- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baggio04
aktív tag
válasz
BomiBoogie #54828 üzenetére
Ez is IPS... És hogy megmondjam én randának találom a 22-es lg monitorokat.
Mikisys: csatlakozók miatt néztem, illetve a dobozában van hdmi és dvi kábel (állítólag)
arch7nGel: ez a pwm ez nekem jó vagy nem?
ezt a monitort váltaná: samu
-
dabadab
titán
válasz
BomiBoogie #53312 üzenetére
Ahogy igy raneztem a monitorarakra, ezekben a meretekben a legolcsobb vegen ugyanugy vannak IPS-ek mint TN-ek.
-
fntastic
aktív tag
válasz
BomiBoogie #53194 üzenetére
Akkor tudnátok segíteni, hogy pontosan honnan vegyem legolcsóbban kalibrálással együtt? Akár a 23 akár a 24 amelyik jobban megéri.
-
fntastic
aktív tag
válasz
BomiBoogie #53181 üzenetére
Hol tudom kalibráltatni? (emag-ról gondoltam rendelni éppen)
-
t72killer
titán
válasz
BomiBoogie #52808 üzenetére
Tud 120Hz-es képfrissítést és mozgóképre/játékra használható a laggja. Pl ilyesmi?
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #52785 üzenetére
Nem kell ahhoz egész nap filmet nézni. Vegyünk példának egy horror filmet/játékot aminek a nagy része ugye sötét jelenetekből áll (de nem is kell feltétlenül ebből a műfajból, mert szinte mindenhol találkozni lehet ilyennel).
Engem kifejezetten idegesítene, ha sötétség helyett a két sarokból sárgás fények szűrődnének át néhol még a képernyő közepéig (mindez egy elvileg "prémium" paneltől) - bár ez attól is függ mennyire hibás modellt sikerül kifogni.
Youtube-on van pár videó bár az sem olyan mint élőben látni, van olyan amelyiken csak minimális a bevilágítás, de olyan is amelyik már elég durva. -
hszilard666
veterán
válasz
BomiBoogie #52777 üzenetére
Sajnos már PHs tesztre nem nagyon hagyatkozom, egyszer vásároltam teszt miatt, meg is bántam. :/
-
jim bcs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #52774 üzenetére
hát nemigazán mivel itt árban/specifikációban a Dell, Asus, Acer, LG hülyére veri
-
jim bcs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #52769 üzenetére
Szia kolléga!
Nem rossz monitor valóban, ám ugye kérdés mire is kellene, amúgy van pár jobb alternatíva, vagy ha úgy jobban tetszik mást kellene venni ebben az ársávban.
-
csiben1
tag
válasz
BomiBoogie #52683 üzenetére
Nemrég eladtam a régi laptopom és most választás előtt állok. vagy veszek egy új laptopot vagy összerakok egy mini-itx pc-t. Ha utóbbi mellett döntenék, akkor költség és helytakarékosság miatt a mostani tv-met ráköthetném. Ezért gondolkodom ebbe. Sajnos mostanság nem tudom kipróbálni semmilyen eszközzel, hogy milyen lehet vele gépezni, ezért kérdezem. Ha gépezek, akkor kb 80cm-ről nézném, ha tv-zek akkor 3m-ről...
-
wyll358
tag
válasz
BomiBoogie #52496 üzenetére
ráadásul az a 1,5ms az inkább 1, ahogy látom...
a tft centralos írásban kicsit furán van, mert u2414h-nál 4,45+~0=4.00, míg p2414h-nál 4,45+1,05=5,5
bár végül is, ha negatív a signal processing lag, akkor minden ok -
jim bcs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #52496 üzenetére
FPS game alatt igen
-
jim bcs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #52494 üzenetére
akinek jó a szeme az igencsak észreveszi és zavaró is tud lenni mivel az csak 1.5ms, de egyébként igen valahol elhanyagolható
-
jim bcs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #52491 üzenetére
8ms a g2g az ok DE! az input lag az más történet
U2414h - ~4ms
P2414H - 5,5ms -
ALLAT001
senior tag
válasz
BomiBoogie #52487 üzenetére
Mert VA paneles és azt mondják azoknak jobbak a feketéi.
Fekete hátteren dolgozom. -
ALLAT001
senior tag
válasz
BomiBoogie #52484 üzenetére
Mi a baj azzal, amit linkeltem?
Amazonon ezek se kaptak "hű-de" értékelést.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #52479 üzenetére
vagy Aida64 monitor diagnosztika
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
BomiBoogie #52413 üzenetére
Jó lenne 40-45k körül megúszni ha van értelmes alternatíva...
igazából semmi gondom a jelenlegivel sem, de jó lenne egy kicsit nagyobb -
Brekk
addikt
válasz
BomiBoogie #52388 üzenetére
U2412, 16:10 (kapsz egy kis plusz méretet), sokkal homogénebb, kevésbé foltos, bevilágításos panel. Ráadásul amikor az U2412 újratöltve cikket írtam, gyakorlatilag messze a legjobb monitor volt amit 100e alatt kapni lehetett. Olyan kalibrálási eredményekkel, hogy az valami elképesztő.
No azóta másik panel, és PWM-es háttérvilágítás van benne. Most a PB248Q tudja ugyanazt mint akkor az U2412, csak még durvább eredményekkel, ráadásul nagyon jól össze van rakva, nem nyekliknyaklik. -
Sonja
nagyúr
válasz
BomiBoogie #52155 üzenetére
Így van.
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #52057 üzenetére
Kerekíteni is kell néha!
Ha már van 30K-ja miért nem tud még + 8K összespórolni. Nem 1 hónapra veszi a monitort!
-
bb0t
őstag
válasz
BomiBoogie #52057 üzenetére
28-nak néztem, mindenképpen érdekelne a típus, de azért olcsóbb TN-esek is.
-
DjDanee87
addikt
válasz
BomiBoogie #52048 üzenetére
Jónak tűnik köszi. Majd megkérdezem tőle megfelel-e az ára, mert nem olcsó. Remélem ezt választja és akkor meglátom élőben is végre milyen az ips
nekem TN van
-
DjDanee87
addikt
válasz
BomiBoogie #52046 üzenetére
Az a baj hogy az összefoglalót nézve sem lettem okosabb, mert van ott szó 35-40k ért 21,5"os IPSes LG és BenQ monitorokról, meg Dell U2212HM de ezeket már nem lehet kapni... Nincs valami újabb széria ilyen paraméterekkel ami ma is kapható?
-
válasz
BomiBoogie #51757 üzenetére
Remélem. Majd megpróbálom élőben megtekinteni a monitort. Azt nem tudom, hogy az egy dolog, hogy meglehet nézni meg valamilyen képet kitesznek a kiállított monitorokra, de egy játékot is lehet futtatni a monitorral pl.: monitorgurunál? Valószínűleg a Dell-t fogom választani, mert a monitor piacon ismertebb és jó neve van a Dell-nek. Bár megnézném az Iiyamat is szívesen
-
concware
tag
válasz
BomiBoogie #51762 üzenetére
Akarok venni egy Dell P2414H-es monitort, mert nagyon sok jót hallottam róla.
Ehhez képest most találtam egy véleményt, erről mit gondoltok:
[link]Köszönöm előre is!
-
gerokrisz
tag
válasz
BomiBoogie #51755 üzenetére
Vagyis a Dellben ugyan az van mint az LGben?
-
RazoR
veterán
válasz
BomiBoogie #51711 üzenetére
-
dragonfx
veterán
válasz
BomiBoogie #51681 üzenetére
Na mind1 én nekem ez akkor.is.meglepő. persze.biztos van.ugrás minőségben is.
De ha.led,ips,full hd.nekem.elég .... -
jim bcs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #51501 üzenetére
nézelődj majd az ár dönt
-
jim bcs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #51499 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #50386 üzenetére
nekem teljesen jó lett!
Levetted a hegesztő szemüveget?
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #50383 üzenetére
Nekem azt hiszem 35-ös fényerőt kalibráltak az U2414H-ra.
-
Isual
veterán
válasz
BomiBoogie #50381 üzenetére
Te ráadásul a minimumon is durva fényerejű 2312HM-mel nyomtad, szóval akkor teljesen jogos volt a hegesztősisak!
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #50381 üzenetére
Következő skin?
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #50304 üzenetére
Tessék a profi megmondta!
-
Anubris
őstag
válasz
BomiBoogie #50101 üzenetére
És más márkát nem ajánlotok akkor?
ASUS MX239H vagy ASUS PA238Q
Vagy valami Samsung, LG?H1impi: Van Asusnál ilyesmi árban egy 16:10-es 1920*1200-as felbontással 5ms-el. ASUS VS24AH.
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #50099 üzenetére
Szebb
és lehet a 12M végű lesz csak meg kell néznem, hogy mennyire tetszik a 16:10.
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #49762 üzenetére
Nekem se volt soha ilyen hiba a P23-assal.
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #49742 üzenetére
Jobb volt, mint a P24-es?
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #49740 üzenetére
Ja igen köszi! Most használtban keresek neki, nézem minden nap. 40K körül. Az a baj eladtam az enyémet és utána szólt egy nappal. Pedig 45K-ért ment el a pár hónapos P2314H-m.
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #49737 üzenetére
Mivel?
Nekem eddig mindig kalibrálva voltak a monitorjaim. Most azon gondolkozom, hogy előbb legariztatom, mert van egy kis fehér pár mm-es folt az aljától kb. 5 cm-re. Nem pixel hiba, hanem ilyen réteg hibának tűnik. Tudtam, amikor megvettem nem is annyira zavaró, ezért még alszom rá a herce-hurca miatt megéri-e nekem?! Utána megy old_artist-hoz
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #49711 üzenetére
Ja, akkor nem szóltam
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #49703 üzenetére
Igen PWM-free, Flicker-Free! Ezt vásárlás előtt szoktuk kérdezni!
-
kona005
senior tag
válasz
BomiBoogie #49588 üzenetére
Nem tudom, annyira nem vagyok pro, de 2ms es 5ms eg es fold a kulonbseg. Azert nem irtam arat mert fogalmam sincs mennyiert lehetne az en igenyeimnek megfelelot venni.
KAMELOT:Azert manapsag mar nem csak egy IPS-nek van korrekt kepe... Nekem nem kell a full de azert korrekt legyen. Havernak van egy LED Benq fHD 2ms es gyonyoru kepe van! Pontos tipust nem tudok..
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #49251 üzenetére
A mostani DELL monitorom kalibrált és elképesztő színei vannak. Én csak ajánlani tudom mindenkinek a műveletet.
-
El Kebir
őstag
válasz
BomiBoogie #49164 üzenetére
én is nézegettem, hogy ezeknek az újabb szériáknak (főleg a P-nek) jobb a kontrasztaránya. (ha valaki a feketére bukik, jobbak abban)
nézegettem az Eizo FlexScan EV2736W tesztet a tft centralon, meg az oroszoknál is a videókat is... ha ez tényleg ilyen, akkor az EIZO vagy a SAMSUNG alkotott egy nagyott azzal a PLS-sel, lehetett tettek rá valamilyen atw-hez hasonló réteget. (ráadásul "semi flicker free", hiszen 20% alatt úgyse nagyon van használva)
-
Isual
veterán
válasz
BomiBoogie #49164 üzenetére
Dede
-
Ximo
tag
válasz
BomiBoogie #47574 üzenetére
Néztem azt is, de egy másik fórumon elég sok rosszat olvastam róla, hogy a széleken nagyon nem egyenletes a háttér világítása meg ilyenek, (plusz ezüst színű a talpazat
) én még erre gondoltam: U2312HM ugyan az a széria, csak egy mérettel kisebb, és 17E-el olcsóbba, tanácstalan vagyok.
Ezt cserélném le: [link] -
therón
tag
válasz
BomiBoogie #47471 üzenetére
Ok ha igen akkor pedig cseréltetem másra.
Kössz a segítséget, nagy valószínűséggel valamelyik ips paneles lg lessz. -
Riska.91
tag
válasz
BomiBoogie #47434 üzenetére
ahogy látom csak méretbeli különbség van közöttük(mást nem nagyon találtam de lehet hogy tévedek
. megéri ez azt a plus 6-7ezer forintot?
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #47351 üzenetére
Konkrétan meg kell mondani a dolgokat. 1440p-vel tuti jobban jár mindenki, igaz kicsit sokba kerül, de megéri!
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #47347 üzenetére
Nem kezd, hanem kevés!
-
kingpython
aktív tag
válasz
BomiBoogie #47296 üzenetére
Most egy LG IPS236V monitorom van, hát pedig látom sajnos előtte volt már 2ms-os monitorom azon nem volt után húzás.
Hát mindenféle FPS Battle, Cod, stb -
kingpython
aktív tag
válasz
BomiBoogie #47294 üzenetére
Főleg FPS, de mást is...
Amúgy meg most 5ms-os van és igen csak utána húz, ezért szeretnék 2ms-et -
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #47209 üzenetére
nyugi, gyorsan cserélte a Dell...
-
Isual
veterán
válasz
BomiBoogie #47192 üzenetére
Így van.
-
Rasiel
senior tag
válasz
BomiBoogie #47189 üzenetére
"...nekem többet ér, hogy tetszik, mint az, hogy kalibrált."
Érthető. -
Rasiel
senior tag
válasz
BomiBoogie #47181 üzenetére
Akkor ezért is tűnik fakóbbnak a P2414H. Gurunál és Oázisnál is 6500K-ra kalibrálnak, a nem kalibrált U2312HM-nek meg ~6100K körül van az alapértelmezett fehérpontja (persze ez lehet rev. függő is), így "melegebbek" a színei.
Így igaz, csak a Standard módra vonatkozik a kalibrálás.fenergie84: +1 az LP2275W-re.
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #47169 üzenetére
jujj, Simacsiga Úrnak is ilyen monitorja van?
Csinálj má' egy tesztet kérlek: állítsd be úgy, hogy bekapcsolt állapotban a gombja ne világítson. Használd így pár napig... Kérdés, hogy lesznek-e ilyen fekete "hullámok": pár tized másodpercre eltűnik a kép, majd visszajön. -
Isual
veterán
válasz
BomiBoogie #47181 üzenetére
De.
-
Rasiel
senior tag
válasz
BomiBoogie #47169 üzenetére
Persze, lehetséges. U2312HM-ed műszeresen kalibrálva volt?
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #47148 üzenetére
Kis csiga, nekem az van már lassan egy éve... Cserélték is, mert volt ez a sötétedős hibája, ha visszakeresel...
Nem tudom, hogy szoftveres bug-e (monitor FW-é), mert ahogy néztem, világítát ha lekapcsolom a bekapcsgombról, akkor az új is sötétedik néha. Viszont ha világít, akkor nem. Lehet, h nincs összefüggés, pár napja figyeltem meg... de lehet véletlen is. Viszont esetleg másikra is tudom cseréltetni. Csak nem tudom mi a különbség. Azt meséld el. Amúgy a Dell korrekt volt, soknak van ez a táp problémája, küldtek egy másik monitort instant a régi helyett. Sajnálnám cserélni, mert amúgy nekem tökéletes lenne. -
fortune
tag
válasz
BomiBoogie #47070 üzenetére
Hát fele-fele arányban ha van elég időm de mivel általában dolgozok ezért egy picit visszaszorúlt most a játékidőm.
Az Acer sajnos nem kapható Iponban és máshol sem nagyon tudom megvenni esetleg egy két üzlet ahol érdemes utánanézni. -
fortune
tag
válasz
BomiBoogie #47064 üzenetére
Annyira nem kell a TV amúgy miért a monitort inkább? Jobbak a színek? A fentiek közül melyik érné meg jobban? Esetleg valami más ajánlat?
-
TaylorXIII
őstag
válasz
BomiBoogie #47019 üzenetére
-
Intel fan11
őstag
válasz
BomiBoogie #47019 üzenetére
nem itt fórumon mondta 1 illető!
-
Intel fan11
őstag
válasz
BomiBoogie #47017 üzenetére
azt mondták régionként változnak a tartozékok de amúgy nem találtam a gyártó honlapján h mit adnának hozzá!
-
rígel
őstag
válasz
BomiBoogie #46948 üzenetére
Telefonban Pláne
TV-t aláírom -
*Ropi*
félisten
válasz
BomiBoogie #46944 üzenetére
Nem találtam annyi lapátos ventit...
-
*Ropi*
félisten
válasz
BomiBoogie #46940 üzenetére
-
válasz
BomiBoogie #46862 üzenetére
Tudom, tulajdonképpen mindegy is. Lényeg úgyis, hogy jó vagy rossz.
-
válasz
BomiBoogie #46840 üzenetére
Ragyogás, világítás, tehát magyarul az a "bevilágítás"
Nem egészen, illetve egészen nemA glow egy felfénylés, ami a panel típusától függ, gyakorlatilag a panel két rétege között oda-visszaverődő fény kiszűrődése, míg a bevilágítást a háttérvilágítás és a panel pontatlan illesztése okozza, a háttérvilágítás (vagy a power LED
) fénye közvetlenül átüt.
-
Djsaba
senior tag
válasz
BomiBoogie #46835 üzenetére
Nem tudom, csak vicces kedvemben voltam, talán ha rózsaszín lenne a kábel vagy hasonló, akkor érthető lenne a kérdés. De a DP az teljesen erre van kitalálva, a legjobb összekötési mód .
-
zsolti425
csendes tag
válasz
BomiBoogie #46828 üzenetére
Rendben, köszi
-
Djsaba
senior tag
válasz
BomiBoogie #46831 üzenetére
Jó hát, csak buzi$, vagy miért kérdezed? Amúgy a lehető legjobb
-
superg
senior tag
válasz
BomiBoogie #46829 üzenetére
Nem igaz.
Dp kábel viszont van. -
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #46773 üzenetére
Sajnos ez így van. Elég szar a graf ott.
-
válasz
BomiBoogie #46796 üzenetére
Hehe, ez jó morbid lett
-
válasz
BomiBoogie #46773 üzenetére
Igen, rettenetes. És azúj xbox még több, mint fél évig marad. 2014-ben. Borzalom.
-
*Ropi*
félisten
válasz
BomiBoogie #46730 üzenetére
Ha nem a saját konfigod(dal) lett kalibrálva és maximalista vagy, akkor igen. Nem kritikus felhasználásra szódával elmegy.
Az előző postomban a "(hardver és / vagy szoftver)" részben a szoftver alatt a VGA / IGP drivert értem, mielőtt valaki a pasziánsz frissítése miatt újra akarná kalibráltatni a monitorját!
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #46666 üzenetére
Szép! Brekk is mondta ezek a monitorok angyon jól kalibrálhatók és szép eredményt lehet elérni. Én is megnéztem az üzletben, nagyon szép képet ad. Végre vettél egy normál monitort, most már csak egy hardcore gép kell.
-
Isual
veterán
válasz
BomiBoogie #46686 üzenetére
Ki követte el és mivel!?
-
Isual
veterán
válasz
BomiBoogie #46666 üzenetére
Milyen kalibrálás ez? Normál vagy Prémium? Ja és menjél már a...!
(#46679) Dollface: Úgy tűnik, hogy semmi ez és túl van lihegve az ügy. LCD-nél lesz bevilágítás, a mértéke a kérdéses, nem a megléte.
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #46655 üzenetére
Erről beszélek!
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #46653 üzenetére
Inkább maradjunk a sima hangszórónál!
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #46635 üzenetére
Helyes!
Amúgy megvertelek volna!
-
Brekk
addikt
válasz
BomiBoogie #46632 üzenetére
Sztem mindenhol ugy csinaljak ahogy szeretnéd. Nalunk meg is lehet nézni, ahogy kibontjuk, és kalibráljuk, de általában elkészítjük, mire értejönnek.
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #46632 üzenetére
MIt fogsz rendelni?
(#46630) deja vu: Sorry!
-
Insolent
aktív tag
válasz
BomiBoogie #46493 üzenetére
Akkor bátran vehetek IPS Paneles monitort játékra?
Ha igen akkor milyet ajánlasz?
Ami fontos lenne számomra az hogy legyen rajta egy displayport..
23" vagy 24" esetleg 27" ? -
Siki111
csendes tag
válasz
BomiBoogie #46464 üzenetére
39900 Ft
-
Siki111
csendes tag
válasz
BomiBoogie #46454 üzenetére
sajnos linket nem tudok adni hozza , az arajanlaton kaptam a tipust
-
-Solt-
veterán
válasz
BomiBoogie #46451 üzenetére
Meg... ma megyek is érte...
-
bluyoo
nagyúr
válasz
BomiBoogie #46430 üzenetére
Á a 27-esre már sajnálnám a pénzt. Mint írtam nem dolgozom a géppel. A Tv-m is szemre kalibráltam.
Viszont nem akarom elfilléreskedni sem a vásárlást.(#46429) Djsaba
"A felhasználási terület játék de főleg csak böngészés, szövegszerkesztés. Filmet Tv-n nézek nem szempont. Szóval teljesen átlagos, semmi professzionális felhasználás."
Végül is rendelni fogom így áll a 8napos elállás joga ... -
bluyoo
nagyúr
válasz
BomiBoogie #46420 üzenetére
A Dell UltraSharp U2312HM már jó ideje listán van de ez az Asus jobban bejön. Viszont sajnos nem tudom őket összehasonlítani. Bár a mostani monitoromnál mindkettő fényévekkel jobb az biztos.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
BomiBoogie #46416 üzenetére
"Mi van, néha átmerészkedsz másik topikokba is?" Néha muszáj!
"de ennyiért TFT-t nem vennék" Ezt nem vágom ....
De mi baj vele? AH-IPS panel, matt kijelzőfelülettel ami nekem talán jobb mert a hátam mögött van az ablak.
Na meg "keret nélküli" kivitel ami igencsak tetszetős.(#46418) BomiBoogie
"Ha még nem volt IPS-ed, érdemes lenne kipróbálnod." De hát éppen azt akarom. -
minek?:S
őstag
válasz
BomiBoogie #46382 üzenetére
Tulajdonképpen azért, mert megláttam és..*úú*
régebben hallottam 1-2 jó dolgot róla, tehát régen ilyet akartam. De IPS megvan, FHD, 16:9, tehát szerintem nekem jó lenne, bár nemtudom, milyen az ideális kontrasztarány, fényerő és válaszidő játékra+filmre, de szerintem jó lenne ez.(23EA63V-P helyett)
-
Nincs név
tag
válasz
BomiBoogie #46305 üzenetére
Nyilván, arra voltam csak kiváncsi, hogy esetleg volt-e már tapasztalat, hogy a 24-esen jobb kalibrálást lehet elérni vagy akármi. De ha mindkettő ilyen jó az nekem tökéletes. köszi
-
Isual
veterán
válasz
BomiBoogie #46267 üzenetére
miből írja?
-
fenergie84
addikt
válasz
BomiBoogie #46269 üzenetére
Értem
Csak azért kérdeztem rá, mert van dolgom ma elég, és ha elkezdek találgatni, hogy ki lehetsz, rámegy az egész napom
Új hozzászólás Aktív témák
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- További aktív témák...
- Lg ultrawide 34wp500
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron