Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
asha07lcc
tag
válasz Klímamester #3223 üzenetére
13650(5900~15000) BTU Cooling
4.4(1.74~4.4)
W 1220(360~1570)15000(5800~16000) BTU Heating
4.0(1.74~4.4)
W1240(370~1480)Euroventen fenn van.
[ Szerkesztve ]
-
windy
tag
válasz Klímamester #3385 üzenetére
Sajnos mi is belefutottunk néhány büdös Hitachiba, így már nem kísérletezünk tovább velük. A nagyker sem tudott megoldást rá, így nekem nincs kedvem tartani a hátam az ügyfeleknél. Inkább kihagyjuk, van helyette más, ráadásul a Hitachi semmiben nem nyújt különlegeset, amit más gyártó ne tudna hasonló áron.
-
asha07lcc
tag
válasz Klímamester #3385 üzenetére
Nekünk kb 60-70 ment át a kezünkön és volt rálátás és nem volt ilyen panasz csak 1.
Amit írsz ráadásul eltérő anyag és konstrukció hiába Hitachi márka.
Nekem ez a tapasztalatom.A kedves fórumozó meg a 2013-14-es új modellre kérdezett rá. Arról nem is tudhatunk még adatot.
A Samsungok egy kicsit hajaznak a Fujitsu Nocriára már a 2014-es modellek.
Nem tudni milyenek lesznek.Azért ha valaki drágább gépet vesz továbbra is javasolom azt Euroventet nézegetni. Főleg ha fűteni akar sok nagyszerú COP ELVÉRZIK -5c ALATT.
-
asha07lcc
tag
válasz Klímamester #3393 üzenetére
Nem kell megengednem és neked sem amit én írok, ez egy fórum ugyanis.
Te is állítasz valamit meg én is meg mások is.
Szerintem egy gép mellett a nyomós indok, hogy amire szánják azt tudja ne legyen horror árú tartós legyen és elégedett legyen vele a felhasználó.
-
Mercutio_
félisten
válasz Klímamester #3639 üzenetére
Olvasd már újra windy azon mondatát miszerint a daikin egy olyan modell amivel még senkinek nincs tapasztalata, aztán tedd mellé azt az infót, hogy azonos jellemzőkkel bír mint a gree cosy modell.
ennek fényében szerinted igaz-e az első állítás?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
asha07lcc
tag
Hát jó gép, nem romlik ,support meg ha annyit jelent, hogy az alkatrész drága akkor inkább Gree
Bár a support egyben és valóban a garaciális problémák esetén ige jól jöhet az kétségtelen.
És legjobb support a megbízhatóság egy gép esetén.Halknak nem mondanám, ha már itt tartunk ha valaki a híresen halk bel és kültéri egységért vesz japánt.
28db(A) legkisebb fordulaton nem csendes, a valóságban egyébiránt a Gree modellt ismerve én nem tartom hangosnak.Viszont a 19-21 db(A) az egyéb japán modellek esetén azért sokkal halkabb.
Nemsokára jön a klímák Mercedese című fejezet.... Abban én is biztos vagyok, hogy a VW konszernben az elkészült motorokat külön jelölik. Az okokról nem tudok nyilatkozni, de szerintem ez a külön márkanevek miatt van, nem a minőség miatt.
Egyébként annyi különleges és jó gépe van a Daikinnak. igaz nem olcsón, hogy ez a pár belépő modell nem oszt nem szoroz.
bár a belépő modell általában a tömegtermék amit a jónép vesz.
-
neduddki
nagyúr
HI!
csak a tisztnalatsas kedvert: "Mégis, a a saját szememmel láttam, hogy a minőségellenőrzés után külön jelölést kapnak, és nem ugyanaz megy az Audikba, mint a Skodákba" most beszletme odi fonokkel ugyanaz a motor ugyanaz aminosegbiztositas csak az tjelolik meg hogy mibe kerul
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
BlacKSouL
addikt
Nálunk az ablaktörlő rendszerek amiket gyártottunk, mentek VW-be, Audiba, Skodába. Kétféle motort gyártottunk, P és Q, azaz balos és jobbos (LHD, RHD)
Teljesen ugyanaz a motor ment az Audi A4-hez, mint a VW Sciroccohoz, vagy a Tiguanhoz.
Csak az egyiknek az állórész-házára VW, a másiknak Audi jelet gravíroztunk. A motor paramétereinek ugyanazt kellett tudniuk mindegyik kocsiban (nyomaték, áramfelvétel, fordulatszám, zaj, zajspektrum, működési szögtartomány, stb), a különbség csak a mozgató rudazat kialakításában van.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Gilthanas
aktív tag
válasz Klímamester #3710 üzenetére
Köszönöm!
Akkor tovább nézelődőm
Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.
-
RoyalFlush
őstag
válasz Klímamester #3721 üzenetére
Klímát venni és szereltetni. Melyik céget tudnád ajánlani?
(#3722) laszlo168: köszönöm. Ez személyes tapasztalat? Vásároltál tőlük/szereltettél velük?
Sajnos előrébb viszont nem jutottam így, hogy ketten kétfélét mondtatok.
szerk: mivel a cég hivatalos nevét, vállalkozási formáját nem találtam az oldalon, a vásárlási feltételeknél viszont találtam egy nevet, annak utána nézve úgy tűnik ez egy egyéni vállalkozás ~4 éves múlttal.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Mercutio_
félisten
válasz Klímamester #3727 üzenetére
Én egyik mellett sem tettem le a voksom
Mi alapján tudom eldonti egy cégről, hogy már nem garázs cég, de nem túl nagy?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
RoyalFlush
őstag
válasz Klímamester #3732 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Apósom a Cool Klímatechnikát mondja. Erről a cégről van valamilyen információd, vagy tapasztalatod velük?
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
-HajTömeg-
őstag
válasz Klímamester #3784 üzenetére
Félre ne érts,én megértem,hogy inkább a picivel drágábbakat ajánljátok.
Tudnál nekem gépet ajánlani, fentebb írtam mire kéneAlias: Júzer error
-
Mercutio_
félisten
válasz Klímamester #3784 üzenetére
Az EU-s szabályozás oka az inverteres klímák jobb energia fogyasztás beli skálázhatósága.
Azt is nehezen tudom el képzelni, hogy akkora mennyiségben amit idén is el fognak adni becsempeszheto klíma, inkább arra gyanakodnek, hogy ezek ismerve az EU - s szabályozás életbe lépését még előtte be lettek hozva és lerakva raktárakban, vagy csak papíron lett elvamolva eu-n kívüli raktározással (nyilván ez a mennyiség a valóságban még nem volt legyartva) majd idén fizikailag is be hozták.A hasonlatod ott sántít, hogy a normális alkatrész ellátású on/off klímák inkább suzukik mint ladák, kevésbékkomfortos, kicsit hangosabb és gyengébb mint egy újabb autó, de vidéken, vagy városon belül ugyanúgy elvisz a-bol b-be.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
more
tag
válasz Klímamester #3813 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
pipetta
újonc
válasz Klímamester #4127 üzenetére
Ez villámválasz volt. Köszönöm szépen!
-
Vesztor87
senior tag
válasz Klímamester #4126 üzenetére
A gree akkor egy nem rossz választás? Olvastam kicsit régebbi hsz-eket, de nem egyértelmű Idén valszeg már nem lesz rá keret a lakás vásárlás mellé, de jövőre feltétlen kell, mert a panel nem hideg nyáron
Köszönöm -
Lala6
őstag
válasz Klímamester #4133 üzenetére
Forgalmazói, de 5 év teljes körű, nem 3+2 vagy 2+3.
-
Chal
addikt
válasz Klímamester #4455 üzenetére
Akkor olvasd el újra amit írtam Az említett cég 20 éve nyomja az ipart, és ugyanúgy jelen vannak bp-n mint ahogy vidéken is (ezért emeltem ki direkt hogy ne tévesszen meg senkit a vidéki székhely). Olcsónak se mondanám őket, egyszerűen csak korrektek.
[ Szerkesztve ]
-
asha07lcc
tag
válasz Klímamester #4987 üzenetére
Nem jól tudod.
http://www.fujitsu-general.com/global/corporate/profile/history.htmlÉrdekes a pontos katalógusadatok a Daikin esetében(ha Gree gyártás akkor sem ezek szerint a Daikin meg a Gree-vel állt össze?) nem számítanak, egyéb esetben igen
-
stangli
senior tag
válasz Klímamester #4995 üzenetére
mint pl?
-
hcs57
őstag
válasz Klímamester #4996 üzenetére
Szerintem már nem egy éve állt, ez az első inverteres sorozatból van, ha jól tudom 2011-s modell... de inverteres és nem on-off. az elszíneződés pedig abból látszik, hogy a burkolat egy része le volt ragasztva, alatta világosabb.
A másik, 65000 Ft és nem 120000.[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
stangli
senior tag
válasz Klímamester #4999 üzenetére
Én sem tudom, lakásfelújításban vagyok és a kivitelező ezt a márkát ajánlotta 170ért, de ahogy nézem átlagosan innen indul ez a típus... nekem a márka mindegy, csak hosszú távon megbízhatóan működjön, ez a lényeg... szóval ezen ár környékén, milyen alternatívák lennének?
-
szaki0003
csendes tag
válasz Klímamester #5066 üzenetére
Igen, olvastam itt, hogy ennyi pénzért van japán is de én nem találtam. Mind legalább 30%- al drágább ami elég jelentős szerintem.
-
nesa
veterán
válasz Klímamester #5066 üzenetére
Baranyaban en augusztus vegen 4 klimastol kertem arajanlatot ebbol 3 azt mondta a samut nem ajanl mert problemas, az alkatresz ellatas is hosszas, ettol fuggetlenul volt egy samu ami parametereiben tetszett de vegul mas markara kaptam 2 helyrol kedvezo ajanlatot igy lett vegul gree office 12 felrakva, szamomra erdekes mod minden markaba csak 1-2 olyan termek volt ami az elvarasoknak megfelelt, eleinte mitsut akartam de azt itt kedvezoen baranyaba senki nem tudta.
-
asha07lcc
tag
válasz Klímamester #5976 üzenetére
Szerintem a gyári képviselet a Daikin LG Samsung. Panasonicnak nincs gyári képviselete az országban. Fujitsut több mint 10 éve ugyanaz a cég hozza a Fujitsu honlapján(a németen és a globálison is) ez a cég szerepel. Garancia esetén néha villámgyorsan néha lassabban de minden esetben reagálnak intézik a szükséges dolgokat. Panasonic u.a nincs gond a garos résszel. Igaz Fujitsu Pana meg általában a japán gépek esetén nem sok ilyen van. De mint minden ember általé tervezett gyártott szerkezet egy klíma is elromolhat, márkától függetlenül.
Ezért elsősorban nem a garancia kihangsúlyozottsága(fontos egyébként) hanem egy márka típus megbízhatósága a leglényegesebb utána a gar szolgáltatás stb kinek kinek a prioritás változó lehet.
Gree Midea, Toshiba Mitsubishi ebből a szempontból nem egyértelmű.
Talán a Gree jött be a legtöbb fantázianéven, de abban egyetértek veled a Midea ügyintézése nagyon izzasztó.A visszaszabályozásról: Eltér a véleményünk részben, mert a Fujitsu gépei sok éve sőt 10 évet meghaladóan is szépen hibamentesen mennek.
Szoftveresen olajvisszatérítési programmal rég megoldott kérdés.Nyilván ahogy egy-egy gyártó érdeke kívánja aszerint(vagyis a piackutatás piaci igény és technikai lehetőségek szerint) ezzel az adattal is számolnak tervezéskor.
R32-es közeggel már sok gyártónak van gépe, ott a leszabályozás szintén változó.
[link][ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Klímamester #8306 üzenetére
Szerintem nem is a Mitsubishi fogja állni a költégeket mert Neked hozzájuk semmi közöd.A te költségeidet az fogja állni aki a garit adta,Te vele vagy kapcsolatban.Ha veszel egy Tv t az MM ben és gari idő alatt elromlik simán mehetsz az MM be és megoldják,csak tovább tart.
-
pjen
félisten
válasz Klímamester #8387 üzenetére
Azért csak óvatosan
-
törölt tag
válasz Klímamester #8385 üzenetére
Használod is a padlófűtést, vagy csak olvastál róla? Eddig azt tapasztaltam, hogy azok vannak a padlófűtés ellen, akik nem próbálták, esetleg a "szakik" jól elcseszték a kivitelezést. Egyetlen hátránya, hogy nem tudsz vele pikk-pakk befűteni. Az, hogy nem lehet rá szőnyeget rakni? Egy kerámiapadlót sokkal könnyebb tisztán tartani, ergó egészségesebb is. Jóval takarékosabb a radiátorosnál, nincs "szobaszél", ezért allergiásoknak is ajánlható. A falakkal meg azt csinálok, amit akarok...
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Klímamester #8523 üzenetére
Mivel kisebb gyárcsarnokot klimatizáltak, meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg ne lennének rendben a papírjaik.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
kovipetiii
csendes tag
válasz Klímamester #8528 üzenetére
A szerelőgárda nem kezdők csapat. 10 éve még az akkori cégemnek ahol dolgoztam konkurenciája volt. szigetklima.hu Nekik is van bemutatótermük. Nem olyan olcsóak mint a pannonos cég, de több klímás cég beüzemelt készülékét is megnéztem és NEKEM az ő munkájuk és hozzáállásuk tetszett.
Iphone 13pro, Ps 5,Lg nanocell tv, Chevrolet orlando , peca.
-
nesa
veterán
válasz Klímamester #8674 üzenetére
Fent van mar egy gree ami 98% kifuti a hazat egesz telen -10ig semmi gond ez alatt kell rasegiteni, tehat tok mind1 hogy 2kw os gepet rakok fel vagy 3,5kw masodik gepnek barmelyik eleg kell legyen az anyagi keret a meghatarozo.
Amugy nekem mind1 hogy a gree kinai, telen is elegedett voltam vele es nyaron is lehutotte az egesz hazat 100nm.
tehat 200k korul keresek gepet.
[ Szerkesztve ]
-
asha07lcc
tag
válasz Klímamester #8688 üzenetére
Egyetértek. Arról nem is beszélve, hogy az alu hőcserélő a splitklímán nem azonos az autó elpárok szerkezetével(lásd a Günthner anyag Microox)[link] ez azért szerintem a paraméterek alapján max 41 bart v bír ki a szerkezete miatt még a sima lyuk sem javítható anyagvastagság nagyon kevés aluból spec technika kell a forrasztásához-(mi beszereztük de soha nem szeretném használni) és a fizikai szerkezet miatt nem is lehetséges többnyire.
Kétségtelen, hogy a gyártőknak nagy költségcsökkentés ezért marketingben úgy kell eladni mintha ez egy új a vevőt szolgáló technika lenne. -
Brumi
senior tag
válasz Klímamester #9505 üzenetére
Köszönöm, én is erre az összegre gondoltam. Írtam a légkondisomnak is, hogy árazza be, de gondolom ő is hasonló összeget mond majd.
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
z123456z
őstag
válasz Klímamester #10044 üzenetére
A standart beltérije ugyan az, mint a basic é, vagy az más és jobb? Erre nem feleltetek.
Ami még szimpi, az a 12llcc, de windy írta nemrég, hogy két fuji is csapágyas volt mostanában, talán két éves volt mindkettő. Nem emlékszem melyik modellt írta. De az llcc-vel volt valami hercehurca, amit olvastam, először nem is kapta meg ugyan azt a garanciát, mint a nagyobbak? Egyáltalán az fuji vagy general? -
asha07lcc
tag
válasz Klímamester #10043 üzenetére
Szerintem a Toshiba alapmodelljei semmivel sem jobbak mint a Mitsu vagy a Daikin, kb ugyanaz a szint. De árban utóbbi kettő best buy..
-
nyesix
senior tag
válasz Klímamester #10044 üzenetére
Szia, pontosan mikis azok az adatok, amikben a Thosiba jobb mint a Panasonic? Panasonic Thosiba
Nem kötözködni akarok, csak kérdezem
Nekem pl az tetszik a panaban hogy van benne wifi modem, igy távolról is tudom vezérelni. Mire hazaérek lehűti a lakást.
A Toshiba beltérije viszont szebb(gyönyörű) de1-2 db vel hangosabb. Ha jól láttam a 3,5 kw os modell 2 db vel és ez is elég fontos nekem.
Tényleg sárgul a pana műanyag beltérije?
Köszi! -
Ed_007
aktív tag
válasz Klímamester #10048 üzenetére
Köszönöm, azóta már többet visszaolvastam (igen, tudom, korábban kellett volna) - amost már értem, miért nem találtam a Nord gyárát. :-P
-
z123456z
őstag
válasz Klímamester #10052 üzenetére
Valószínűleg feladom ezt a Panasonic témát, annyira ellenzitek ( bár kicsit paradoxon, hogy lebeszéltek róla mindenkit, ebből kifolyólag nem adtok el belőle, ergo nincs vele tapasztalat...de lebeszéltek róla ), de még néhány ( felesleges? ) kört futok:
Először is, erre a kérdésemre nem kaptam választ.
Másodszor, a Daikin pl. itt 23 dB
az új Mitsu itt is 22 dB, és máshol is 22 dBTovábbá légyszíves mondjál olyan lakossági felhasználás során keletkező igényt, amikor szükséges 5°C külső hőmérséklet alatt hűteni ( konditerem, pékség, kifőzde konyhája nem ér ).
Bocs a hülye kérdésekért, meg az okoskodásért, de próbálok logikusan gondolkozni. A logika meg azt mondja nekem, hogy nagy légszállítású gépre van szükségem, mert meglehetősen tagolt a terület, amit hűtenék, és még így is kicsi az esély, hogy behűti a távoli helyiséget. Tehát Daikin, és a HJ Mitsu kiesik, míg az új DM az sokkal jobb 650m3/h. A helyiség, ahol lenne a cuccos, alvásra is szolgál, tehát jó lenne, ha jól vissza tudna szabályozni, de ebben is kiesik az FTXB, és legnagyobb bánatomra az új Mitsu sem remekel benne. Pedig ez egy nagyon szimpatikus gépnek tűnik, de az olyan kiábrándító, hogy 1.4-3.5 között szabályoz ( ennyi erővel hamilton digital is labdába rúghatna ), szemben a kiszemeltek 0.8-3.9-vel. Ezért lettek kiszemelve a Panasonic B/S, a Fujitsu LLCC és az ár miatt a Gree C+. Bár ha éjszaka nem szükséges mennie ( vasbeton...), akkor a DM-el is kibékülnék, csak gyengusznak tűnik nagy melegben 40nm-re a max 3.5. Amúgy láttam már olyan sárga fujit, mint anyám 20 éves gyümölcscentrifugája. Nem tudom milyen és mikori volt.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Klímamester #10062 üzenetére
Igazad van,mindenki a maga lovát dicséri.Csak a Panát kevés helyen forgalmazzák.
-
z123456z
őstag
válasz Klímamester #10064 üzenetére
Szerintem pont te vagy, aki nem tud érvelni, ha nem mellette, legalább ellene. Közhelyeket pufogtatsz és az állítólagos szakmádba vágó kérdéseken átsiklasz. Windy tudott ellene érvet, cinedog ismer olyat, akinek nem vált be, akinek meg van, elégedett. Azért a klímamesteri cím még messze van neked. Figyeld az itteni klímásokat, valamivel mindig megpróbálják alátámasztani a véleményüket, ha meg nem, akkor a tapasztalataikat osszák meg az érdeklődőkkel. Neked szerintem nem nagyon van olyan.
-
z123456z
őstag
válasz Klímamester #10067 üzenetére
Kettő, neked címzett hozzászólásomra nem reagáltál. Ebből arra gondolok, azért, mert nem tudsz válaszolni azokra a kérdésekre. Ebből pedig arra következtettem, amit már leírtam. És itt be is fejeztem veled. Vannak itt igazi klímások is, és tapasztalt tulajdonosok. Pá.
-
sigsig
csendes tag
válasz Klímamester #10068 üzenetére
Köszi
-
pjen
félisten
válasz Klímamester #10067 üzenetére
Az az igazság mikor én csináltattam a klímát pont két olyannál néztem ahol Pana van.Szépek voltak,halkak és jól fütöttek,gazdaságosan.Mikor felkerültek a falra írtam ide a fórumra,kinek mi a véleménye?Senki nem ismerte,kérték majd írjak róla.Szerintem most sem ismerik.Akkor az volt a fő kifogás:nincs gyártói képviselet,de a CS80 ott van.Alapvető hátránya az ára,de én fűtésre vettem első sorban és a skandináv országokban roppant népszerű,talán nem véletlen.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Klímamester #10082 üzenetére
Ő, igen ez lett volna a kérdés burkoltan:
Ki dugott már fogyasztásmérőt klímára?"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Klímamester #10088 üzenetére
Jaj ma vagy én nem tudok fogalmazni, vagy nagyon kekec vagy.
Akkor legyen:
Mérte már le vki a klima fogyasztását-e? És milyen működési tartományban?"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Klímamester #10376 üzenetére
ki lehet ennek a gyártója? gyakorlatilag annyit találtam róla, ami a magyar honlapon van, az meg nem sok
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
laszlo168
senior tag
válasz Klímamester #10376 üzenetére
Az meg kit érdekel, csak legyen felszerelve.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Klímamester #10441 üzenetére
Én sem hinném, hogy a mitsubishi trükközne, főleg, hogy az elődre se találtam panaszt.
Valószínű az lehet amit te is írtál.és ezek szerint ők se tartják romániát európainak, ez is plusz pont[ Szerkesztve ]
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
z123456z
őstag
válasz Klímamester #10441 üzenetére
Ráadásul több országban is játszanak az adatokkal, mert egy bizonyos kW fölött külön adó terheli a gépeket, így alacsonyabbat írnak be.
Ja. Akkor minek hivatkoztok állandóan az euroventre? Döntsétek már el, hogy szavahihető oldal vagy sem? Különben is, nem csak a kínaiak játszanak az adatokkal, hanem a japók is? Kész káosz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest