Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
Srácok, ha egy GameRock 5080at beleszuszakolt egy kolléga a Montech Air100 házba, akkor én is beletudom tenni a GameRock 4070Ti-t ugye?!
Az 5080 elvileg 331,9mm és 330ig jó a ház?!
A 4070Ti pedig 328,9mm.
(ez az 5080) -
kico76
csendes tag
Sziasztok!
Gépépítés előtt állok és ház kérdésben kicsit gondban vagyok.
Mivel elsősorban audio felvételekre kell a gép, nagyon fontos a zaj minimalizálása. Természetesen a jó hűtés és szellőzés, valamint a porvédelem is hasonló fontossággal bír. Továbba szeretném, hogy az I/O csatlakozók ne a ház tetején legyenek, hanem az elején.Ami viszont a mai időkben nehezített pálya, hogy kellene külső 5,25-ös nyílás.
Mit tudtok ajánlani, ami ezeknek a követelményeknek megfelel?
-
CriticalHit
addikt
Bőven van hely a kábelrendezéshez és a VGA is akadálytalanul kap levegőt:
[ High Airflow AMD PC Build ] -
4264adam
veterán
3 első be + 2 oldalso be
3db kiTudom légáramlás törvénye szerint a 2db oldalsó és VGA alatti 2db ellentmond a fizikának. Gyakorlatilag 600RPM-en mennek és sokat segítenek az alacsonyabb IDLE hőmérsékletre.
30k volt amikor vettem és szerintem 27k-ért BestBuy hogy minden is elfér benne.
#85404lowzor:
Igen, teljesen igazad van. Ugyanaz lehet a beszállító mind a két márkának csak 1-2 dologban tér el.
Cougar Panzer MAX-ot váltott és nagyon nem bántam meg, alacsonyabb ház mégis tágasabb. -
rodman73
aktív tag
Mostanában elég sokat mozgatom a gépem, de nem szeretnék mini-itx gépet. Atx vagy micro lappal létezik olyan ház aminek a tetején van "fogantyú", mint például az alábbi ASUS háznak? 50-60k körül szeretném megúszni, ha meglehet. Jöhet használt is, nem csak új.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest