Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamboo529
senior tag
válasz tremorsz1 #10361 üzenetére
Tegnap én is megrendeltem, nekem is simán jött a 3 e-mail szinte azonnal. (Tájékoztatás a szerződésről -edigi, Tennivalók a tanúsítvánnyal kapcsolatban- edigi, maga a tanúsítvány pdf-ben - wihrlpooltól). Kinyomtat két példányban (nem kétoldalasra, ahogy először csináltam, mert úgy nem tudja a második oldal felét majd letépni a szerelő, ha beszereli. ).
Én csak az első oldalon írtam alá, a másodikon majd ha beszerelték.
Remélem jól csináltam. -
Jamboo529
senior tag
Klíma vásárláson töröm a fejem, és segítséget kérnék jó pár témában.
Szóval dél-délnyugati fekvésű 2. emeleti (4 emeletes) panellakás nappaliját (kb. 18m2) mekkora klíma tudja lehűteni? Szigetelve nincs, nyílászárók újak. Egész délután süti a nap.
Elég a 2,5 kw, vagy inkább 3,5 kw-os kell?
Mi a helyzet akkor, ha szeretném, hogy esetleg a többi helyiség is kapjon egy kis hideget, ha kinyitom az ajtót? Nem akarok 18°C szobákat, csak elviselhető szintű hőséget.Mekkora rombolással jár egy klíma beszerelése? Ha tervbe van véve az erkély felújítás is, akkor melyiket célszerűbb először elvégezni? Gondolom az erkély lenne az elsődleges.
A klíma mennyire ártalmas az emberre? Na jól megfogalmaztam, szóval arcüregfájós embereknek, esetleg kisgyerekek mellé ajánlott-e?
Típusra a visszaolvasások alapján a következőket néztem ki:
Gree Comfort Plusz Inverter GWH12KF Klímaberendezés 175k
Midea Oasis MS11MU-12HRFN1 Klímaberendezés 175k
Daikin FTXB35C/RXB35C Klímaberendezés 177k(Vagy éppen ezeknek a 2,5kw-os kistestvéreik.)
Ezekből a daikin lenne a befutó? Vagy van ebben (esetleg alacsonyabb) árkategóriában más bestbuy??
Ezek az árak reálisak?
Borsodban tud valaki megbízható klímaszerelő céget? -
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Én is nézegettem ezt az Edigitalos whirlpoolt. Panelba kellene egy klíma, hogy nyáron legalább 1 szobában (kb. 18-20m2 D-DNY-i tájolással) meg lehessen maradni. Érdemes ezt megvenni, vagy keressek inkább valami mást. Ha mást, akkor milyen, mekkora, hol (Borsodi megbízható klímaszerelő cég)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest