- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cech19960320
tag
válasz
cech19960320 #113399 üzenetére
közben nézelődtem
mondjuk inkább azt hogy a keret 100-ig tart
-
cech19960320
tag
Sziasztok!
Meglepném magam egy monitorral, mert a jelenlegi már nem mai gyerek, ráadásul szem a betekintési szögek, sem a színek nem az igaziak.
Amire használnám:
Játék, filmezés, sorozatozás
Elvárások:
HDMI/DP, beépített hangszóró (néha jól jön), szép színek, jó betekintési szögek.
Jelenlegi monitor 21", így a cél most 24" vagy 27"
Felbontás: FullHD, vagy jobb (RX570 hajtja majd)Keret:
Méret és felbontásfüggő, első körben 60+/-20-ra gondoltam.
Tudnátok ajánlani mindkét méretben FullHD, illetve magasabb felbontású monitorokat is?
A cél még most így december elején beszerezniElőre is köszi!
-
magellaner
tag
Sziasztok Mediamarktba van esetleg pixelgarancia vagy hasonló ha nem felel meg a termék? A 14 napos elallasnal kötelezőek pénzbe megtéríteni a vételár at?
-
boogie84
veterán
válasz
CabalX #113383 üzenetére
Igen, a 27"-es mérethez képest sokkal kényelmesebb és távolabb is tudok tőlle űlni ami egészségesebb is.
Na ezt jó hogy írtad, mert pont így vagyok a 23"->27"-lal. Az S2721-et kényelmesebb bámulni normálisan a székben ülve! Ezt a dolgot nem nagyon olvastam sehol. Mint másnál is, ennél is jobb a nagyobb!
-
-
totyak
aktív tag
Üdv!
Esetleg valaki ki tudna segíteni, hogy 40k-ig mi lenne a legjobb vétel monitor tekintetében? Van néhány kívánságom, de szerintem nem egetrengetőek. Netezésre, néha-néha játékra használnám, semmi extra.
- full HD felbontás
- keret / káva nélküli kivitel
- IPS kijelző
- HDMI csatlakozó
- szép kép, szép színek, ne vibráljonLegegyszerűbb keresési megoldásként az árukeresőt találtam, ahol éppen a felső határ alatt ezt a monitort néztem ki: Acer VG220Q
Szeretném kikérni az itteni szakértők véleményét, illetve azt, hogy érdemes-e ezt a monitort venni, vagy egy olcsóbb is tudja ugyanezt. Kinézetre mindenesetre nagyon tetszik.
Ez egy 75Hz-es monitor 1ms válaszidővel, ami gondolom igen jó, de kontraszt, fényerő, stb. értékek nem tudom jónak számítanak-e.
Személyesen nem tudom megnézni egyik monitort sem, sajnos.
Köszönöm a segítséget!
-
jeni
félisten
erről mi a véleményetek?
előnye,hátránya?
mit kell ennél betartani? távolsági nézés stb...AOC Q3279VWFD8 Monitor, IPS, 31.5", WQHD, 2560x1440, FreeSync, VGA, DVI, HDMI, DP
köszi
-
rmatyi
tag
Sziasztok!
Irodai használatra illetve fotószerkesztésre keresek monitort, 24"-27" méretben, FHD felbontással, 70.000 Ft-os ár körül. Mi ajánlott ebben a kategóriában? Köszi előre is. -
coolpet
senior tag
válasz
Csandi #113386 üzenetére
Hát nem teljesen ugyanaz
A P a professional, az U meg az Ultrasharp. Az U széria 23.8" a P meg 24", a panel sem ugyanaz. Csatlapozók tekintetében és specifikációk szerint is a P széria lejjebb van. Fényerőben az U széria 300-350cd, a P széria meg 250cd.A mehanikai tulajdonsákok, mint tartó, rögzítés, forgatás, dőlés pivot egyeznek.
Az IPS glow is olyan hogy a jelenlegi LG IPS225V monitoromon egy deka GLOW-ot nem látok korom sötétben fekete háttérrel.
Vannak olyan panelek/gyártók, amikre jellemzőbbek, szóval inkább az oda-vissza küldözgetést kihagynám.
Helyi vásárlás esetén meg nem fogják a boltban beüzemelni, és nincs elállás ha nem tetszik.
Szóval minimalizálni szeretném a mellényúlást -
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Lejjebb adtam az igényeket, mégsem szeretnék 160K pénzmagot költeni egy 27" IPS 1440P monitorra.
Helyette egy 24" FHD IPS-t keresek, mint a Dell P2419H, minél olcsóbban minél jobb minőségben.
A Dell dizájnja nagyon tetszik, de azt mondják, hogy a P széria elmarad az U széria mellett színtérben, fényerőben, és képminőségben is.
Szóval keret max 60K ezért keresnék 24" FHD IPS >300cd vékonykávás DP1.4-es monitort VESA 75x75 vagy 100x100-as rögzítéssel, ami Ajánlott. IPS glow legyen minimális vagy 0
Mit tudtok ajánlani?
Köszi, P
-
Libidec
csendes tag
Sziasztok!
Amatőr vagyok a témában, csupán paraszti ésszel tudok (meglehet) szakszerűtlenül fogalmazni, ezért segítséget szeretnék kérni.
Jelenleg egy BenQ GL2450-et használok, ami számomra kielégítő a színhűség, illetve (betű) élesség terén. Ehhez tudok viszonyítani. Betekintési szög terén lehetne jobb, sokkal jobb is.
Elsősorban PC-ről való filmnézésre szeretnék választani egy nagyobb, min. 80cm képátlójú TV-t, vagy monitort, amin viszonylag élesek a betűk is, ha a gép elé ülök.
Néztem 1-1 TV-t és monitort, amik nagyjából egy árban vannak. Szeretném róluk kikérni a véleményeteket, hogy az elvárásaimnak melyik felelne meg jobban.
Navon 40DLEDUHD és AOC Q3279VWFD8 típusokkal szemezek.
E két típus nem a fix elképzelésem, csupán egy irányadó szempont, így egyéb ötletekre is bátran hajlok.
RX 570 8GB-os Videokártya van a gépben, ami HDMI 2.0b támogatású (ha ez számítana). -
CabalX
aktív tag
válasz
boogie84 #113323 üzenetére
Igen, a 27"-es mérethez képest sokkal kényelmesebb és távolabb is tudok tőlle űlni ami egészségesebb is.
Ha valakit érdekel ez a monitor (XB323U) akkor a PC Monitor reviews csinált róla nemrég egy elég részletes tesztet. Én csak a véleményemet posztoltam itt korábban, a tesztben viszont vannak mérések is. -
menyhartlevi
aktív tag
válasz
h1ght3chzor #113380 üzenetére
Sziasztok!
Jelenleg egy LG 24MP55HQ-P monitorom van, ehhez képest a tegnap akciósan elcsípett Lenovo ThinkVision E24-20 (ha kiszállítják) az én felhasználásomra jobb/rosszabb/ugyanolyan lenne? Néha játszok, néha kis fotószerkesztés, de általában csak tanulásra és netezésre kéne. Köszönöm!
-
válasz
h1ght3chzor #113378 üzenetére
Nekem nincs ilyenem, szóval passz. Elméletileg, ha a gyártó ráírta, akkor mennie kellene, de olyan tudná megmondani biztosra, aki kipróbálta. Keress esetleg teszteket a neten, hátha letesztelték ezt is...
-
válasz
h1ght3chzor #113376 üzenetére
Annyit jelent, hogy az Nvidia nem tesztelte.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Komplikato #113371 üzenetére
Ha nem szerepel az nvidia honlapján a monitor, hogy g-sync compatible akkor az mit jelent? Hiába freesync bekapcsolva valamikor lehet nem tökéletes a szinkron?
-
feketenorbi
csendes tag
válasz
KAMELOT #113373 üzenetére
Egy alap i5-ös PC-hez vásárolnám, amin inkább az élesség a fontos, hogy ne fájduljon meg a fejem tőle... Tehát nem játékra használnám.
Most ez van, de 30 perc után fáj a fejem tőle sötétben: https://edigital.hu/monitor/acer-sa270abi-27-fullhd-freesync-ips-led-monitor-p624368Előtte ezt használtam és tű éles képe volt, órákig ülhettem előtte... LG 24MB56HQ
-
válasz
Amerigo57 #113370 üzenetére
Kint él, úgyhogy nem sok
Csak ugye, nagyjából az árak hasonlóak itt is meg kint is, ezért gondoltam, itt körbe kérdezősködök, hátha tudtok valami kedvezőbb pöpec monitort... (bár, valóban jónak tűnik az említett jószág)
Magyarországra egyébként összesen 180e-ért küldik ki, szóval nem igazán éri meg -
KAMELOT
titán
válasz
feketenorbi #113372 üzenetére
Ezeket jó lenne tudni... Pc, felbontás, méret, felhasználás és pénz!?!
-
feketenorbi
csendes tag
Újabb segítség kérés, mert azért itt hozzáértők vannak, nem úgy mint én...
Ezek közül? (Elfogadom, ha mást ajánlotok ebben az ár kategóriában)
Lenovo L27q-30 27" QHD IPS
Acer Nitro VG240YSbmiipx 23,8" Full HD IPS
MSI Optix G241 Esport gaming monitor, 23.8”, IPS, Full HD
Köszönöm!
-
Komplikato
veterán
válasz
LiteCross91 #113359 üzenetére
A Freesync használathoz legaláb GTX1000 szériás kártya kell, régebbivel NEM megy. Cserélned kellene minimum GTX1050-re.
-
Amerigo57
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #113368 üzenetére
Dr. 444Hertz
Valóban 120 ezer Ft körül jön ki.
A szállítási költség mennyi ?
Link: -
-
feketenorbi
csendes tag
75hz és 2K WQHD [2560x1440] jó lehet 27'-ban?
A hz, vagy a felbontás számít jobban, ha a kép élességre összpontosítunk?Nem vagyok hozzáértő, ezért kérem a segítséget. Bocs, ha hülyeséget kérdezek...
-
Csandi
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #113363 üzenetére
Hol van annyiért az a monitor? Azonnal vegye meg
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Van valami jó útmutató hogyan kalibráljam a monitorom?
AOC C27G2AE -
Amerigo57
őstag
válasz
Axe Miskolc #113360 üzenetére
Axe Miskolc
Dell UltraSharp U2412M
Dell UltraSharp U2415
BenQ GW2480
ASUS PB247Q -
Sziasztok!
Ismerősömnek keresek új monitort, az alábbi szempontokkal:
- 120k körül, alatt
- min. 144Hz
- egy Core i7-10700F/RTX3070 felszereltségű asztali PC-hez
- játékra
- kb. 27"
- újonnanGondolom, egy QHD monitort is simán elbír a gép, mindenesetre érdekelne egy FHD és QHD ajánlat.
Az ismerősöm egy DELL S2721DGF-t szemelt ki magának akciósan 120k-ért, de ha van jobb ötletetek, érdekelne.
Segítségetek előre is köszönöm! -
h1ght3chzor
őstag
AOC G2590FX Vagy hasonló árban jobb van? G-sync compatible fontos lenne, mert nvidia kártyám van.
-
Axe Miskolc
tag
válasz
Amerigo57 #113358 üzenetére
Köszönöm, ránézek!
Ha az ár nem fontos, akkor mit ajánlanál érzékenyebb szemhez?
Kettőt használok egymás mellett, többnyire 90°-os szögben (asztal sarkából kiálló Vesa-s tartón). Az a baj a mostaniakkal, hogy nem lehet normálisan beállítani az alaplapról és a dedikált kártyáról jövő jelet mert a monitorok menüjében különböző beállításlehetőségek aktívak. Gondoltam egy két HDMI-t tartalmazó videókártya beszerzésére is, ha ebben van ötleted, hogy melyik lenne jó, azt is köszönöm szépen! -
LiteCross91
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett az AOC 27G2U monitorom. GTX 960 videókártyám van, de nem látok G-sync opciót az nvidia vezérlőpultban. Nem tudom bekapcsolni. Displayporton van bedugva, a monitor menüjében a G-sync "on"-on van, a driver a legfrissebb, monitor driverét feltettem.
Én csinálok valamit rosszul vagy a GTX 960-al nem tudom ezt a funkciót használni?
Köszi a válaszokat előre is! -
Amerigo57
őstag
válasz
Axe Miskolc #113357 üzenetére
Axe Miskolc
A Lenovo ThinkVision E24-20 nem egy jól sikerült Lenovo széria.
Irodai felhasználásra ajánlom inkább , a
HP 24w (1CA86AA) Monitort hasonló árban , ajánlott monitor. Link:
Link:
Link: -
Axe Miskolc
tag
Sziasztok!
Ez a monitor ajánlott irodai felhasználásra ?
[link] -
Busterftw
nagyúr
válasz
Apokalipszis #113352 üzenetére
CRU
Gregpowi
Nekem AOC CQ32G1-em volt, jo monitor nem volt vele a bajom kalibralas utan.
Egyik legjobb budget monitor szerintem. -
Compika
aktív tag
Üdv!
Erről valami vélemény megérheti AOC CQ32G2SE vagy a régebbi AOC CQ32G1 vagy evvel vlakinek tapasztalat Acer Nitro XZ322QUPbmiiphx
-
Gregpowi
tag
Sziasztok !
Gamer Monitor vásárlás előtt állok és tanácsot szeretnék kérni, mert teljesen vakon vagyok.
AOC CQ32G1 GAMING MONITOR
AOC C32G1 ÍVELT GAMING MONITORPéldául ezt a gyártót nem is ismerem. Érdemes vele foglalkozni ? Vagy maradjunk a régi, Samsung/LG mellett ?
Ha esetleg írnátok néhány példát megköszönném !
-
Apokalipszis
tag
Sziasztok
A monitorom 48-165hz re képes. Elvileg létezik olyan segédprogram, amivel az alsó értéket kicsit lejjebb tudom vinni. sajnos nem emlékszem a nevére, ezért kérek segítséget. -
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni..
LG 32GK650F-B vs Acer ED323QURAbidpx (UM. JE3EE. A01)
Melyik a jobb és miért?Ha esetleg 2k helyen 1080pben játszanék akkor pixelesedne a kép,rosszul nézne ki?
Üdv -
Biga123
addikt
válasz
Thunderzolee #113347 üzenetére
ok ezesetben ez megoldás lehet. de egy új monitor vásárlásánál nem.
Tehát a kérdés még mindíg az h hol lehet találni mérvadó információt , tipus alapján.
Mert amint látszik a gyártó oldala is eltér magyar/külföldi.
és a https://www.displayspecifications.com/ oldal sem pontos.
a csatakozók alapján szűrtem erre [link] de a frissítés nem stimmel
A gyártási év 2015. -
Fred23
nagyúr
Van most valami különösen ajánlott IPS vagy VA paneles 21.5"-os, 75 Hz-es monitor? Black Friday akció, kutyafüle, stb. 40k lenne a keret.
-
-
válasz
Thunderzolee #113338 üzenetére
-
Tomee001
csendes tag
Sziasztok!
Otthoni munkagéphez vennék 2db 24-es FHD monitort. Elsősorban 2D/3D CAD-ezésre lenne használva, másodvonalon némi játékra.
Egy gtx 1650 fogja kiszolgálni. Az irodában DELL U2414H-kat használunk, valami hasonlót keresek.
Ti melyiket ajánlanátok? Ezt a konkrét típust már nem látom a kínálatban, gondolom kijött valami újabb széria, de az elnevezéseket nem annyira ismerem, hogy melyik lehet az utódPL: a DELL E2420H és a DELL U2419H között mi a lényegi különbség? Csatolókban látok különbséget, meg súlyban, de másban nagyon nem, viszont árban 2x-es a difi. Gondolom nem véletlenül
Köszönöm!
-
Biga123
addikt
Srácok valaki tud egy oldalt modani ahol konkrét infókat lehet megtudni a monitorokról? Mert ahány oldal annyi adat, és eltérőek.
PL az én monitorom : AcerV276HL
[link] itt TN+film nek írja
[link] itt meg VA nak
[link] itt meg 56-75Hz -esnek.
Szerintem VA paneles 60Hz es monitorom van , dsub és DVI csatlakozókkal, de mostmár elbizonytalanodtam -
patcz
csendes tag
Sziasztok!
Új monitor vásárláson gondolkodom.
Főleg játékra, ezen belül is többnyire codozásra használom a gépet.
Egy 1050ti-os videókártyám van.
Milyen monitort ajánlanátok? -
szMartin17
tag
Sziasztok,
Jelenleg egy Samsung C24F390FHU-es alap 1800R-es monitorom van, amelyet szeretnék kiegészíteni vagy egy ugyan ilyennel, vagy egy Samsung C24T550FDU 1000R-es monitorral.
Irodai munkára használnám, és kellene még egy monitor a könnyebb munka miatt.
Egy árban van a 2 kb., szerintetek lenne bármi hátrányom az 1000R-es monitorral a másik mellé téve, vagy jobb ha két ugyanolyan monitor van egymás mellett?Köszi,
Martin -
Üdv!
Elromlott a monitorom. (Acer AL2623W)
Ez PVA paneles volt, 1920×1200-as.
Sajnos nem találok a monitorok között 26-27"-os méretben 1200-as felbontással hasonló monitort, szinte mind 2560×1440-es. :/
Vagy 1920×1200-ast meg csak 24"-os méretben találok.
Nem tudtok ajánlani valamit?
Használtat? Volt valaki itt aki használt Delleket forgalmazott, nem?
Nincs 26-28" 1920×1200-ban?
Nem akarok méregdrága videokártyát venni, nekem még jó darabig megfelelne a FullHD a 4K helyett.
Viszont a 24" visszalépés lenne a 26"-hoz képest. -
TaliGa
aktív tag
27-32-es méretben keresnék monitort, ajándék lesz, így csak nagyjából tudom az igényeket:
- főleg home office (nem grafikai meló, könyvelés, szövegszerkesztés)
- alkalmanként játék+tartalomfogyasztás
- most DELL monitora van, azt hiszem U szériás, jópár éves, szóval annál ne legyen sz*rabb
A keret 100k környéke, sajnos azt sem tudom, h az ívelt bejön e neki, de felteszem igen.
Előre is köszi a válaszokat. -
Busterftw
nagyúr
Ettol meg az 5700XT/2070S szintu kartyak kellenek 1440p 144Hz-re.
En sem ajanlgatok kartyat, csak mondom mit mondanak a tesztek. Az, hogy mi mennyibe kerul meg nem az en gondom es irrelevans.(mellesleg az 570 euros 2070 S az egyik legnagyobb spanyol PC boltbol van, nem dzsunkaboltbol. De 550-ert nemet Amazonon is van, ketventisek meg 450 eurotol indulnak)
-
boogie84
veterán
válasz
Komplikato #113327 üzenetére
Ugy latszik elkerulte a figyelmem, mert a monitor tipusat illetoen mar eldolt a kerdes, csak az idopont nem volt vilagos. Valszeg atfutottam rajta.
-
magellaner
tag
válasz
Komplikato #113333 üzenetére
Sajnos így vegyen az ember monitort hogy televan minosegi hibakkal a termék .Ettol félek ha megveszem ezt az odysseyt akkor szendvehetek ezekkel a hibakkal .
-
Komplikato
veterán
válasz
magellaner #113332 üzenetére
Hát az nem lehetetlen, mivel az LG CX OLED sorozathoz nemrég jött ki új (publikus) béta firmware, annál a 90-120Hz közötti tartományban tett bele stutteringet a VRR hiba. De mondjuk az eléggé friss HDMI 2.1 és hát 4K/120Hz.
-
magellaner
tag
válasz
Komplikato #113331 üzenetére
Igen elvileg mukodik láttam a videokon is de arrol is szamoltak be hogy mikrolaggot ,stutteringet okozott ez az uj firmware opcio. Vrr opciora gondolok az uj firmwaren. Plussz erre rájönnek a pixelhibak
meg a a vertical scanlines screendoor hibak.
link -
Komplikato
veterán
válasz
magellaner #113329 üzenetére
"A flickeringet talán megoldották a firmwarrel ..."
Ma néztem pár napos ajánlót 2020 legjobb gamer monitorairól, ott hasonló mondatért nekiestek a videósnak, hogy állítólag már 1 (2?) hete kint van a javító firmware és működik is. Vásárlás után nyilván nem árt ellenőrizni és feltenni. -
magellaner
tag
Sziasztok, a samsung odyssey g7 es szeriarol érdekelne vélemény esetleg van itt valakinek. Átolvastam az egész redditet, youtubot is átnéztem, eleg sok problématol szenved ahogy láttam. A flickeringet talán megoldották a firmwarrel de láttam több hibát is . Tetszik az egész kialakítása főleg a hajlitottsága a valaszideje szinte a legjobb a VA panel,elvileg ghosting nincs feketenel. Elég bizonytalan vagyok ezzel a monitorral kapcsolatban hátha tud itt segíteni valaki.
Most egy ips gigabyte fi27q van előtte samsung chg70 es monitor volt nagyon tetszett a samsung iveltsége azért gondolkodtam el hogy megvenném ennek az utódját.Ha esetleg tudna valaki velemeny mondani annak örülnék. -
Bular
csendes tag
Sziasztok
Milyen monitort ajánlanátok meleg szívvel játékra?
27" - 144hz körül nézegetem
Most egy 27" Samsung S27F350 monitorom van és -e mellé szeretnék egy másikat amit játékra használnék.Munkánál pedig értelemszerűen mindkettőt
Valami ilyesmivel szeretném őket felfogatni [link]
Előre is köszi -
Komplikato
veterán
válasz
boogie84 #113323 üzenetére
"Kis érdekesség, hogy a dobozás S2721DGFA típus szám található, miközben mindenhol csak a DGF modellt ismerjük."
Márpedig ebben a topikban linkelte valaki pár hete, mikor a német webshopokban megjelent, hogy az EU verziónak DGFA a jelölése és nincs ismert eltérés felhasználó oldaláról. Tehát régiós dolog. Olyan mint az AOC 24G2/27G2, ami csak észak amerikai forgalmazásban létezik. -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Komplikato #113318 üzenetére
Az mondjuk nem lenne rossz.
-
szlacis70
csendes tag
Sziasztok!
Milyen monitort javasoltok?
FPS játékok (minecraft, gta, tft2, csgo) + filmnézésre.
Gépben a kártya GTX1070, gigabyte
hangszóró nem kell a monitorba,
elegendő FullHD.
IPS panel lenne jó, magasabb HZ-vel, esetleg 10bit színmélységgel is, ha beleférKeret max 100k HUF
Köszi előre is
Laci -
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Lg32gk650f-b tipusu monitor arkategoriajaban van jobb vagy mas ajanlat?
Üdv
-
boogie84
veterán
Köszi mindenkinek aki a Dell S2721DGF-et javasolta. Ma délután üzemeltem be, nagyon tetszik. A Dell U2312 után baromi nagynak tűnik.
Egyenlőre ezeket a beállításokat használom:
Preset Modes: MOBA/RTS
Response Time: Extreme
Smart HDR: Game HDRKis érdekesség, hogy a dobozás S2721DGFA típus szám található, miközben mindenhol csak a DGF modellt ismerjük. Szvsz ugyan az a kettő, lehet h régiónként van eltérő név?
#113299 CabalX
Nálam a 32" az már egy kisebb TV lenne az asztalon.Gondolom munkára az sokkal kényelmesebb lehet.
-
Busterftw
nagyúr
Milyen duplajat, triplajat?
Az 1440p 144Hz AOC CQ32G1 380 euro volt 1 eve (420-rol learazva), most a Dell S3220DGF 320 euroert vettem 480 euro helyett.
Egy 5700 XT mar 390 euroert lehet kapni, de egy 2070 Super is van 570 euroert.De ezt hogy mi kielegito a 1440p 144Hz-hez nem en talaltam am ki, hanem a tesztek ezt mutatjak.
- Battlefield V 110 FPS (kerdezo irta ezzel jatszik a gyerek)
- GTA V 80-95 FPS (szinten)
- AC: Odessey/Valhalla 57-65 FPS
- Far Cry 5 105 FPS
- Red Dead 2 52 FPSEs ez csak par, aztan ezekkel lehet jatszani hogy medium esetleg es +10 FPS, de meg igy sincs kimaxolva a monitor.
Egy gtx 1060 mar megjelenesekor is 1080p kartya volt, ne ajanljuk mar 1440p 144Hz-re 2020 vegen. -
válasz
steewcv65 #113320 üzenetére
Nem játszok FPS-t, Death Strandingban nem vettem észre szellemképesedést.
Eddig demo 1440p-s videot néztem csak rajta, full HD-ben is teljesen jó. Ha váltogatom a felbontást, akkor a szöveges részeken picit látszik, hogy nem annyira éles, mint 1440-ben, de figyelni kell, hogy észrevedd.
Az egyetlen furaság, hogy kicsit közel van az asztalon, és ha közelebb hajolok, mint ahogy a 23"-os elődjénél tettem, akkor a két szélén már látni színtorzulást, de ha normál távolságból nézem, akkor nincs gond. -
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Lg32gk650f-b erről tudtok véleményeket mondani?
Üdv
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
poirot #113315 üzenetére
Én játszok és egy 2070S-t vettem (lehet, hogy kicsit elkapkodtam a vásárlást) és lehet, hogy natívan nem fogom kihasználni a 144Hz-t COD-ban, majd visszaszoktatom magam CS-re.
2560x1080-as monitort akartam, de újan kb. sehol nincs és ebben a méretben (34") szerintem zavart volna a pixel méret, böngészgetni meg pont jó a natív felbontás (szerintem).
A dobozban volt egyébként HDMI és DP kábel is (illetve UK és EU szabványú tápkábel).
-
-
noaa
csendes tag
Rendelt valaki a zöld ufós boltból a hetekben az akciós LG 27GL83A-B monitorból? Nektek megérkezett már? Nekem nov 12-óta hatodjára jött az értesítés hogy késni fog a kiszállítás, nincs semmi előrelépés, az ügyfélszolgálat a türelmemet kéri.
-
Tiesto222
tag
válasz
poirot #113308 üzenetére
Szia
Nagyon tetszik és elégedett vagyok vele.
Nem ívelt de engem ez egyáltalán nem zavar. 29col ról váltottam 34-re. Egyenlőre még nem szoktam meg , hogy ilyen hatalmas
Igen natív felbontáson használom windows-ba és a játékok alatt is. A képminőség mindenhol nagyon jó ami nem tetszik az külső kialakitásból adodó problémák mint pl. hogy a menüben navigálás nagyon macerás és nem tudom megszokni. Igaz lehet letölteni hozzá programot amiből windowsba is lehet kalibrálni. A talp része nagy és nem a legesztétikusabb. De amire vettem azt tökéletesen tudja. Ár teljesítmény aráanyban szerintem most a legjobb. a Freesyncet pedig nvidia kártyán is tudja.
Itt egy részelets teszt róla: https://www.rtings.com/monitor/reviews/acer/nitro-xv340ck -
szricsi_0917
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni monitor vásárláshoz.
Irodai használatra szeretnék venni 2 monitort.
A kiszemeltek:
Dell SE2419HR
Dell E2420H
ASUS VZ249HEG1R
ASUS VP249H
ASUS VZ249HE
BenQ GW2480
Acer V247YBI
Ezek közül melyik lenne a legjobb vétel?
Előre is köszi a segítséget! -
BioNiCMaN
addikt
Tegnap megvettem az Acer Nitro XV340CKP-t, ma pedig beüzemelem.
-
Mario564
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Milyen monitort tudtok ajánlani játékhoz?
FHD, 144 hz kb 24"
40-50-60k ból mik lennének az ajánlottak?
r5 3600 és egy rx5600 van a gépben
Köszönöm szépen! -
Tiesto222
tag
válasz
Busterftw #113301 üzenetére
Szia
En is most vettem 1440p 144hz monitort es meglepodve tapasztaltam hogy a gyenge gepem ellenete is igy szinkronizalt keppel elegge elvezhetoek a jatekok. 1660super es i5 6500om van. Monitor melle kaptam ajandekba az Assassin Creed Vallhallat. 1440p be jatszok igaz kompromisszumok mellett medium low beallitasoknal 40fps korul. De az elozo monitorommal ami nem tudott g-synket sokkal akadozotabbanak tunt a jatek. Lehet az is kozrejatszik hogy 1080p ben allandoan 100% ment a cpum. 1440p ben mar annyira nem ervenyesul a cpu ereje.
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, DTP, képfeldolgozás céljára vennék 2 db. 27" körüli monitort.
kb. 120 ezer körüli összeget szánnék darabjára. Játék, filmnézés nem szempont.
Köszönöm előre is a javaslatokat, tanácsokat. -
Busterftw
nagyúr
Attol fugg.
En most egy gtx 1080-el hajtom, de nem regi/ujabb cimeknel mar erzem, hogy nem eleg, pedig nem torekszem 144FPS-re, igy inkabb 80-90 FPS az atlag jatektol fuggoen.
Persze CS:GO meg Valorant es hasonlo faek cimeknel kiakad a monitor akad ki elobb.De amugy "hivatalosan" 2070 Super vagy 5700xt ajanlott, 1440p 144Hz igy 2020 vegen.
Nekem ezekre nem eri meg valtani, most hogy kinn van az uj gen. Mar csak normal elerhetoseg kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lg ultrawide 34wp500
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve