Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
most a kettő közül a mitsut venném, nem azért mert elégedetlen vagyok a daikinnal
előző gép is daikin volt máshol, most is az lett
daikinhoz 10e ft a wifi modul, a mitsuhoz 30, ha ez számít, kalkuláld bele
szubjektív, de sztem nagyon jó dolog a wifi, a távok infrásak, másik helyiségből kb használhatatlanok, szög sem mindegy neki merre irányítod, wifivel meg lakáson kívül is tudsz szabályozni mindent, venti állításnál nem kell lépkedni, szép nagy, letisztult vezérlő felület, én azért szoktam állítgatni a klímán néha, és nagyon nem szeretem a gyári távokat, van aki meg bekapcsolja nyár elején a klímát és ősszel ki ( :
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest