Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Ha már szóba került a Mitsu FH sorozata: Nálam három napja teljesít szolgálatot ez a készülék (FH35) (windy hathatós közbenjárásának köszönhetően, ami a távolságot figyelembe véve külön köszönetet érdemel
)
Ennyi idő után nehéz lenne átfogó véleményt alkotni (nem is próbálom), de a benyomásaim nagyon pozitívak.
A beltéri mérete miatt aggódtam kicsit, de felszerelve teljesen rendben van, arányos, a nappaliban egyáltalán nem tűnik nagynak. A szépségén lehet vitatkozni - nekünk kifejezetten tetszik ez a stílus (pl a Zen is benne volt a kalapban, de az FH nyert)
Hűtés oldalról nyárig kell várni a teszttel (azért tud hűteni, ez már kiderült), így maradt a fűtés funkció kipróbálása - ez eddig nagyon rendben van. Mivel függőlegesen és vízszintesen is képes teríteni a meleg levegőt, meglehetősen hamar bemelegíti a nappalit, utána már elég szinten tartani. Magasabb fokozaton sem zavaró a hangja (különösen, ha megy a TV), alacsony fokozaton pedig csendes szobában is alig hallani.
Fűtőteljesítményben - és főleg hangulatban - a kandallót éppen nem fogja kiváltani (legalábbis nem egész télre), ellenben ma már arra jöttem haza, hogy a párom minden különösebb instrukció nélkül (egy gombnyomással) befűtött vele. Kényelem faktorban tehát egyértelműen nyerő - és az időzítőket még be sem állítottam..
Ebben az ársávban szerintem mindenképp megfontolásra méltó ez a készülék - a mostani ára pedig (szintén szerintem) kifejezetten rendben van. Emellett nyilván egyéni preferencia kérdése, hogy végül ki milyen típusra teszi a voksát. Nálam sokáig a Daikin volt a befutó (versenyben voltak még Fuji, Pana és Hitachi,) végül ez tűnt a legmeggyőzőbbnek. Ebben persze jelentős szerepet játszott, hogy jó áron és profi csatornákon jutott el hozzám, amit még egyszer köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest