- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Egyszerű boot
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon egyszerű. 1* kell kiépíteni és soha többet villany gond. Megyünk az elektrifikáció felé. Előbb utóbb az autóink is azok lesznek és nem fog meglepetés érni. A 3 fázis alap, ezt már csak ki akartam maxolni.
ecaddsell! Akkor úgy mondom, nálam klíma nem fog konnektoron lógni. A fázishelyességről meg továbbra is azt gondolom amit. Lebontottam a Mitsu kültériét, ott is valószínűleg okkal van feltüntetve hová menjen a L és az N.
Úgy érzem a klímák villany és érintésvédelmi vonalán soha nem lesz igazság. Talán azért, mert ha mindent precízen be akarunk tartani, akkor egy klímás nem is köthetné be csak villanyszerelő jelenlétében. Egyébként az én szerelőm ha nem lett volna táp kiépítve, akkor előtte küldi a vill.szerelőjét, hogy legyen alapja ahová kötnek. Gondolom náluk is él a konnektoros dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest