- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
válasz
angelside77 #87272 üzenetére
Köszönöm. Ez hasznos volt. Esetleg tudnál pontos típust, mert így nekem nem mond sokat. Ha esetleg ezt lecserélem, akkor tudjam, hogy mi a választék.
TeeJay!
Igen. Olvastam, hogy a japán készülékeknél erre fordítottak figyelmet.Ecaddsell!
Ugyan a hideg is kiráz, hogy kikötögessem a direkt a kapcsolószekrénybe kötött vezetéket, de elfogadom amit mondasz és bedugvillázom és beteszek elé egy konnektoros mérőt.
Azt azonban ne feledjük, hogy az internet népe NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL konnektoros mérővel mérte a sajátját... És ott hajmeresztőbb számokat láttam. Mint azt jegyeztem is az előző hozzászólásomban.
Mindenképp utánajárok a mérésnek és a tálcafűtés "ártalmatlanításának" is és majd referálok.
Szolgálati közlemény:
Azt nem tudom, hogy a piros figyelmeztető felirat csak nekem jelent meg most, vagy mindenki megkapja. Ha a "B" változat, akkor a következő sorok tárgytalanok."Csak higgadtan! 2025. január 1-jétől szabadságvesztés járhat agresszív kommentelésért."
Amennyiben viszont célzottan nekem szánta valaki, akkor tisztázzuk!
"Az új törvény értelmében akár egy év börtönnel is szankcionálható az, aki „nagy nyilvánosság előtt elektronikus hírközlő hálózat útján olyan kifejezést, ábrázolást vagy kép- és hangfelvételt használ vagy tesz közzé, amely beazonosítható személlyel vagy személyekkel szembeni erőszakos halált okozó vagy különös kegyetlenséggel elkövetett büntetendő cselekményre irányuló szándékot vagy kívánságot fejez ki”."
"a kommentnek beazonosítható személyt kell megcímeznie,és olyan szándékot vagy kívánságot kell kifejeznie, amelyben halált okozó vagy különös kegyetlenséggel elkövetett büntetendő cselekmény történik."
Tehát,: Ha ez egy automatikus üzenet, akkor is zavaró és zaklató. Távolítsátok el!!!
Ha személyesen nekem szánták, akkor legalább közelítsük meg a feltételeket és utána figyelmeztessük az illetőt, mert szintén zaklatásnak vélheti!
Engem felzaklatott.
Köszönettel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux haladóknak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest