Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-08 08:40:14

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11990) Rick4 válasza bozont (#11988) üzenetére


Rick4
félisten

Írom akkor neked, de persze mindenkinek szól.

Szóval ami most a szülőkhöz került, az egy wifis, multis xerox lézernyomtató, kemény 28.5 ezer újonnan: [link], ami meglepő, az én Samsung clx3185fw-mhez képest viszonyítva, (ami nem egy olcsó szerkezet) hogy maga a nyomtató szoftveresen gyors, bekapcsoláskor is hamar üzemkész, a wifi is nagyon gyorsan csatlakozik, de a legmeglepőbb a szkenner rész, pikkpakk benyomja a képet, sőt, ment mindenféle formátumban, képes akár e-bookra tölthető epub formátumban, pdf-ben is menteni, ismeri az ocr karakterfelismerőt is, tehát összességében minőségileg nem hiszem, hogy lenne fogás rajta, nekem is nagyon kellemes meglepetés volt. Képről nagynak tűnik, de nem az, egész kellemes a mérete.
A szoftvere rém egyszerű, a toner állapotáról, ip-ről is tájékoztat, illetve pár katt, és a kívánt funkció már működik is, Win 8.1-en hibátlan, tehát elvileg időtálló kell legyen egy darabig. Ami még szót érdemel, az a havi 15000 lapos terhelhetőség, ezzel úgy gondolom tartóssági oldalról sem érheti szó, biztos vagyok benne, hogy így el kell menjen kb 100 ezret, ami otthonra, vagy egy kis irodába is elég kell legyen sok évig.
Nem utolsó szempont hogy utángyártott, 1500 lapos toner alig 4000Ft fölött kapható hozzá, de van resetelős firmware is, amivel meg csak a port kell betölteni a tonerbe, és mehet is tovább a móka.

És hogy hogy jutottam el pont a xeroxhoz? Biztos nem emlékeztek már rám, de 3-3.5 hete benéztem ide, körbenézve- kérdezve egy 33 ezer forintos samsung lett a kiválasztott, amit a mediamarkt.hu-n meg is vettem december 2.-án. A központnak írtam egy mailt, hogy karácsonyi ajándék lesz, és nem venném át december 20 előtt, mert 24.-én lesz kinyitva, minek teljen el két hét a gariidőből a semmire. Beszéljem meg a helyi áruházzal, ahol az átvételt kértem. A párom vasárnap délelőtt odaszólt, oké, elteszik. Ennek ellenére engem este ismét felhívtak, hogy mi lesz ezzel a nyomtatóval, nem kérem? Dehogynem, délelőtt már le is lett egyeztetve, hogy mi lesz. Ő ezt nem tudja nekem addig tartani. Mondom ne vicceljen, le lett beszélve. Akkor sem. Jó, akkor törölje, megveszem máshol, nincs belőle gond. Akkor törli, visszhall, még annyit se akart egyezkedni, hogy 3 napon belül menjek érte, addig még belefér. Erről ennyit, nem bántam meg, hogy így alakult.

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.