Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shaqual
újonc
válasz
ecaddsell #81987 üzenetére
Igen, láttam ilyen megoldást is máshol. Talán a cső fűtése miatt ez kicsit bonyolultabb lehetne, mint átrakni magát a klímát.
Köszönöm mindenki másnak is a válaszokat. Az én klímám került fel előbb, így ő nem hivatkozhat, hogy nekem kéne átrakni. Erről neki kellett volna gondoskodnia a felszerelés előtt. SzMSz szerint szabályosan van fent az én klímám, ebben az állt, hogy a két oldalsó szomszédtól kellett írásos jóváhagyást kérnem. Az övé nem tudom, hogy jogosan lett-e felrakva, engem nem kérdezett meg, de ugye én alatta lévő szomszéd vagyok.
Azóta újra felszólítottam telefonon is még egyszer. Próbált mindenféle megoldást felhozni (rakjak tetőt fölé és társai), de amikor nem jutott már dűlőre - ugyan ingerülten - de megígérte, hogy gondoskodik az átrakásáról. Szerintem csak le akart rázni. Ha nem intézkedik, akkor belengetem a birtokvédelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó STIHL FS 55 benzinmotoros szegélynyíró
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest