- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxjjjkkk
senior tag
Persze, ezzel tisztában vagyok. Csak azt hittem, hogy a daikinnál jobb mutatói lesznek.
Ugye picit drágább is, viszont a fogyasztása rosszabb az msz hj nek, gondoltam ezen akarnak faragni, bár még lehet. Meglátjuk.Mondjuk a RXB35C / FTXB35C vs FTX35K/RX35K nél, a Qce kWh/y (ami szerintem inkább /month akar lenni vagy nem tudom) 191 vs 180, illetve a seer is 6,42 a 6,05 el áll szemben. Önmagában a jobb fogyasztás miatt nem éri meg nekem megvenni szerintem.
Mondjuk biztos vannak benne + műszaki megoldások, de hogy ezek a gép élettartamában hogy jelentkeznek, azt sehol nem találtam, még óvatos becslést sem.
A plusz funkciói, meg nekem olyanok, mint a 3d tv-m, mióta megvan 2x néztük eddig úgyBár olcsón vettem, annyiért mint a simát.
Bár lehet már kezdem kicsit túlkomplikálni ezt az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- iPad topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest