- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Na végül megrendeltem újra az LG-t, viszont megbolondítottam kicsit a dolgot és a pivotos verziót rendeltem.
Remélem ennek masszívabb lesz az állványa és remélem szerencsés leszek a panellel.
Az Asus-tól végül az tántorított el, hogy még a válogatott tesztpéldány is felhősödött, plusz értékelésnél is azt irtak kicsit mintha fátyolos lenne a képe, szóval nem túl jó kezdet. Na meg az igaz, hogy backlight bleedről itt nem sok panasz volt, viszont cserébe az összes negativ review arról szólt, hogy par het utan megadta magat a monitor, valaki mar 3.-at cseréli.
Na szóval kösz a segítséget, valószínűleg jobban megéri ez, mint a Nec, majd csütörtökön írok mit kaptam.
-
Sinesol
veterán
Ahogy nézem a Dell és az Asus is ugyanaz a kategoria, mint az Lg, a Nec azert feljebb van elvileg.
Ha jól emlékszem Dellben Samu pls paneleket hasznalnak ujabban, az elvileg gyengebb mint az LG IPS, bár ki tudja. Amúgy ez a Dell elég szimpatikus, van olyan szép képe, mint az LG-nek?
Tapasztalat alapjan mennyire bevilagitasos a Dell?
Na és végül, tapasztalataid alapján te melyiket vennéd?Vissza az LG-hez és próba szerencse hátha jót fogok ki, vagy a Dell, vagy esetleg a Nec?
Esetleg 2k felbontásból valami? 25incheseket is néztem, de ott nem sok minden van, a Dell U2518D-ről lesújtóak az értékelések.Bocsánat a pofátlanul sok kérdésért, csak épp most kéne megrendeljem a monitort.
-
-
Sinesol
veterán
Delltől kicsit félek, nagyon panaszkodnak a quality controlra és sok panel nagyon bevilagitasos a panaszok alapjan, több monitorjuk is csak 3 csillagos amazonon. A Nec azert is keltette fel a figyelmem, mert a tesztek alapjan az egyik legjobb képminősége van + azt irják messze a legjobb építési minőséget képviseli monitorok terén. Bár gondolom a panelt nem ők gyártják, szal tökmindegy az a része?
Mondjuk az is szimpatikus, hogy nem kávamentes, mivel sok helyen azt irják, hogy a kávamentes monitoroknál szinte általános valamilyen mértékű backlight bleed.
Am Lg 27UD69 volt a korabbi monitorom, az elvileg ugyanaz, mint a 88-as, csak USB-C nélkül, nem?
-
Brekk
addikt
-
Sinesol
veterán
Üdv, megint én.
Prémium gyártóknál mennyire gyakori a backlight bleed?
Gondolom a panel gyártásánál már eldől a backlight bleed mértéke, viszont nem lehet, hogy esetleg válogatott paneleket kérnek?Ezt a monitort nézegetem, nem tudom érdemes e belevágni: [link]
Főleg általános használatra kéne, filmezés gyakran, játék ritkábban fordul elő.
Ja, amugyhogy miert van az, hogy gyakran a QHD variáns még szinte drágább ebben a méretben, mint a 4k? Lehetséges, hogy még ennyiert is sz@r@bb lenne a 4k verzió mint a 2K?
Előre is Köszönöm a segítséget.
Elmult hónapban 2 monitort küldtem vissza, az egyik egy 24-es IIyama volt, Va panellel, az nem volt rossz, de kicsi volt, a másik 27-es 4k LG Ips volt, ami ugyancsak nem volt rossz, de volt egy kb. 20 forintos nagysagu bevilagitas, ami elég idegesitő volt, amikor épp azon a részen fekete tartalom volt.
Habár igy utólag arra jöttem rá a netes képeket nézve, hogy szinte nulla volt az a bevilagitas, dehát azelőtt még sosem láttam ilyet, nem tudtam, hogy az kb semmi. Most ugyanazt az LG-t akcióban 30k-val olcsobban eltudnám hozni, szal gondolkodom még azon is, bár lehet most meg kapok egy rendes backlightost. -
Mangosztán
tag
Sziasztok!
Erről a monitorról valakinek esetleg van tapasztalata : [link] ?
Tudom nagy Full HD-re a mérete és tudom TN-s de mégis kiváncsi lennék hogy az íveltésge miatt mennyire trágya a képe.
Persze örülnék ha valaki megcáfolva írná, hogy teljesen jó és válalható a képe.
Üdv. -
törölt tag
Köszi neked is. Tegnap a fórumból egy srác segített, neki is lg32ud59 van. Lassan tökéletes (sose lesz) a kép. Annyi még, hogy mi a véleményetek a 2160 yuv420(10bit) vs 2160 rgb(8bit) beállításról? Próbáltam nézni neten de kb. 50-50 a vélemény. Automatán rgb-t állít a ps4. HDR monitornál talán egyszerűbb a helyzet, mert arról azt olvastam hogy automatán vált rgb-ről yuvra ha van hdr tartalom. Szóval mi a helyes beállítás hdr nélküli 10 bites monitornál?
-
RudY
addikt
Szakmailag nem tudok érdemben hozzászólni, legfeljebb csak általános felhasználói tapasztalattal.
Azért javasoltam a HDMI UHD Deep Color aktiválást alapból ennél a monitornál (LG 32UD59-B) és a konzolnál, mert úgy látszik hasonló az elv, mint a TV-k esetében. Sokan csatlakoztatják, beindítják és kész. Egész jó a kép, de valahogy mégsem az igazi. Számos videó elérhető ezzel kapcsolatban, mivel a többség még a videó beállításokat sem keresi meg a konzolon.
Konkrétan pl. Xbox One X enélkül és ezzel a monitorral is csak az alapbeállítást használja, ami édeskevés.
Egész pontosan így néz ki (elkapkodott fotók, szutyok telefonnal): [link]
Ehhez nem is kell több komment, a konzol működik, van színes kép, nem is rossz, de ugye messze nincs kihasználva.
Következő fotó (HDMI UHD Deep Color - OFF): [link]
50Hz inaktív, de a 24Hz és a 4K sem választható, mert nem találja alkalmasnak erre a monitort.Újabb fotó ((HDMI UHD Deep Color - ON): [link]
Rövid várakozás után nemcsak elérhető, de aktiválható is: 24Hz, 50Hz, 4K, plusz 10 bit és RGB: [link]A beállítások eredménye pedig itt látható: [link]
HDR kivételével minden rendben. Nem tudom a műszaki összefüggéseket, de így oldható meg a normális 4K beállítás, másképp csak automatikus és standard marad.leviosza
A PS4 beállítása is hasonló (más a monitor, de ugyanaz a megoldása, TV-n is): PS4PRO 4k monitor setup vagy PS4 Pro at 4K -
Gambito
tag
koszi a segitséget. ezek alapján az acer x 34p van tervben.
-
Gambito
tag
-
vaakuum
addikt
4k monitoroknál a frissítés maximuma jelenleg még 60 Hz?
Vagy létrezik már gyorsabb képfrissítésű monitor ebben a felbontásban? -
Gambito
tag
Sziasztok. Moinitor vásárlás elott állok.
Ár 350 k
nagyot akarok és 4 k-t.
Sok vacilálás után ő lenne a kiszemelt. ASUS ROG SWIFT PG348Q .
nem találtam ennél jobbat ha nem a frissitést nézzuk.
1060 6 gbom van hozzá és egy normal hdmi kábelem.
az a kérdés hogy kell e még valamire figyelnem a maximális kihasználás érdekében, valamint van e valami tanács vagy ellenvetés a monitor ugyeben?
koszi -
kolbi79
tag
Köszi a semmit mindenkinek, akkor AOC lesz.
-
tool
tag
-
toto222
tag
Napi 5-6 óra szöveges dokumentumok kezeléséhez, 32-es méret körül milyen monitort ajánlanátok ami valóban szemkímélő ?
-
Brekk
addikt
Sztem az nem ott megy félre. A Deep color 12bit/channel lenne, de ez az LG messze van ettől sztem. PErsze egy próbát megér. Én elsősorban fényerő csökkentést csinálnék, a smart energy savings off-ra mindenképp. A betekintési szög itt még érdekes lehet főleg ha kicsit alulról nézi a fiatalember. VAnál fontos lenne, hogy ne alulról bámuljunk a monitorra, mert ott olyan képhibák is láthatók lesznek amik szemből nem látszanak.
-
Brekk
addikt
Amikor kijött a quake teljesen rákattantam, és egy 1080ti vel toltam Z35P-n, VA panel ide vagy oda baromi gyors volt, semmi utánhúzás. Pedig a gyorsasági sorrend tn, IPS, VA, Tehát van élet a tn-en kívül is, sőt van aki nehezen békül ki a tn picit gyengébb képminőségével.
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok!
Lecserélném a monitorom Samsung S27E510CS.
Helyette valami 4k-s monitort szeretnék,nem játszom csak filmezek (maradnék a 16:9-es képarányban ha lehet), 27-32" közti méretet keresek!
Esetleg tudtok ajánlani valami best buy monitort?
Előre is köszi!
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ideje valami komolyabb monitorra váltani, 27 colban gondolkodom, minimum 1440p vagy 4K, és min 60 fps-t tudjon. Fontos, hogy legyen VESA mount rajta.
Jó lenne 100 körül megúszni, akár használtan is. Minden más opcionálisan, jó ha van de nem létfontosságú.Mit ajánlanátok most? Még mindig Dell U2715?
Igazából, főleg munkára néha játék és videóvágásra lenne használva. Fontos lenne még, hogy lehetőleg minél "jövő biztosabb legyen", amennyire ez megoldható (gondolok itt az ezeregy extrára, USB, hub, freesync, 144 hz, displayportok száma, HDMI 2.0, HDR stbstb...) Nem tudom mit szabad 2018-ban még megvenni...
Bármi ötletet szívesen fogadok és előre is nagyon köszönöm!
-
tool
tag
válasz
hoto4320 #86920 üzenetére
Szia, szerintem fps játékban, főleg ha valami gyors online pl. Quake champions, felesleges a felbontást a sebesség kárára növelni. TN panel 24" fullhd az optimális, nagyobb méretben ez a felbontás és TN is már necces, nem beszélve arról, hogy ha túl nagy a monitor felület nehezebb átláthatóságot biztosít azonos távolságról, ha gyorsak a történések. Alacsony input lag, 144hz kötelező. Játékra minden más megoldás különböző mértékben, de kompromisszum. Én ezt úgy oldottam meg, hogy vettem régebben töredék áron egy 27" prémium paneles használt monitort (Dell 2709) PS, TV és filmnézésre, az összeg nagyobb részét meg egy új 24" gamer monitorba fektettem. Így mindig a célnak megfelelő legjobbat kapod. Nyilván kell, hogy legyen elég helyed...
Ha nem tudsz ilyen megoldásba belemenni, akkor inkább full hd-n egy Acer IPS 144Hz is egy jó univerzálisan használható monitor lesz, de az input lagját mindenképpen derítsed ki. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Anonymus23 #86948 üzenetére
IPS nincs 1 ms-al
Múltkor nekiállt vitatkozni velem valami zseni egy ilyen vérpistikegyűjtő facebook csoportban, hogy a saját monitorom 1ms-es, nem 5ms (34UC79G-B). Nem érdekelte, hogy az LG nyíltan elismerten szoftveres elmosódáscsökkentést használ az 1ms-nek tűnő reakcióidő eléréséhez, de attól még ez egy 5ms-es IPS panel. -
tool
tag
válasz
Werkly #86916 üzenetére
Szia, ha ki tudod jó hajtani a játékot a g-sync már nem létkérdés, de mindig jöhet olyan game, ahol leesik 60 alá a frame/s, akkor viszont jól jöhet, a képhibák, törések eltűnnek. GTX970 felett szerintem jól el lehet lenni fullhd-n g-sync nélkül, az ilyen monitorok közül nagyon jó ár érték arány pl. LGGM79 144hz. A legfontosabbak tehát: TN panel és fullhd legyen, hogy minél nagyobb sebességet tudjunk kicsikarni a rendszerből. Figyelni kell, hogy alacsony legyen az input lag (12ms alatt), mert itt lehetnek nagy különbségek az 1ms-os gtg modellek között is. Pedig az input lag az igazán fontos, mert az mutatja meg mennyit késik a kép, mire te is látod a történéseket, nyomozni kell ez ügyben. Az otthoni prémium paneles monitorom 45ms-os laggal rendelkezik, egyszerűen alkalmatlan gyors játékra, PS és filmnézésre használjuk.
Ha kell g-sync, a felár kifizetése után egy széles képfrissítési tartományban használható képhibamentes megoldást kapsz. Nem tudok egyértelműen ajánlani, de ha figyelsz a fenti specifikációkra, nagyot nem tévedhetsz, onnantól minden a rászánt kerettől függ. -
Brekk
addikt
válasz
laychi #86956 üzenetére
Bocs, nem volt időm írni. Igazából az egy teljesen játékrakitalált monitor, tehát nem a pixeleket fogod számolgatni mikozben rohagálsz, lövöldözöl, autóval száguldasz stb. Itt nagyon nem látványosan nagy a pixelméret, viszont a nagy kép baromi kellemesés magávalragadó. A FullHD 27"-ra sem mondtam h nem ajánlott, csak van akinek nem jön be. Ettől még rengetegen választják.
32"-ra is inkább a 3440X1440 lenne a jó, de 2x annyiba kerül, és alig van valakinek gépe alá. -
laychi
veterán
Az hogy van, hogy 27" fhd nem ajánlott, de 34" ultrawide 1080p igen?
Erre gondolok[link]
-
törölt tag
Sziasztok.
Vettem egy LG 32UD59-B monitort, tudnátok ajánlani valamilyen oldalt ami a beállításokban volna a segítségemre? PS4 PRO-n UHD-be használva eddig nem az igazi.
-
StradicHD
tag
ez a teszt csak akkor ilyen ha a gép is annyi fpssel tudja vinni a játékot ahány herces a monitor?
-
mike08
csendes tag
Valaki válaszolna erre kérlek. Köszönöm.
Sziasztok,
A véleményetekre lennék kíváncsi. Jelenleg egy 25"-os Samsung 16:9-es képarányú full HD monitort használok (2 éve vettem újonnan), a gép előtt töltött idő 80%-ban játszom a többi filmezés, böngészés. Viszont nagyon felkeltették az érdeklődésemet a 21:9-es képarányú monitorok. A kérdésem az lenne, hogy mivel RX 480-as videókártyám van megéri-e FreeSynces monitort venni vagy sem? 29" és nagyobb méreteket néztem eddig. Sajnos nem volt még lehetőségem élőben kipróbálni FreeSynces és nem FreeSynces 21:9-es monitort, viszont rengeteg pozitív élményt olvastam velük kapcsolatban. Megéri a plussz tízezreket a FreeSync technológia vagy sem? Válaszaitokat és segítségeteket előre is köszönöm.
-
StradicHD
tag
válasz
Anonymus23 #86948 üzenetére
hát mitudomén hogy miért nem probáltam ki bevoltam baszva meg amugy is semmit nem lehet látni a monitorokból az a media marktos háttérkép eléggé semmit mondó meg megmondom öszintén tök mindegy miylen messziröl néztem amíg egy fotóról van szó nem számít oda hivtam valami csávót hogy mutasson ips panelt meg össze vissza beszélt mindent nem értettem aztán elegem lett és eljöttem onnan
-
Anonymus23
veterán
válasz
StradicHD #86947 üzenetére
IPS nincs 1 ms-al, azok TN panelesek, de ha fekszel is előtte, akkor neked csak az IPS jöhet szóba, de akkor nem elvetemült dolog a 32" FHD sem, teljesen vállalható, gondolom nem 60cm-re fekszel tőle.
Ha ülve 70-80 cm-ről nézed, akkor már nem lesz pixeles (függően a szemedtől is).De miért nem próbáltad ki amikor az MM-ben benn voltál hogy hol van az a a távolság, amikor már nem látod a pixeleket? Ezt kell megfizetni az MM-ben, hogy ki is tudod próbálni
-
StradicHD
tag
megmondom öszintén hogy egy 32 colos 1440p monitort vennék 1ms válasz idővel meg 144 herceset g sincel meg mindennel ipssel de ilyenre nincs pénz főleg a gép fejlesztésre ezért modntam hogy 52 ezerért ez a fhd ips 27 colos philips ez tünik még jó ár értékünek
-
StradicHD
tag
válasz
Anonymus23 #86943 üzenetére
starcraft2 vel szeretnék játszani megnézni a youtub lájvokat,meg a digi online-on nézek tv-t
igazából egész nap a gép elött ülök vagy fekszek
-
maajsz
senior tag
válasz
StradicHD #86942 üzenetére
Ha közelről nézed ergo 50-60 centiről a 32" col 1080p-n elég pixeles (szerintem). Érdemesebb lehet 27"-ig nézelődni és ott nagyobb a választék is. Ha messzebbről nézed esetleg használod tv-nek is jó lesz a 32 is.
(#86943) Anonymus23
Írta a 1030-at, szóval az AC Originst nyugodtan kilőheted meg úgy általában a nagyobb fps-t is, szóval inkább csak távolság függő lesz az -
Anonymus23
veterán
válasz
StradicHD #86942 üzenetére
Értem, de nem mindegy, hogy passziánszolzol, vagy AC Origins-t (hogy jelen korunk egyik legerőforrás igényesebb játékát említsem) akarsz játszani.
32"-on is használható a FHD felbontás, csak megfelelő távolságra kell ülni tőle (minimum 80 centi kb).
Egyébként ha te nem tudod mire akarod használni, akkor nehéz lesz jó javaslatot adni -
StradicHD
tag
válasz
Anonymus23 #86941 üzenetére
én nem tudom mire akarom használni csak ugy akarok venni eggyet mert a mostani kicsi.de amugy netezni szoktam meg néha játszani
nekem gt 1030 vga krátyám van meg i3 7100 ram
és a proci egy 4gb ddr4 2133mhza gépen nem áll modomba fejleszteni kivéve a memoriát ha muszály
-
vonSux
őstag
Létezik monitor 4k felbontásban, hdr 10 támogatással és 34" méret körül? Elég a 60Hz, mert konzolhoz kellene.
-
válasz
StradicHD #86932 üzenetére
"az lenne a reális hogy legyen akkor 4 ezer helyett 5 ezer az a bilentyüzet vagy max 6 ezer"
- tényleg no offense, de az mindígis érdekelt, hogy szürkeimportosadócsalóoptimalizáló zugboltok árait amikor összehasonlitja valaki pl. az MM áraival, belegondol-e hogy mennyibe is kerül valós árukészletet fenntartani, telephelyet bérelni/megvásárolni, alkalmazottakat bejelentett fizetésen fehéren fogalkoztatni, adót fizetni, garanciális ügyintézésre később alkalmas forrásból beszerezni a készletet, stb. -
maajsz
senior tag
válasz
StradicHD #86932 üzenetére
Nem hinném, hogy lejjebb kellene engednie, nem úgy tűnik mintha az éppen hogy megélhetésért kellene küzdenie. Valószínűleg a forgalmából adódóan megengedheti magának ezt az árat, nem fáj neki ha hosszabb időre bennragad a cucc, nem ezek a húzó termékei. Ha idővel megveszi így is valaki, jól jár, ha nem majd kiszórja leértékelve. Sokat foglalkoznak vásárló viselkedés elemzéssel, hidd el nagyúr a raktárkészlet, mert igen sok esetben ha valaki dönt hogy kell neki valami és van rá cash annak legtöbbször minél hamarabb/azonnal kell. Ez így ránézésre lehet, hogy neked nevetségesnek tűnik, de mégis működik.
-
StradicHD
tag
válasz
maajsz #86931 üzenetére
oké de multkor láttam 10 ezerért egy olyan világítós bilentyüzetet a mm-ben ami a árukeresőbe 2500ft+szálítási költség..ráadásul logitech z623 is valami 66 ezer volt multkor ami máshol 44 ezer
én megértem hogy drágábban kell adniuk a dolgokat de ez egy kicsit tulzás már hogy ennyivel drágább
az lenne a reális hogy legyen akkor 4 ezer helyett 5 ezer az a bilentyüzet vagy max 6 ezer de a 10 ezer már tulzás és még tudnék példákat mondani -
maajsz
senior tag
válasz
StradicHD #86927 üzenetére
Az MM-nek jelentősebb forgalma az üzletben keletkezik, mert igen széles a palettája, ha valaki bemegy bizonyára talál amit keres műszaki cikkek között, ezért adhatja amennyiért adhatja. Elhiheted nem a monitor eladás a fő bevétele, nem lesz felháborodva ha máshonnan veszed. Viszont a garizatás sokszor fényévekkel jobb mint a többi nagyobb műszaki hálózaté.
-
Werkly
őstag
Most őszintén a Vsync vs Gsync észrevehető? Vagy elég Vsyncel egy 75 Hz monitor? Vagy érdemesebb FHD helyett 2 K?
-
StradicHD
tag
hogy miért felháboritó?majd rájönnek amikor máshonnan veszem..ennyi
-
CHIPman
nagyúr
válasz
StradicHD #86924 üzenetére
Miért lenne felháborító? Melyik árukeresős webshopban tudod (ahogy meg is tetted) megnézni a terméket mielőtt megveszed? Szerinted egy bolthálózat fenntartása ingyen van egy webshop költségeihez képest? Arról nem is beszélve, hogy a MM-nak is van webshopja, és MM-ban is lehet találni olyan terméket, ami bestbuy minden más helyhez képest.
-
StradicHD
tag
ma voltam a media marktban monitort nézni és ott 10-15 ezerrel drágábbak például a 27-28 colos monitorok mint az árukeresőbe...felháborító
-
epeer
csendes tag
Sziasztok! Ezt a monitort neztem ki LG 24 MP59G. A gtx1050 2gb eleg neki? CS:GO Fortnite , neha PuBG-hez. Előre is köszi a válaszokat!
-
mike08
csendes tag
Sziasztok,
A véleményetekre lennék kíváncsi. Jelenleg egy 25"-os Samsung 16:9-es képarányú full HD monitort használok (2 éve vettem újonnan), a gép előtt töltött idő 80%-ban játszom a többi filmezés, böngészés. Viszont nagyon felkeltették az érdeklődésemet a 21:9-es képarányú monitorok. A kérdésem az lenne, hogy mivel RX 480-as videókártyám van megéri-e FreeSynces monitort venni vagy sem? 29" és nagyobb méreteket néztem eddig. Sajnos nem volt még lehetőségem élőben kipróbálni FreeSynces és nem FreeSynces 21:9-es monitort, viszont rengeteg pozitív élményt olvastam velük kapcsolatban. Megéri a plussz tízezreket a FreeSync technológia vagy sem? Válaszaitokat és segítségeteket előre is köszönöm.
-
-
Televan74
nagyúr
Héten megjött a BenQ GW2765HE prémium kalibrálással,minden szép és jó. Ha valaki olcsón keres 1440p -s IPS monitort és nem zavarja a 60Hz,akkor ajánlom neki bátran.Érdemes kalibráltatni.
-
macssessz
tag
Ezek közül melyiket válasszam szerintetek és miért?
Netezésre és lövöldözős, autós játékokhoz napi 6-8 óra használatra.Használtak 1 év garival 20e alatt. Ennyi a keret.
Az Eizo 21000 Ft-ért ami már az ár határ, de talán a szememet jobban kíméli? 50 éves férfi vagyok, szemüveggel.
Az első Fuji talán IPS? Jó az nekem?A számítógép nem tárgy. Életforma.
-
kolbi79
tag
Na majd talán most. Leszűkült a kör 2 monitorra:
LG 24MP59G-P (IPS panel, 5ms, 75hz)
vagy
[AOC - G2260VWQ6 (TN panel, 1ms, 75hz]
Vajh melyik a nyerő? Játékra kell leginkább. köszönöm
-
hoto4320
tag
Sziasztok! Érdemes még TN panellel 2560x1440 monitort venni?1 ms válaszidő és 165 hz jól hangzik?Mi a véleményetek?Köszi.
-
Sefter
veterán
sziasztok!
Árban hol kezdődnek a 27" qhd monitorok, IPS vagy VA panellel..(olyan típus amivel érdemes foglalkozni)?
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!