- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shaqual
újonc
válasz
ecaddsell #81987 üzenetére
Igen, láttam ilyen megoldást is máshol. Talán a cső fűtése miatt ez kicsit bonyolultabb lehetne, mint átrakni magát a klímát.
Köszönöm mindenki másnak is a válaszokat. Az én klímám került fel előbb, így ő nem hivatkozhat, hogy nekem kéne átrakni. Erről neki kellett volna gondoskodnia a felszerelés előtt. SzMSz szerint szabályosan van fent az én klímám, ebben az állt, hogy a két oldalsó szomszédtól kellett írásos jóváhagyást kérnem. Az övé nem tudom, hogy jogosan lett-e felrakva, engem nem kérdezett meg, de ugye én alatta lévő szomszéd vagyok.
Azóta újra felszólítottam telefonon is még egyszer. Próbált mindenféle megoldást felhozni (rakjak tetőt fölé és társai), de amikor nem jutott már dűlőre - ugyan ingerülten - de megígérte, hogy gondoskodik az átrakásáról. Szerintem csak le akart rázni. Ha nem intézkedik, akkor belengetem a birtokvédelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux haladóknak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest