Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
DeFranco #16246 üzenetére
Autó klímát még nem szedtem szét,de háztartási hűtőt már igen.Mind a két cső el lett fűrészelve,tehát a gáz ami elakart menni elment.Aztán lefűrészeltem a tetejét,hát majdnem tele volt olajjal.A motor és a gyűszűnyi kompresszor is úszótt az olajban.Persze lehet az autós ki tud száradni,majd jön valaki,aki már látta szétszedve.
-
DeFranco
nagyúr
vagy mondjuk méresse meg hogy mennyi gáz van benne... mert ha elment a gáz, elmegy a kenés is és ha bemaródik a kompresszor az drága muri. 9-10k-ból megmérik, feltöltik és napszemüveg.
én épp ma mértem rá a kocsi klímájára maghőmérővel, hogy hány fokos a kilépő levegő hőmérséklete.
-
Vesztor87
senior tag
Klíma normál esetben hány fokos levegőt fúj? A most berakott whirlpool klima után gyanussá vált hogy a kocsiban gyengusz a klíma... 😁
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Tudnátok ajánlani megbízható beltéri split klíma tisztító emberkét?
köszi -
-
Tigerclaw
nagyúr
-
xxxjjjkkk
senior tag
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok
lenne pár kerdésem hozzátok
ajanlatot kapok a következő kombóra
RXG20L2V1B
FTXG20LV1BS
FTXG20LV1BW (2db)
Sajnos semmi hasznalhatot nem talaltam roluk a neten, ezert erdeklődnék hogy:
96m2 kecoba kellene 50,35,20m2 felosztásba el birná ez a szett igy?
milyen kábel és amper kéne a kinti es a benti egysegekhez?
köszi előre is. -
alázógyík
addikt
válasz
szucsi2 #16226 üzenetére
Ha az Indexes fórumon elmondták neked hogy miért ne válaszd, akkor addig keresel egy fórumot, amíg nem mondja rá valaki az áment?
Vagy csak reklámozni akarod?
-
szucsi2
újonc
Sziasztok! Tanácsot kérnék, egy 3,5 kw-os Cooper&Hunter hűtő/fűtő klímát ajánlanak 180+50 szereléssel együtt. szép halk a kültéri meg a beltéri is.(a szomszédomnál szereltek ilyent nemrég)
Érdemes lehet evvel foglalkozni? -
Mate
nagyúr
Tegnap már megcsináltam. Szivacs le, simán a csonk a helyére és körbeszilóztam. Tökéletesen működik. Simán csak nem értem, hogy gyárilag miért így van megoldva. Így átázik az alátét és folyik.
Azt nem tudom, hogy miért a kültéribe vezették be a csövet és onnan tovább, miért nem közvetlenül ki.
-
-
Mate
nagyúr
Majd lefotózom. Beltériből a kültéribe van vezetve a víz. A kültéri alján pedig van egy lyuk, ahol elfolyik. Ebbe a lyukba egy szivacsos alátéttel megy bele egy ilyen. Erre pedig megy a cső, ami kivezeti az utcára a vizet. A klíma és a kifolyócső találkozásánál ázik át a szivacsos alátét és emiatt csöpög a víz.
-
Mate
nagyúr
Ma voltam kint az erkélyen és láttam, hogy csöpög a klíma alja.
Utána jártam és nincs eldugulva a cső. Simán arról van szó, hogy a kis műanyag csonk, ami rácsatlakozik a csőre ereszt. Pontosabban van rajta egy szivacsos alátét, az átázik és emiatt csöpög ott is a víz. Másnál fordult már elő ilyen? -
légkondit
csendes újonc
válasz
theballa32 #16218 üzenetére
A szerelő a szerelésre vállal általában 1 év garanciát. A készülék más tészta, a 10 év a berendezésre vonatkozik. Hacsak nem a gép ereszti a gázt amit kizártnak tartok, akkor peremezési hiba van
-
Male
nagyúr
Ha az a kizárólagos fűtés, akkor mindenképpen a -20-as verziót vedd ( én többek között ezért is vettem Fujitsu LTCA-t, mert mással itt nem lehet fűteni, tehát a legnagyobb hidegben is mennie kell... -15 alá meg azért benéz néha egy-egy napra a hőfok itt ), ha csak átmeneti időben kiegészítő fűtés, és más érdemi különbség nincs, ami megérné a felárat, akkor a sima is jó.
-
theballa32
tag
Ma hívtam a klímást,és mondta,hogy ránéznek majd a gázra.Most délben indítottuk el 21fokra állítva és lehúzta annyira,de nem is volt ma meleg.A 10 éves garanciához évente 2x kell megnézetnem a klímát,csak azt nem tudom,ha a gázzal van a baj,akkor arra is vonatkozik ez a gari ,vagy csak a klímára?
-
pjen
félisten
válasz
theballa32 #16215 üzenetére
Mondjuk, szörcsögnie sem szabadna.
-
jukio
csendes tag
Sziasztok!
Klímavásárlás előtt állok.
Ezt a két klímát néztem , fűtésre is szeretném használni.Mitsubishi MSZ/MUZ-DM35VA
Mitsubishi MSZ/MUZ-SF35VE ennek van egy SF35VEH végződő típusa is ami -20 C-ig tud fűteni.
Melyik lenne jobb választás?
Előre is köszönöm.
-
krx21
nagyúr
válasz
theballa32 #16212 üzenetére
És mi evvel a baj???
-
pjen
félisten
válasz
theballa32 #16212 üzenetére
És ha nem 21,hanem 18 fokra állítod?Akkor sem hűt lejebb?
-
theballa32
tag
válasz
Quqesz #16211 üzenetére
A szörcsögés eléggé zavar,ezért vettem drágább klímát,hogy ne legyenek ilyen dolgok.Mikor bekapcsolom,akkor turbó fokozotaton megy kb 20 percig,majd 2-es fokozaton még kb 2 órát.Egy pillanat alatt 23fok lesz,csak utána áll meg a lehűlés.A szobahőmérő is 23-at mutat,meg a digitális termosztát is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
theballa32 #16206 üzenetére
Ha jönnek ellenőrizni nézesd meg a gázmennyiséget is plusszban a rendszerben. Amúgy 45 nm-nél 2 óra nem olyan sok, v állítsd turbóra. Az is lehet még, hogy a hőmérséklet mérője rossz és előbb kapcsol le(23 fokot érzékeli 21-nek). Amúgy ha bekapcsolva hagyod egész napra nem fog az egész nap menni még inverteres esetében sem.....
-
Zeki
nagyúr
válasz
theballa32 #16208 üzenetére
Bakker... nem 2 órát járatjuk! Inverteres klíma. Belövöd a kívánt hőfokra, és hadd menjen!
Csodát nem tud tenni ő sem, ha nem hagyod! -
Zeki
nagyúr
válasz
theballa32 #16206 üzenetére
A 12 fokos levegő okés.
Ha ezzel nem tudja lehűteni a szobát, alul van méretezve. Vagy nem csak a szobát hútöd vele. -
theballa32
tag
Deresedést nem látok,redőny lent van.16 fokra állítva ,kb 12 fokos levegő jött ki.Nem azt mondom,hogy nem hűt,de azért a 21 fok jó lenne.A másik problémám pedig az,hogy néha szörcsög.Nem érzem azt a nagyon hideg érzetet a befújt levegőnél,mint más klímáknál.Azért akarok a végére járni a dolognak,mert most jönnek átvizsgálni.Karbantartott gépről van szó,évente 2x nézik.Hitachi Klímáról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Formula-1
- Powerbank topik
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Külpolitika
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest