Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
kotibor
tag
válasz Hegyirabló #111199 üzenetére
Máris kijött, tehát az elejétől láthatóvá vált?
2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Hát nincs szerencsém, sajnos pixelhibás a Dell. Holnap megy vissza. Aki ilyet akar venni zöld szörnynél keressen meg privátban, megírom neki a gyári számot, hogy nehogy ezt vigye el.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Csandi
őstag
válasz LazaCCC #111195 üzenetére
Na igen, PS-hez én 4K-s kijelzőben gondolkoznék a helyedben, tudom, hogy drágább de hosszú időre veszi az ember
Előbbiekre: HDR-t monitoroknál (még) el kell felejteni, sajnos ha nem FALD-os akkor sosem lesz élvezhető vagy legalábbis olyan minőség ami miatt egyáltalán lenne értelme bekapcsolni. Persze, van FALD-os monitor, 1millió+ ért HDR1000 se mond semmit, monitoroknál közel sem olyan mint TV-n, illetve a windows se kezeli valami jól sajnos. Ettől függetlenül lehet gyönyörű képe egy monitornak, HDR nélkül is. -
blu79
addikt
válasz xEon1337 #111196 üzenetére
akkor te is a dell-t választottad? akkor várom a tapasztalataid akár priviben is , főleg a g-sync téren ha nv kártyád van meg hogy mennyire szép a képe , most nézegettem yt videókat róla
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
LazaCCC
tag
válasz Csandi #111192 üzenetére
Én is elkezdtem nézegetni ezt a DELL-t, felkúsztam már a 200 ezres keretig. Viszont sajna azt nézem, hogy nem tud olyat h 4K-s jelet konvertál 1440p-re
Nem csak PC-n, konzolon is játszom, és még a PS4 Pro sem támogatja natívan ezt a felbontást. Viszont van olyan minitor, amin a 4K-s jel skálázásával jól operál, pl BenQ EX2780Q.
Amúgy ez utóbbi monitorrol van vélemény? Azt nézem árban majdnem ua. -
blu79
addikt
válasz Csandi #111192 üzenetére
köszi a választ és a korrekciót , szóval jóval szebb ennek a dell-nek a képe ? a mostani dell-el is nagyon meg vagyok elégedve csak feljebb váltanék
még annyi hogy azt a kék ledet a hátulján vajon ki lehet e kapcsolni?[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
blu79
addikt
Sziasztok, monitor csere előtt állok, jelenlegi monitor Dell U2415 , a kiszemeltek : LG 27GL850 , ASUS ROG STRIX XG279Q , Acer Predator XB271HU , ASUS ROG Swift PG279QE . Véleményt és ajánlást várnék a tapasztaltabb kollégáktól .
Mindenképp ips , g-sync , 144hz és 2k legyen, meg a látvány a legfontosabb, melyik adja a legszebb képet ha lehet így fogalmazni
Az Acer Predator XB271HU és ASUS ROG Swift PG279QE szimpatikusak és régóta szemezgetek velük . ASUS ROG STRIX XG279Q - ez is szimpatikus de csak G-sync kompatibilis ... a HDR funkciót g-sync mellett is használható? Az LG azt ajánlották....más topicban...¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
MarioAna
senior tag
Sziasztok.
Kisebb dilemmában vagyok -Érdemes szerintetek egy 27" 1440p 144Hz-es monitort venni főleg konzolhoz (Xbox Series S, elvileg csak max 1440p/60FPS-t tud majd)?
Most egy 120Hz-es Samsung 2233RZ-m van (1680*1050) és PC-n játszom, a konfig RX 570+i7 2600K@4GHz - ami most lett "fejlesztve", de gépre most már többet nem költenék rá, azért is inkább konzol. Ez sem nagyon tud már 1050p-ben sem 120FPS-t kisajtolni magából fixen (CSGO-ban sincs meg a stabil 144 (960p-ben lowon), de jelenlegi setupban pont kiszolgál, mert 120 alá nem esik PUBG-ben is keveseb FPS-em van, mint 120, de nem zavar. A Series S előrendelés miatt vetült fel bennem, hogy érdemes lenne lecserélni egy nagyobbra, de mivel gép nincs alá (se a konzol, se a PC nem fog tudni szerintem 1440P 144Hz-et stabilan ott, ahol számítana), így van értelme előrébb lépni egyáltalán (azon kívül, hogy 22"-->27") szerintetek?
Van egy 32"-os FHD @ 60 Hz Samsung TV az albérletben, azon éppen tudok az Xbox-szal játszani majd (ott max FIFA lenne kompetitív, de ott nem a 60FPS lesz úgysem a szűk keresztmetszet, hanem a fos szerverek ), PC-n meg eddig is elvoltam 1050p@120Hz 22"-on.Ha igen, akkor jön a másik kérdés, hogy IPS vs TN (a VA-ról lemondtam, hiába olcsóbb, legtöbb reviewban ami ghosting + bevilágítási problémát írtak általánossában róluk, az elriasztott, hiába tetszenek az íveltek). Most mind a két monitorom TN, nincs minőségükkel bajom, de kb egy tizessel drágább az IPS. Összegben 120-130k-ig mennék el, ha van egyáltalán értelme a fentiek után)
Amit egyelőre kinéztem kettőt:
27" HP X27i 2K Gaming
27" ViewSonic VX2758-2KP-MHD Gaming (IPS)Köszi előre is a válaszokat!
-
Colos1
őstag
válasz [Prolixus] #111141 üzenetére
Nézegettem teszteket, és feltűnt valami. Ezt a csodálatos DCI-P3 színteret csak HDR üzemmódban jeleníti meg?
Az Rtings és más teszteknél is külön részletezik az "SDR" és a "HDR" színtereket, az előbbinél sRGB és AdobeRGB, míg HDR -nél DCI-P3 meg REC.2020 színtérlefedettséget néznek.
Ez arra utal, hogy SDR módban a natív színtér "csak" sRGB, ami azt jelenti, hogy nem kapcsolom be a HDR-t, és nincs probléma a színmegjelenítéssel.[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
-
Qtya123
őstag
válasz Hauptmann #111180 üzenetére
Én is nézegettem anno azt a Gigabyte monitort. Nem tűnik rossznak, de mivel nekem magával az Innolux panellal rossz tapasztalatom volt az XV272UP monitorban, így nem akartam újra Innolux panelt venni.
Én belefutottam az Innoluxnál abba, amit több külföldi fórumon is olvastam, hogy másnál is előjött. Ez pedig a függőleges csíkozódás. Nekem gariztatni kellett emiatt a monitort, panelt cseréltek benne. Úgy tudom ez a korai Innolux paneloknál volt gond, később már nincsenek ilyen visszajelzések, de én biztos ami biztos elengedtem azt a panelt.
Nem volt felemelő érzés, hogy a pár napos monitort lehetett küldeni a csehekhez és hetek múlva kaptam vissza a gariból. Ráadásul az új panel a csere után meg pixelhibás volt... Váltottam inkább az LG panelre.
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz Hauptmann #111180 üzenetére
Én most vettem aprón egy Benq EX2780q-t, amiben ugyanaz az Innolux panel van mint a Gigabyte-ban (bár tesztek alapján picivel rosszabb implementáció).
Sajnos a tesztek, eddigi felhazsnálói vélemények alapján a S2721DGF, az enyhén továbbfejlesztett nanoIPS panel ellenére, érdemben nem előrelépés az LG 27GL850-hez képest, úgyhogy miután az volt nálam 2 is (egyik pixelhibás) és visszaküldtem őket, úgy döntöttem nincs értelme várni a Dell-re.
Az említett Benq-nak szerintem jobb a glow-ja, kevésbé zavaró mert nem olyan világos, meg sokkal finomabban "olvad bele" a ténylegesen fekete részébe a képernyőnek, úgyhogy nem szúr annyira szemet. A PCmonitors.info tesztes példánynak eléggé massziv BLB problémája volt, az enyémnek szerencsére nincs, (és ami van az sem a bal alsó sarokban, szóval nem tesz rá a glow-ra még egy lapátal mint a tesztelőnek az ő tesztpéldánya).
A kontrasztja szerintem jobb, persze biztos van ebbe némi placebo effekt is, hiszen ismerem a számokat meg nem tudtam direkbten egymás mellett összehasonlítani a monitorokat, de tesztelgetve rosszabb feketékre emlékszem az LG-vel.
Elvileg a válaszideje jobb az LG-nek összességében, az a nanoIPS panel megfelelő implementáció mellett ilyen téren az egyik (ha nem "A") leggyorsabb panel ezen az árszinten. Szintér terén kb ugyanazt tudják, az LG-nek jobb szerintem az sRGB emulációja (ennek a Benq-nak picit zöldesebb mint kellene szerintem). Homogenitás kapcsán jobb volt az LG, a Benq széle, főleg a bal felső sarok szenved némi inhomogenitás issue-tól.
Szóval szerintem nagyjából ilyen különbséfgek lesznek a Dell-hez képest is.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
arcitec
addikt
Alzán kicsivel drágult : [S2721DGF ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Deck
titán
Manapság a matt vagy a fényes monitorokból van több? Melyikek a jobban elterjedtek? Gamer körökben? Mert, rájöttem hogy nekem a fényes kijelzők jobban tetszenek abból a szempontból, hogy szebbek a színek rajta és a kontraszt jobb. (tabletem, tv-m, telefonom is fényes) és hiába jobb a kontrasztja a monitorom-nak ha szebbnek látom a kisebb kontrasztú tabletet (ez szintén ips)
Gondolom gari vesztés ha eltávolítom a monitorról az anti glare fóliát
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Hauptmann
addikt
Az S2721DGF mellett izgatja még a fantáziámat a Gigabyte FI27Q is. Valaki használ ilyet? Milyen az Innolux panel?
-
llacee
őstag
Egy kis kerdes, ha egy panel nativan 144hz, de gyari oc 160 is lehet, az hosszutavon kihat az eletartamra, ha utobbin van hasznalva?
Tudom, hogy ugy nem 10bit hanem 8. -
[Prolixus]
addikt
válasz kotibor #111167 üzenetére
Nem, de a 1ms G2G amugyis egy vicc az osszes monitornal ami jelenleg kaphato. Olyan overdrive-ot kapsz a nyakada cserebe (meg ha el is eri a monitort egyaltalan), hogy hasznalhatatlan lesz az overshoot miatt. Plusz nem is tudja minden kepfrissitesnel.
Ezekre nem szabad alapozni. Attol hogy rairjak hogy 1ms G2G egyaltalan nem biztos hogy osszessegebn rosszabb mint a 4ms-os. De meg utabbi is inkabb csak marketing.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Az létezik, hogy a Dell Gaming S2721DGF moncsit nem lehet sehol beszerezni kishazánkban?
Vagy csak én vagyok vaksi.......Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
GrG1210
aktív tag
Ez a kalibrálás mennyire számít egy monitornál, mivan ha nincs? Én pl. csak játékra, vagy böngészésre használom a monitort, akkor is van értelme kalibráltatni?
-
őstag
Én is megrendeltem Oázisból kalibrálással, pixelgarival az S2721DGF-et. Remélem jövő héten már be fogok tudni róla számolni.
"Less but better" - Dieter Rams
-
Hegyirabló
veterán
válasz Qtya123 #111166 üzenetére
Ha tényleg megkapom holnap (15:45-öt ír a zöld szörny), hétvégén tesztelem, hétfőn este beszámolok róla.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
CabalX
aktív tag
válasz kotibor #111167 üzenetére
Nekem anno a 24"-es monitorom (a mostani 27"-es előtt) MVA volt, szerettem nagyon. A mostani IPS-t is szeretem, de egyre többet vacakol.
Böngészve a netet azt láttam hogy az úgy nevezett "flickering" issue sync esetén inkább a VA paneleket súlytja, legalábbi LG IPS panelnél nagyon nem láttam emiatt siránkozást. Illetve a "ghostingot" írják még a VA negatívumaként.
32" nekem már nagyobb mint az asztalom, kényelmesebb a 27"-es arról nem is beszélve hogy PPI-ben hatalmas ugrás lesz a 27" FHD-ről az 1440p. -
kotibor
tag
válasz CabalX #111165 üzenetére
VA és IPS között én is sokat vacillálok, méretet pedig megszokja az ember.
Mindenki mást mond, de átlagos emberként átlagos szemmel, 4ms vs 1 ms látható? VA kontraszt jobb, de betekintése IPS-hez képest kisebb....oldalról nem nézem a monitort .2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
Qtya123
őstag
válasz Hegyirabló #111163 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az első körülbelül 50 óra, amiben a legnagyobb eséllyel kijön a hiba. Persze ez nem általános törvényszerűség.
Amúgy kíváncsi vagyok erre az új Dell monitorra, remélem többen beszámolnak majd róla itt.
Az LG27GL850 monitornál úgy láttam, hogy nagy volt a szórás. Vannak akiknek jó a feketéje, de voltak többen akiknek túl nagy volt a bevilágítás. Ennél a Dell-nél mondjuk az rtings pont rosszabb black uniformity-t tapasztalt az Lg-vel szemben, de ez nem jelent semmit. Várom, hogy itt mekkora lesz a szórás.
-
kotibor
tag
válasz CabalX #111157 üzenetére
Én is ezt nézem, (jó lenne 32"-osban), akinek van írja meg kérem milyen. THX
[ Szerkesztve ]
2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
Hegyirabló
veterán
válasz arcitec #111162 üzenetére
Nem kértem. Eddig szerencsés voltam öt tévé, négy-öt monitor, egyik sem volt pixeles. Két hét elállás alatt nem jön az ki?
-
arcitec
addikt
válasz Hegyirabló #111160 üzenetére
2 hónapos elállást kértél rá? Esetleges pixel hibára jó lehet ...
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Bossp
addikt
válasz Hegyirabló #111160 üzenetére
Akkkr azt még megvárom. Hátha megjön a mail hogy csomagolják az enyémet is 🧐
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Hegyirabló
veterán
válasz Csandi #111156 üzenetére
Alza mai levele szerint holnap délután át tudom venni náluk.
-
CabalX
aktív tag
Aki az Oázisra várt - elérhető náluk a Dell S2721DGF
-
pele81
tag
Sziasztok!
Ebben tudna nekem valaki segíteni? [link]
Illetve ami még nagyon tetszik az a Samsung Odyssey G7.Köszönöm.
-
kiszpista900
aktív tag
sziasztok! az a problemam hogy warzone 80-120 körül fpst tud (nvidia 1080) viszont a monitor 75hz
lg gamer vsync off képtöres,szemfolyas van.. hdmivel van kötve freesynces és igy monitoron be tudom kapcsolni de semmit nem ér ,nvidia panelba viszont nincs gsync kompatibilitas ,semmi! mi lehet a megoldas? vagy valtsak 144hzre ?
full hd 144hzre is érdemes?
ja és még valami ha mar ujitok gsync vagy freesync ? nvidia marad kartya mindenképpen![ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
válasz KAMELOT #111127 üzenetére
3080 lenne, ha lehetne kapni (kesobb pedig valamelyik uj Ryzen)
Nem konstans 144hz a cel, hanem a tartomany, monitort nem cserelnek annyiszor mint VGA-t.
1440p 60hz-rol valtottam 1440p 144Hz-re 2 eve, pedig a gtx 1080 nem tud mindenben 144fps-t, de a 80-110 meg mindig jobb mint a 60.Csak furcsa, hogy nincs monitor, 32" meretben pont tokeletes ugras lenne a 4k, ppi-t tekintve.
Nincs bajom a 32" 1440p-vel, de a 4k lenne a tuti.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz rebelinside #111144 üzenetére
Nekem a HP EliteDisplay E243 vált be. Az oldalsó kávája meglehetősen vékony, ezért ha egymás mellé rakok kettőt alig van "holt" tér. De ha nem HP akkor a Dell irodai monitorok között is van sok jó.
E243 viszont nem VESA képes, ha jól néztem.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
rebelinside
tag
Sziasztok! A várhatóan hosszú távú home officehoz szeretnék venni két, legalább 23"-os monitort, amit egymás mellé téve használnék. Munkára lesz használva, és ott sem fotószerkesztésre, hanem excel/powerbi, így nem kell szuper paraméterekkel rendelkeznie, de ne bántsa a szemet/ne menjen hamar tönkre. Ha lenne rajta VESA tartó, az jó lenne, mert van állványom, de ha nincs viszont jó a talp és állítható, nekem az is jó. Ezekkel a feltételekkel mit tudtok ajánlani? Úgy láttam 35-40 körül indul a kínálat, azokat már érdemes megvenni, vagy kell többet szánni rá?
-
bepken
veterán
sziasztok!
tudom, hogy a legrosszabb fajta vagyok, de én bizony jelenleg a lehető legkevesebb pénzt szeretnék monitorra szánni, így használtban gondolkodok, 20e Ft környékén.
melóhoz kell elsősorban (amíg a laptopom kijelzőjét sikerül javítani), tehát semmi különleges igény.
néztem tehát pár használt monitort és elgondolkodtam, hogy valóban jobban járnék e mondjuk egy ilyennel: Fujitsu B22T-7 - mint mondjuk ha vennék egy vadonatújat, pl: Acer V226HQLBbi
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
Thermy
tag
válasz pele81 #111123 üzenetére
Köszönöm! 1080ti hajtaná meg, de akkor teljesen jó ez a szoftveres megoldás is, csak nem tudtam hogy pontosan hogy működik, de akkor nem lesz semmilyen hátrányom ezzel elvileg.
Tudod kik lesznek igazán sikeresek? Akiket naív, őrült álmodozóknak tartanak, akik képesek a céljaikban sziklaszilárdan hinni és küzdeni azokért!
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #111133 üzenetére
Végre kijött egy összefoglaló, videóból pár szót nem értek.
-
LazaCCC
tag
Sziasztok,
100-130e Ft között keresnék 27"-os moncsit, IPS, játékra és munkára egyaránt.
Felbontás tekintetében én jól elvagyok az 1080p-vel is, amúgy i5 és RTX2060 a konfig, értelem szerűen amit még kényelmesen elbír.Rengeteg féle mindenség van a piacon, megköszönöm ha ajánlotok vmit.
-
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Monitort szeretnék vásárolni 24 vagy 27-es méretben.
Otthoni mindennapos használatra(internet, youtube, facebook, stb... )max keret 50 ezer forint körül.
Kérlek ajánljatok mind 24-esből és 27-esből is ami szerintetek a leginkább megfelelő.köszönöm
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Philips 342B1C monitort szeretnék venni. Valakinek van ilyen? Semmi tesztet, videót nem találtam róla. VA paneles, nem tudom, hogy a 2560x1080 felbontás milyen közelről már zavaróan pixeles (fenti linken 57cm-t írnak, az még jó is lenne), illetve az 1500R nem túlzottan görbe. Egyáltalán tényleg ergonomikus az ilyen monitor vagy ez csak reklám.
[ Szerkesztve ]
-
Perillustris
senior tag
válasz Bossp #111097 üzenetére
Ez a nézési távolságod nélkül csak részinfó. Nálam a 34" 1440-esnél ez kb. 70 cm (79 az ideális). Ugyanez az 55-ös 4K TV-dre vetítve 114 cm lenne, ha ennél messzebbről nézed, már kisebb szöget zár be a képernyőd a látómeződben, mint az enyém, tehát kevésbé érvényesül a nagy felbontás előnye. (Ezzel együtt nyilván mindketten elégedettek vagyunk a látottakkal. )
Ezért van, hogy bizonyos nézési távolság felett - amíg lehetett kapni - inkább egy jobb FHD TV volt javasolt, mint egy újhullámos 4K-s LCD.
Perillustris
-
pele81
tag
-
Remiel
őstag
válasz Busterftw #111121 üzenetére
bár pont 32" nincs de van 43
én a nextgen konzolokhoz várom nagyon a HDMI 2.1 csatis 120Hz monitorokat, nincs kedven 500k kiadni oled TV re
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Thermy
tag
3x-ra hátha nekem is tud valaki segíteni! G-sync különbözik valamiben az asus xg258q-ban lévő szoftveres G-sync-től? Valami hátrányomra lenne ezzel a monitorral?
Tudod kik lesznek igazán sikeresek? Akiket naív, őrült álmodozóknak tartanak, akik képesek a céljaikban sziklaszilárdan hinni és küzdeni azokért!
-
pele81
tag
Illetve még ez is játszik, csak nem tudom mennyire zavarna az 1000r görbület: [link] Samsung Odyssey G7.
Sajnos nincs lehetőségem megnézni vásárlás előtt.[ Szerkesztve ]
-
pele81
tag
Sziasztok!
Már egy ideje követem a fórumot, és rengeteget vissza olvastam, de nem tudok dönteni.
Jelenleg ez a két versenyző van: Acer XV 272Up és a Gigabyte Aorus FI27Q.
A kérdés, hogy megéri-e az árkülönbség.
Minden jobb a gigabyte a frissítésen kívül?
Az oké, hogy újabb, de annyival jobb is?
A design tekintetében nálam a gigabyte a nyertes, de nem a ledek miatt, hanem mert egyszerűen jobban néz ki szerintem. -
Colos1
őstag
válasz [Prolixus] #111095 üzenetére
Szoftveresen nem lehet leszűkíteni a színteret sRGB -re ICC profillal?
A DELL -ben nem láttam sRGB módot, az ASUS -ban meg olyankor nem lehet állítani a fényerőt...
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
kotibor
tag
válasz _stick_ #111110 üzenetére
14 napos elállás az indok nélküli ha jól tudom, a kalibrálás pedig egy szolgáltatás amit új terméknél újból meg kell venni.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Utolsó körös kérdéseim. A TOP3-ból, az Asus és az Acer a legszimpatikusabb, azok közül fogok választani. 14 napos elállás a IPS-es blacklight-ra is vonatkozik? Tudom, hogy a technológia sajátossága, de ha nagyon rossz, akkor vissza vinném. Azt is olvastam, hogy fontos a kalibrálás, úgyhogy azzal fogom kérni. De ha a fenti hiba miatt visszaviszem és kérek másikat, azt gondolom szintén kalibrálják az eredeti rendelés áráért? A pixelgari mennyire fontos? A 14 napon belül gondolom ha van hiba, az egyből előjön, de a későbbiekben is lehetséges? A mostani monitorom +10 éves, szóval 10 évre ez nem nagyon plusz költség, csak érdekel.
Köszi -
Amerigo57
őstag
válasz LeBigMac89 #111088 üzenetére
-
Bossp
addikt
válasz Hegyirabló #111084 üzenetére
Egyébként a Giga Fi27q-ja mivel tud kevesebbet mint az érkező Dell? Lehet nem várok vissza mondom és berendelem inkább azt.
-
Bossp
addikt
válasz Busterftw #111100 üzenetére
Nincsenek. Szamomra a tokeletes monitor egy 27"-os wqhd 144 Hz (a 165 es hasonloak nem adnak nagy pluszt) hdr600 (nem kamu) de inkabb hdr1000 bizonyitvanyu localdimminges monitor lenne freesync premium PRO-val. Egyenlőre ebből 2 nem akar sehol teljesülni. A rendes hdr es a local dimming bar ez egy es ugyan az!
-
menledge
senior tag
Sziasztok!
50-100K környékén van valami 32" (+) monitor WQHD/4K felbontásban.
Főleg videóvágás (hobbicélú!) és filmezés ami menne rajta.Üdv:
menledge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest