- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gerner1
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Na kollégák!
Egy rég elfeledett nagykeres havernak köszönhetőn - aki még azért sem haragudott meg, hogy évekig hanyagoltam (Ez úton is köszönöm, ha olvasod!), itt van most nálam hétvégére egy LG 850B kipróbálásra. Tehát nekem most van Dell is (bár az össze van csomagolva), és van LG is. Ha bárkinek kérdése van, most tegye fel.
Elsőre: kép szebb, mint a Dellnél, de lehet, hogy csak a gyári kalibrálása jobb. Állvány egyértelműen rosszabb.
Szerk: Kézi beállíthatósága is jobbnak tűnik. Ez persze megtévesztő lehet, mert én az elmúlt tíz évben LG monitorokhoz és azok menüjéhez voltam szokva.
Szerk2: Feketéjét is szebbnek látom, de ezt talán még az Rtings teszt is megemlítette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- iPhone topik
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Philips Ívelt (1500R) monitor eladó - 34" 180hz,VA, 3440x1440p, HDR,
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged