Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
frantyi
tag
Sziasztok
Én most a http://www.klima-budapest.eu/ -tó kértem árajánlatot.
Ők adták a legjobbat.
Mint a klímára, Fujitsu ASYG12LMCA
mint a beszerelésreFrantyi
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
válasz csemberlen #10395 üzenetére
Engem nem zavarna ha hangos lenne, mert arra a kis időre amíg használom elviselném
Gondolom 100.000-ért nem is lehet normálisat venni.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
csemberlen
őstag
A wörpul nem gyárt klímát, eladta a nevet ebben a szegmensben. A kinaik közül is a gyengébb kategóriának mondják a szakik.
Kinaiban a Gree-t mondják bevállalhatónak. Persze sok kínai legalja készülék is megy több évig hibátlanul. kicsit hangosak, kicsit zörögnek, nagyon fogyasztanak.....Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
oszy
veterán
válasz csemberlen #10393 üzenetére
De az egy jó márka... elvileg. És teliáron nem is olyan olcsó. De ez az "emagos" akkor inkább a nem ajánlott kategória?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Az emagon van egy (számomra) ismeretlen márkájú klíma. Megéri ez az árát? Mert az edigitalnal már elfogyott a "százezres"...
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
z123456z
őstag
válasz patoga #10384 üzenetére
Biztos jó, ha ilyen drága.
De van itt jó áron Daikin:
http://www.jofogas.hu/budapest/Uj_Daikin_Ftxb35C_inverteres_split_klima_legkondi_elado__BP_47663120.htm?first=1[ Szerkesztve ]
-
patoga
tag
Sziasztok! Van tapasztalata valakinek Skyworth klimáról? Köszi előre is.
-
Feketelaszlo
senior tag
Üdv!
Nem tudom, jó helyen járok-e, de külön légtechnikás topikot nem találtam, s talán még mindig jobban illik ide, mint a háztartási gépekhez. Valami TESCO-s asztali ventillátornál erősebb, de még megfizethető ventillátort szeretnék beszerezni, hogy nyáron megmozgassa a levegőt a lakásban. A kinézett darab egy 140W-os Vents FE-45 típusjelzésű cucc. Ahogy látom magyar cég Tatáról - van olyan aki esetleg már találkozott velük? Hulladékot gyártanak vagy jó minőség? Ami pl. általam ismert (Honeywell) márkanév volna az hiába olcsóbb kicsit, de 100W-al kevesebb is a névleges teljesítménye.
Illetve még két bónusz kérdés:
1. Ugyan nem találtam - de léteznek a megfizethető árkategóriában fokozatmentesen szabályozható darabok, vagy 230 V AC-ról olcsón ez felejtős?
2. Az ilyen csináld-magad légtisztítókról mi az általános vélemény? Egy ventillátor meg egy kereskedelmi forgalomban beszerezhető szűrő összekalapálva. Azt gondolom, hogy nem éri el egy 80.000-es gyári cucc minőségét, de van értelme, vagy időpocsékolás?[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Egyedi szerződés a Whirlpool-al... gondolj bele, ha csak az eladott klímák felénél sikerül rányomni a Whirlpool általi szerelést az már klímánként 1x 50.000 Ft + 3x 8.990 Ft. Minimum!
Mert ugye csak ebben az esetben él a 3 év gari. Ki van ez találva szépen.
amúgy ma volt két nem fogadott hívásom, ismeretlen számmal... annak örülni fogok ha így próbál elérni a szerelő
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
at11
aktív tag
Csak bennem merült fel, hogy 100-ért adják a 3,5 kw klímát az e digitalnál, és van rajta hasznuk, akkor miért drágább a többi? Jó, költői kérdés
-
Tomek979
tag
Sziasztok!
Budaklímával van valakinek tapasztalata?
-
laszlo168
senior tag
válasz Klímamester #10376 üzenetére
Az meg kit érdekel, csak legyen felszerelve.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Klímamester #10376 üzenetére
ki lehet ennek a gyártója? gyakorlatilag annyit találtam róla, ami a magyar honlapon van, az meg nem sok
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
gg72
veterán
Az edgital továbbra sem áll a helyzet magaslatán, mert habár ma kaptunk tőlük egy emailt, hogy a Whirlpool hamarosan küldi a tanúsítványt és ezt küldjük vissza, utána küldik a klímát, ehhez képest pár perce jött egy újabb mail tőlük, hogy a klímát átadták a futárszolgálatnak és azt ők hétfőn kiszállítják. Persze mindezt tanúsítvány nélkül, mert annak még egyelőre semmi nyoma.
-
gg72
veterán
válasz Jamboo529 #10367 üzenetére
Hát ez érdekes, mert mi hétfőn rendeltük meg, tegnap beszéltem a Whirlpool-lal és az edigital-lal is, mindketten ígérték, hogy küldik mailben a tanúsítványt, de ezt azóta se kaptuk meg. Mondjuk az edigital-os azt mondta, hogy ha nem érkezne meg, a klímát akkor is küldik kedden. Ki érte ezt.
-
z123456z
őstag
válasz Shodan #10366 üzenetére
Kb két hete volt még windynek, kérdezd privátban, árat is kapsz. Én végül máshol gree comfort pluszt választottam, azzal is beleférsz 200-ba. Úgy gondolom, hogy aki (mint például én) a kínálat aljáról választ, az nem a maradéktalan komfortot keresi, hanem, hogy ne kapjon hőgutát 40 fokban. Ez egy olyan kompromisszum, amit majd az idő vagy igazol vagy nem. Utóbbi esetben tanulópénz.
-
Jamboo529
senior tag
válasz tremorsz1 #10361 üzenetére
Tegnap én is megrendeltem, nekem is simán jött a 3 e-mail szinte azonnal. (Tájékoztatás a szerződésről -edigi, Tennivalók a tanúsítvánnyal kapcsolatban- edigi, maga a tanúsítvány pdf-ben - wihrlpooltól). Kinyomtat két példányban (nem kétoldalasra, ahogy először csináltam, mert úgy nem tudja a második oldal felét majd letépni a szerelő, ha beszereli. ).
Én csak az első oldalon írtam alá, a másodikon majd ha beszerelték.
Remélem jól csináltam. -
Shodan
addikt
Van rá esély szerintetek hogy én még ebben hónapban, vagy májusban kapok Daikint? vagy akár a Mitsubishit?
Mert igazság szerint nem nagyon hiszek benne, de idén nyárra már mindenképpen szeretnék valamit. Lassan már a típus sem érdekel csak legyen már valami a falon.... Érdemes ez esetben rámenni a Whirlpoolra vagy inkább még várjak? Az legalább bőven meglenne 200 alatt beszereléssel együtt...
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Krogoth
senior tag
Hali.
Adott egy 3,5*3,5*2,7 méteres szoba. Panel 8. emelet. Klíma vásárlás elött állok.
Orion OSPL 9000IN 105000. de nem tudom, jó márka-e
Whirlpool SPIW-412L, ami 100.000, nagyobb is a teljesítménye, viszont edigitalos, amiről itt olvasgattam, nem épp bizalomgerjesztő dolgokat, meg nem tudom, hogy klíma márkában jó-e.
Ha egyik se, akkor még ott a Vortex VAI-A09A1D 115-ért, Vortex VAI-A12A1D, pedig 125-ért, és az utóbbi szintén nagyobb teljesítményű.
Azt ha jól olvasgattam ekkora szobába még a 1,5es klíma is elég lenne, viszont, ha az orion nem ajánlott márka a whirlpoolnál pedig az eladó bolt nem, akkor már a 115 vs 125 lényegtelen és nagyobb klíma könnyebben/gyorsabban lehűti a szobát.[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
Akkor mától nálunk is van klíma. Nem tudom mi az a hangos dolog az ilyen -olyan márkájú klímáknak amiről itt folyamatosan megy a panaszkodás,mert az én beltérimnek semmi hangja a kültérinek meg annyi sincs mint gondoltam. Semmi negatív dolog a Mideaval.
Én csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz tremorsz1 #10361 üzenetére
vagy az e-digi mostanra szerezte be a szükséges dokumentumot a szerelőktől : Valószínűleg ez lehet, mert én hétfőn korán reggel rendeltem és akkor még nem volt ott ilyen, hogy: "Nem,igényelném a Whirlpool márkaszerviz segítségét". Na de mindegy is, ma reggel beszéltem a Whirlpool ügyfélszolgálattal és elvileg küldik majd a tanúsítványt. Remélem.
-
tremorsz1
csendes tag
Sziasztok! Aki a 100 ezres whirlpool klímát akarja venni:
Én is rendeltem egyet,a rendelésnél a tanúsítvány mezőben azt kell választani,hogy: "Nem,igényelném a whirlpool márkaszerviz segítségét",és miután véglegesíted a rendelést,küldtek egy formanyomtatványt automata e-mailben 5 perc alatt,a körzetileg hozzánk (Eger) tartozó klímaszerelő adataival,ami már alá is volt írva a részéről,gondolom úgy szkennelték be,csak annyit kellett csinálni,hogy kinyomtattam 2 pl-ban és alá írtam,majd feladtam az egészet az e-digitalnak,és kész!Semmi trükk nem volt simán ment minden,lehet szerencsém volt,hogy a szerelő rendelkezésre bocsátotta a tanúsítványát,amit így csak kinyomtattam aláírtam,gondolom más szerelő lehet nem küldte vagy küldi el így a tanúsítványát azért ilyen körülményes másoknak ez az egész,vagy az e-digi mostanra szerezte be a szükséges dokumentumot a szerelőktől és így már pofon egyszerű az egész.
gg72: Szerintem addig amíg nem küldöd nekik(10 napon belül)vissza a tanúsítványt, nem fogják küldeni,legalább is nekem így mondták.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz czanga #10355 üzenetére
Köszönöm, én is felvettem velük a kapcsolatot, elivleg majd a szerviz küldi a tanúsítványt. De van egy olyan halvány sejtésem, hogy az edigital e nélkül is kiküldené a klímát, mert tőlük egyelőre semmilyen email nem jött, hogy mit kellene csinálnom... Szerintem nem is küldöm el nekik, hanem majd kiszállításkor átadom a futárnak.
-
Yushchenko
őstag
válasz csaba12242 #10358 üzenetére
Köszönöm, valóban nem néz ki rosszul.
Ha valaki még tudna valamit, ne tartsa magába!
-
csaba12242
tag
válasz Yushchenko #10357 üzenetére
Én ezt ajánlanám, Fujitsu ASYG07LLCC / AOYG07LLCC , nekem az egyel nagyobb van egy tetőtéri szobában, csendesen teszi a dolgát, elég jól vissza szabályoznak a Fujitsu klímák, ezt többször is írták itt hozzáértő szakik, én is ezért választottam egyrészt, nálam van hogy két helységet hűt ezért lett a nagyobb teljesítményű, de sokszor csak egyet hűtünk-fűtünk vele, esetleg egy szakértő pontosabban tudna ajánlani mást is.
-
Yushchenko
őstag
válasz Yushchenko #10335 üzenetére
erre vki?
-
Geree1989
csendes tag
Daikin FTXB50C-hez tud valaki linkelni használati útmutatót (angol is jó lenne)?
Az oldalukon valamiért csak a kisebb modellekhez van kézikönyv :/
Köszi! -
gg72
veterán
Szüleim is rendeltek még hétfőn egy Whirlpool akciós klímát az edigital-tól, amit jövő kedden fognak kiszállítani, de egyelőre mi semmilyen egyéb aláírandó nyilatkozatot nem kaptunk. Valaki le tudná írni röviden, hogy most akkor innentől mi is teendő/menetrend? Ez még érvényes, így kell csinálni? [link]
-
Lehiñito
senior tag
válasz Motion_Blur #10352 üzenetére
Várható érkezés 04.14. azaz holnap, a honlap szerint. Szerintem jelenleg is lehet belőle rendelni, mert már nem az van kiírva, hogy elfogyott, hanem az, hogy rendelésre.
-
Motion_Blur
félisten
Edigitalos 100k-s Whirlpool klímából még lesz, nem fogyott el. A készletet szakaszosan teszik elérhetővé, aki akar érdemes figyelni hogy mikor kerül fel a holnapra.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
slayer007
tag
válasz Motion_Blur #10348 üzenetére
Nekem a 9. kerületi szervíz azt mondta, hogy 2 héten belüli időt mindig tartják, még nyáron is.
Im insane, what's your excuse?!
-
Motion_Blur
félisten
válasz czanga #10323 üzenetére
Mivel én még tavaly novemberben vettem a klímát, ezért nekem nem kellett tanúsítvány, csak simán felvette az adatokat a Whirlpool ügyfélszolgálata és majd hív a szerelő. Mondjuk arra kíváncsi vagyok hogy mikor elbaxtam, még az edigital-os akció előtt kellett volna ezt meglépnem, de nem gondoltam volna hogy már április elején/közepén "szezon" van.
Remélem azért 1 hónapon belül felrakják.
-
Avanti
csendes tag
válasz czanga #10323 üzenetére
Igen ezt abban az esetben érteném, ha nem lenne nálam a klíma De nálam van már , csak épp semmi tanúsítványom nincs mert azóta se küldték...
Közben beszéltem a Whirpool-al , nekem is megcsinálták a munkalapot, szerelő itt is ígérte , hogy jön a tanusítvány,(remélem..) amiről másolatot majd szerinte küldjek vissza az Edigitalnak is ... de minek?
Tulajdonképpen ezt most már "bárki" felszerelheti nem?
-
mr.tamasbiro
őstag
Daikin annyira nincs,hogy május végén talán. Így szerintem nem az a kérdés,hogy várjunk rá hanem az,hogy mást vegyél mert akkor sem lesz belőle felesleges annyi,hogy elég legyen.
-
Zeki
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #10343 üzenetére
Nem tudom hova ez a kapkodás áprilisban. Most lehet még nincs, de úgyis jön. A szerelő meg besorol a többi közé, hogyha megjön a klíma, hajrá a telepítéseknek. Én nem vennék Mideát egy Daikinnal szemben.
-
MODERÁTOR
válasz Jamboo529 #10340 üzenetére
- Csak a szobára elég lehet a 2,5kW, de ha a többi szobába is szeretnél némi hűvöset akkor egy 3,5-esre célszerű beruházni.
- Egy ~50-es átmérőjű furat megy át a falon a kültéri és a beltéri között. Esetleg némi csövezés/elektromos hálózat kiépítés. Egyedül akkor lehet ciki ha frissen festett a fal.
- Ésszel kell használni, közvetlenül nem szabad odaállni a kifújás útjába mert könnyen megfázáshoz, kiszáradt szemhez vezethet. Ezt figyleembe véve kell kiválasztani a klíma helyét.
- Nem tudom mennyire vannak most raktáron ezekből a Daikinokból, célszerű kérni egy felmérést/árajánlatot és úgy választani. Legkevesebb gond a nevesebb japán klímákkal van így inkább ezeket ajánlják.
- Borsodi klímás az passz, kérdezz rá frigotrade-re, pannonklímára, hogy mennyi a kiszállási díj. Még lehet, hogy ezzel együtt is megéri neked.-
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Jamboo529
senior tag
Klíma vásárláson töröm a fejem, és segítséget kérnék jó pár témában.
Szóval dél-délnyugati fekvésű 2. emeleti (4 emeletes) panellakás nappaliját (kb. 18m2) mekkora klíma tudja lehűteni? Szigetelve nincs, nyílászárók újak. Egész délután süti a nap.
Elég a 2,5 kw, vagy inkább 3,5 kw-os kell?
Mi a helyzet akkor, ha szeretném, hogy esetleg a többi helyiség is kapjon egy kis hideget, ha kinyitom az ajtót? Nem akarok 18°C szobákat, csak elviselhető szintű hőséget.Mekkora rombolással jár egy klíma beszerelése? Ha tervbe van véve az erkély felújítás is, akkor melyiket célszerűbb először elvégezni? Gondolom az erkély lenne az elsődleges.
A klíma mennyire ártalmas az emberre? Na jól megfogalmaztam, szóval arcüregfájós embereknek, esetleg kisgyerekek mellé ajánlott-e?
Típusra a visszaolvasások alapján a következőket néztem ki:
Gree Comfort Plusz Inverter GWH12KF Klímaberendezés 175k
Midea Oasis MS11MU-12HRFN1 Klímaberendezés 175k
Daikin FTXB35C/RXB35C Klímaberendezés 177k(Vagy éppen ezeknek a 2,5kw-os kistestvéreik.)
Ezekből a daikin lenne a befutó? Vagy van ebben (esetleg alacsonyabb) árkategóriában más bestbuy??
Ezek az árak reálisak?
Borsodban tud valaki megbízható klímaszerelő céget? -
Mr.Knight
csendes tag
Ha nem néznék időjárást, akkor is tudnám, hogy melegszik az idő, a hozzászólások robbanásszerű növekedéséből .
Lassan Én is átkapcsolom fűtésről hűtésre az itt sokak által nem annyira favorizált Panasonic klímám. Remélem idén is együtt töltök Vele egy kellemes, hűs nyarat.Kórrhhááázzz????
-
slayer007
tag
válasz Mezga Aladár #10337 üzenetére
Szerintem balgaság lenne egy szerencsétlen edigital miatt a Whirlpool klímákat előre leírni.
A kettőnek egymáshoz SEMMI köze.
Attól még lehet, hogy nem lesz tartós... de a kettőnek egyáltalán köze sincs egymáshoz.
A whirlpoolnak mind az ügyfélszolgálata, mind a szakszervíze értelmes emberekhez irányított, velük semmi gond nem volt. Csak hát na.. 50ezer ft, az 50ezert ft, így ugyanazon termékért a kisebb árat adom ki - amit forint helyett idegsejtekben fizettem ki.Im insane, what's your excuse?!
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Egy olyan klímát keresek, ami a 13 m2-es hálószobámat lehűti. Viszonylag jól szigetelt, nem süt be közvetlenül a nap, így a 2,5 KW-os modelleket nézegettem.
Láttam, hogy a best buy talán a Daikin ftxb25c lenne. Természetesen szeretném a legolcsóbban megúszni, viszont jobban örülnék egy olyan készüléknek, ami jobban leszabályoz. Tudnátok segíteni, hogy az alsóbb szegmensben (150-200k) mi felelne meg még ennek a kritériumnak?Köszönöm:
Yush -
Mezga Aladár
veterán
Elég macerás ezeknek a whirlpool cuccoknak már a megvétele is. Nagyon kíváncsi vagyok, a majdani élettartamukra. Én daikin-t vettem 178 e forintért, de gyanítom a + 78 e ft-ot élettartamban bőven megszolgálja.
-
gygabor
csendes tag
válasz Avanti #10320 üzenetére
Mi tegnap (személyesen) bementük az extrembe, vettünk egy whirlpool klímát. Ott helyben az értékesítő elkérte az adataimat, felregisztrálta a whirlpoolnál. A kitöltött adatlapot aláírtam. Egyik példányt beküldik a központba és utána hozza a futár a klímát.
Felhívtam a whirlpoolt is ott korrektül elmondták, hogy kb milyen ára lesz a beszerelésnek (alap áron fix 50e, 3m-ig), ha már nálam lesz a klíma akkor tudják elindítani a beszerelési igényt. Kell nekik sorozatszám és a típus illetve a tanúsítvány munkalap száma.
Elvileg pénteken kapom meg a klímát a továbbiakról akkor tudok majd írni.
Amúgy az edigitál telefonos ügyfélszolgálata elég tudatlan, előtte hívtuk őket de nem igazán tudtak segíteni. Viszont személyesen (pólus) teljesen korrektek voltak és mindenben segítettek. -
-
z123456z
őstag
válasz xxxjjjkkk #10326 üzenetére
Nekem két, egymástól független klímás is azt mondta még a múlt hét végén, hogy ftxb nincs a nagykerbe. Azoknál a kimásoknál van, akik beraktároztak belőle. Így megrendeltem a Gree-t, nem halogatom tovább, bejön egy nagyobb meleg és az is elfogy. Aztán ha kész a lakás, felrakatom.
-
-
veterán
Kis segítséget szeretnék kérni. Van-e már a piacon a Daikinnek a nem kínai hanem cseh gyártású belépő 3,5kW-os modellje, és ha nincs mit tudnátok helyette ajánlani? 3,5kW kellene hasonló vagy max 10-20 ezerrel drágább japán.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
czanga
őstag
Wihrlpool szervize javasolta ezt a metódust:
Hívod őket, létrehozák a munkalapot, majd megadták a szervizesük telefonszámát, akit felhívsz, küldi a tanúsítványt emailben, amit ki kell tölteni. Az edigitalnak pedig el kell küld postán, és küldik utána a klímát.
[ Szerkesztve ]
-
maxika2004
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Zalaegeszeg környéki jó klímás szakit !
Elöre is köszönöm ! -
slayer007
tag
Hívd az ÜFSZ-et, hogy küldjenek neked egy olyan tanúsítványt, mert vissza kell küldened ezt nekik kitöltve.
Sajnos azt hiszik, hogy ezt mi megkaptuk - rohadtul nem.
A kormány pampogását senki sem akarja szerintem megvárni, szóval jobb a békesség ezügyben...Im insane, what's your excuse?!
-
Avanti
csendes tag
válasz slayer007 #10318 üzenetére
Szia,
Jól értem, hogy nem kell visszaküldeni végül az edigital számára semmit?
Véletlenül találtam erre a fórumra, és bevallom nem tudom már kibogozni, mi a leggyorsabb step by step.Én most ott tartok, hogy 99.900-as Whirpool az áldozat nálam is:
- megvettem, kifizettem (hétfő)
- hétfő délután edigital üfsz. felhívom... ígéret, hogy jön valami e-mail, mert kell a kiszállításhoz
- kiszállították (kedd)
- beígért email sehol, megint edigital üfsz-t felhívom, felvett pár adatot a kezelő, "hamarosan küldik"Hívhatom már most a whirpool szervízt? Ez amúgy a 0640109109 ugye?
III. kerület a telepítési hely, van valakinek erre a területre kiosztott szerelővel tapasztalata ? Számít egyáltalán, vagy egész Bp területén össze-vissza mennek? Ha most beállok a sorba beszerelik még idén?Köszi a segítséget előre is!
-
slayer007
tag
válasz czanga #10317 üzenetére
Én most ott tartok, hogy az edigital elnézést kért tőlem privát üzenetben és elküldték nekem a 9. kerületi szervízzel és általuk is kitöltött végfelhasználói tanúsítványt, a nevem is rajta van, már csak az aláírásom hiányzik.
3,5 órámba került a 2 nap alatt ez az ügyintézés már.
Holnap még a futár, majd whirlpool, majd szakszervíznek küldök képeket, mert azt mondta nem lesz idő felmérésre, annyira sok most hirtelen a meló. Elküldöm az alaprajzot, a képeket az ablak alatti + francia erkély körüli részről, hogy hogyan is tudná feltenni, aztán mikor kijön már élesben megy a móka.Kíváncsi leszek... bár a whirlpool tudja mit csinál szerencsére, meg a szakszervíz is, úgyhogy az igazán nehéz részen (edigital) már túl vagyok.
-
czanga
őstag
válasz slayer007 #10316 üzenetére
Mondtam én, hogy félre értem.
Hívtam a Wihrlpool szervizt, ők megadták a létrehozott munkalapszámomat, majd megadták a szervizesük telefonszámát, akit felhívtam, este küldi nekem a tanúsítványt, amit ki kell töltsek. Az edigitalt pedig újra felhívtam emiatt, és mondták, hogy küldjem el nekik postán, és küldik utána a klímát.
Én azért szépen, kulturáltan elmondtam nekik, hogy "hogyan járjanak el innentől", ne legyen több panaszkodó ügyfél, mivel az Wihrpool szerviz ügyfélszolgálatosa is elmondta, hogy ma én vagyok az elmúlt órákban a 30. ügyfél, és eddig 3-4 féle storyt hallottak tőlük, hogy mit csináljon vásárló a rendelés után. Kész vicc.
Szerencsére, mivel gyártói garanciával adják el a készülékeket, bármilyen problémánk van, a Wihrpool-hoz kell forduljunk, nem kell az edigital-al többet vesződni. Remélem.
-
Stacki12
újonc
válasz xxxjjjkkk #10313 üzenetére
Igen, láttam. Senki nem írt rá semmilyen véleményt, vagy én nem láttam. Csak hogy szerinte elfogyott.
Mivel nem tudom ezen a területen mi a jó márka (látom japánokat istenítik), kíváncsi volnék mik az igazi tapasztalatok a Whirpoolról. Elromlik? Zajos? Remeg, rezeg?
Köszönöm.
Illetve nálam azt írja az edigital, hogy a 412-es raktáron van.
http://www.edigital.hu/klimaberendezes/whirlpool--spiw-412-split-klima-35kw-a++-6th-sense-p472189.html -
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Stacki12 #10312 üzenetére
kb az elmúlt 50 hsz ből / 32 a whirlpool-edigital klimáról szólt
BlacKSouL: nem szakmai forum, tántalán ennyi belefér, lényeg, hogy nem nyerte el a tetszésem az edigital, mégha olyan szuper bolt lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Stacki12
újonc
Tanácsot szeretnék kérni, hogy kinek mi a véleménye a Whirpool klímákról?
Az edigitalon most elég nagy akciók vannak a termékekre.Nekem Whirpool felső kategóriás mikróm van, abban zseniális a márka
Mik a tapasztalatok?
Köszönöm
-
BlacKSouL
addikt
válasz xxxjjjkkk #10310 üzenetére
Én meg kinéztem egy 27" TV-monitort két éve, hogy 90-ről majd talán BF-en olcsóbb lesz. De nem tudtam érdemes-e arra várni.
Aztán csak úgy figyeltem az árakat előtte is, és váratlanul 1 napra leárazták 67-re. Ekkor megrendeltem, mert nem tudtam előre, hogy meddig akciós. Másnap kihozták.
Majd jött a blekkfrájdéj, amikor is 89-ről leárazták 82-re... Reméltem, hogy mindenki rohant megvenni ennyiért.De ennek semmi köze a klímákhoz, csak annyi, hogy nagyon enyhén melegszik csak a monitor hátulja/teteje.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz slayer007 #10305 üzenetére
Na elmondom az én blackfridayomat.
Ugye az volt kiírva, hogy pirkadatkor indul, de előtte küldenek fél órával emailt, olyan indulót állítottam a telefonon az email érkezésre, hogy még a szomszéd is felkelt, meg asszony telefonjára is, külön email címre.
hajnali 1 kor küldtek emailt, fél óra múlva semmi, 3 ig vártam, aztán váltásban aludtunk, és közbe frissítgettünk.
És közben jöttek az emailek.
A gyors sávba, még előző nap bekészítettem, az összes linket a termékre ( a 80 ezres LG 3d tv).
Aztán valamikor 6:43 fele bejött az oldal, azonnal nyomtam neki a gyorssávból, kosárba raktam, eltűnt, aztán a vissza gombal ügyeskedtem, elfogadta, lefagyott az oldal tulterhetle stb, de valahogy küldtek emailt. Megnyugtatták, a szitkozódó tömeget a facebookon(mivel csak az jött be, állítólag ügyfélszolgálat sem volt), hogy aki kapott emailt annak megjött.Aztán jött a kiszállítás: mondták előre, hogy 1-2 hét, mire kiszállítják, de az oldal adott választási lehetőséget, persze csak másnap, amikor visszajött az oldal. Be is jelöltem a legközelebbi időpontot, persze nem jött, az időpont meg tolódott, aztán jött az email, hogy "Rendelésed átadtuk a DPD Futárszolgálatnak, melyet 2015-12-01 szállít ki."(13h), holnap jönnek, és jöttek. De előtte semmi. Meg előtte két nappal írtak emailt, hogy nyugodjon meg mindenki, majd kiszállítják.
Szóval összességében én jól jöttem ki, mert meg lett a tv. Mások már nem, és így sem egyszerű.
-
slayer007
tag
Természetes, de azért 50ezer forintról beszélünk, a termék pedig ugyanaz. A szakszervíz fogja felszerelni, azon nem spórolok, de náluk 50e ft-al drágább volt (az akció miatt). Az azért szerintem számít. Nekem sajnos igen, tehát a 150 vagy 200e ft között van különbség.
-
ggaborx
csendes tag
Tudnátok ajánlani megbízható, az új törvények szerinti igazolással rendelkező klímaszerelő céget? Bp. 3. ker-ben, lehetőleg még ebben a hónapban szeretnék feltetetni egyet.
-
slayer007
tag
válasz czanga #10298 üzenetére
Én még így nem húztam fel magam kereskedőn, mint ezen a szerencsétlen edigitalon.
(nem is tudom mit vártam, a black friday alkalmával is csillogtatják tudásukat az oldaluk teljes elérhetetlenségével...) Nagyon remélem nem kell náluk soha semmit garanciáztatnom majd...1. Megrendeltem, megvettem a klímát. Felugró választási lehetőség a weboldalon nem volt (még adblockerem sincs), így nem kellett semmit kiválasztanom. Kifizettem kártyával online. Megjött a visszaigazoló pár levél is, kiválasztottam a kiszállítás napját (kész röhej, hogy időpontot még mai napig nem lehet, rohadjak meg otthon szabadságon, ha vmit ki akarok szállítatni).
2. Olvasom a weboldalukon, hogy kellett volna ez a felugró ablak tanúsítvánnyal kapcsolatban... aha... furcsállom, hogy velem nem volt ilyen, de letöltöttem az ott lévőt, majd gondoltam elmegyek egy whirlpool márkaboltba érdeklődni inkább.
3. A whirlpool márkabolt előtt állva felhívtam az edigitalt, hogy jó-e az, ha kérek a whirlpooltol erre a papírra pecséteket, vagy akármit. Neeem, nem kell, mert a whirlpoollal kötnek valami megegyezést, folyamatban van, várjak, még ma kapok róla infot (ez volt hétfőn).
4. Azért bementem a boltba, legalább kaptam kontaktot ahhoz, aki majd felszereli a 9. kerületben.
5. Másnap se jött még semmi, hát felhívtam az edigital ügyfélszolgálatot, 5perc után végre egy ÜFSZ-es fel is vette. Mondom mi a kínom, hogy nem jött semmi info, és furcsállom, holnap hozzák ki, mi a fene van. Jaa, hát nem kaptam emailt? az hogy lehet... mondom király, de mi a teendőm? Hát kell ez a papír, ő most elküldte a megrendelésemről az infot a whirlpoolhoz, és 1-2 nap múlva kapok róla a whirlpooltól levelet (tanúsítvánnyal benne amit ki kell töltenem). Mondom de ezzel beállok a beszerelésnél a sor legvégére kösz szépen, majd júniusban beszerelik, hurrá...
6. Elfelejtettem, hogy ezzel megint nem vagyok előrébb, mivel holnap szállítják ki, de enélkül ezt nem is tehetik meg... felhívtam megint az edigitalt, hogy most akkor mi is van? Lesz szerdán kiszállítás, vagy nem? Nem akarok potyára szabadságot kivenni... Lesz persze! Azért nem kaptam, mert ehhez a klímához nem is kell tanúsítvány! Már át is adták a futárnak.
7. Felhívom a whirlpoolt, aki igazolta, hogy ez baromság, kell hozzá tanúsítvány. Már sokadik panaszkodó voltam a whirlpoolnál aki az edigitalra azt mondta, hogy teljesen alkalmatlanok a munkájukra. Velem együtt nevetett kínjában szerencsétlen whirlpoolos ÜFSZ-es.
8. Felhívtam a 9. keres szakembert, aki volt olyan kedves, és emailben elküldte a tanúsítványát, mert elméletben a szállításkor ha ez nincs nálam, tuti fix sarkon kell fordulnia a kiszállítónak és visszavinnie.
9. Visszahívom az edigitalt, azzal kezdtem, h ez a problémám, kérem kapcsoljon valakit, aki EHHEZ ÉRT IS ÉS TUDJA MI VAN! Nem tud senki ilyet kapcsolni. Mondom az király, rögzített vonal, holnap megkapom, vagy mivan? Azt mondta, hogy megkapom, mert kártyával fizettem, majd küldjem vissza kizárólag postán nekik a tanúsítványt kitöltve.Ezt követően kapok egy ilyen levelet:
Teendők:
1. Nyomtassa ki a Whirlpool által e-mail üzenetben küldött pdf-et 2 példányban
2. Töltse ki benne az adatait és kék tollal írja alá
3. Az eredeti két példányt postai úton juttassa el számunkra az alábbi címre:
Extreme Digital Zrt.
Ügyfélszolgálat részére
1033 Budapest, Reményi Ede utca 1-23.
5. A forgalmazói, termék adatok kitöltését követően általunk aláírva és lepecsételve postai úton visszaküldünk egy példányt a szállítási adatokban megadott névre és címre.
6. Amint a rendelése átadásra került a futárszolgálatnak, e-mail üzenetben és SMS-ben is értesítjük.
Rendelése a véglegesítés után 10 munkanapot követően automatikusan törlésre kerül, így kérjük, hogy mielőbb adja fel postai úton a nyilatkozatot. A késői beérkezésből eredendő kellemetlenségekért, károkért felelősséget nem vállalunk (pl. elfogy a termék, megnövekszik a kiszállítás ideje, megváltozik a termék ára, stb.).
=>>> Jelzem a weboldal ezt mondja: Összekészítés alatt. SMSt nem kaptam, azt se tudom melyik futárcég fogja kihozni a kettő közül.
Ez az ország legszarabbul megszervezett boltja/ügyfélszolgálata, amiért nem az ott dolgozó "mezei halandók" a felelősek, hanem a teljesen inkompetens főnökeik.
Előttem örökre leírta magát ez a bolt... remélem megkapom a már kifizetett terméket és nem kell náluk soha bármiféle garanciát érvényesítenem, mert ha a vásárlás ilyen szívás, bele sem merek gondolni a garanciáztatásba.Im insane, what's your excuse?!
-
maxika2004
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Zalaegeszeg környéki jó klímás szakit !
Elöre is köszönöm !
-
xxxjjjkkk
senior tag
nemhiszem, hogy vótmá
-
Zeki
nagyúr
válasz McReay #10299 üzenetére
A Daikin alatt van minőségileg. De azért még az is bőven okés abban a kategóriában.
Igazából pár hónapja még volt szürkeimport Dakin 150 körül, de azok elfogytak már.
Hogy idén mi lesz akciózva, passz.frantyi
Windy itt van a topikban, a Pannonklímát képviseli. Vedd fel vele a kapcsolatot. Megbízhatók, versenyképes árakkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest