztató, köszönöm!
-
Aurig@
őstag
válasz King Unique #10117 üzenetére
Nekem elég lenne a 80-100 MB/s írás is!
Win10-em van 64 bites, de fogalmam sincs, hogy támogatja e vagy sem az UASP módot.
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Szeretnék egy ilyen pendrive-ot. Viszont az adatapomon lévő alaplapban használnám.
A kérdésem az, hogy ha vennék mellé egy USB 3.1 PCIe kártyát és abba csatlakoztatva, ki tudnám használni az USB 3.1 adta sebességet?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Sziasztok, az ajánlott ebay-es eladókál nézelődve ezen megakadt a szemem: [link]
Szerintetek? Semmi különösre nem kell, hugom hordana tőlem vele filmeket és sorozatokat. Mondjuk ne menjen tönkre 1 évig.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
D28
tag
Halli.
Elolvastam az összefoglalót és a hozzászólásokban is keresgéltem de nem találtam friss választ, illetve így is akkora bőség zavara van h teljesen döntésképtelen vagyok.
Biztonsági mentéses cuccra szeretnék egy pendrivot (32gb). Szóval kb havonta használnám és jó lenne ha nem romlana el az állásban, viszont nem szeretnék sokat rákölteni. Melyikek azok amik az olcsók közül a legjobb statisztikával rendelkeznek tönkremenetel szerint? (Már ha van ilyen és lehet rá alapozni.)I don't know whether to laugh or vomit.
-
-
-
pilu85
őstag
válasz Vertigo18 #10105 üzenetére
hát nem igazán. már 20gigánál tart az írással. nem úgy van, hogy megáll az írással ha végére ér??? pl 32 gigánál?
-
pilu85
őstag
válasz King Unique #10103 üzenetére
már megy a h2 test. azt írja 78 óra van hátra. de nem lesz annyi nem lesz időm screenshotot mókolni de az infó meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
pilu85
őstag
válasz King Unique #10101 üzenetére
egy haver vette 3ezerért ebayen. s tesztelem mert mondtam neki hogy az 100 ropinál is több. meghát sima logika. ha tényleg 2 tb volna akkor minden embernek ott volna a zsebében egy.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz pilu85 #10099 üzenetére
Azért egy ekkora tárolókapacitású pendrive nem éppen szokványos dolog és valószínűleg nem lehet olcsó, legalábbis eredetiben biztos nem. Na persze azt nem írtad, hogy mit & hol & mennyiért vettél. Csak aztán nehogy úgy járjál, amiről például ezen és ezen cikkekben is szó esik...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Elden Ring
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest