- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
-
LOGOUT.hu
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubunya
csendes tag
Sziasztok!
Mezei felhasználó vagyok, de remélem érthető lesz a problémám és tudtok tanácsot adni. 2016 január óta hibátlanul működik a SanDisk Ultra 3.0 16 GB pendrive. Televízió felvételekre használom. Egy Alcor HDC-3500 dvb-c vevőbe van bedugva, ami egy képcsöves tévével van összekötve. Értelemszerűen mindig SD adást rögzítettem, de nemrégiben a Digi kiszórta azokat az SD csatornákat, aminek van HD verziója. Így most kb fele annyi időt tudok rögzíteni mint eddig. A baj nem is ez igazán. Sajnos döcögős lett a kép. A mozgások szaggatottak lettek függőleges és vízszintes irányba is. Hanggal nincs probléma. Nézhető, de idegesítő. Számítógépbe dugva viszont jóformán hibátlan a kép.
Pendrive gond lehet? Papíron 80 az olvasási és 15 az írási sebesség. Ha gyorsabbra lenne szükség mit ajánlatok? 32 vagy 64 gigás változat megfelelne nekem tárhely nagyságára.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest