Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    válasz mumtaz #72310 üzenetére

    Kis kiegészítés a sima Maker 5-öt is bele véve:
    A sima Maker 5, az 5t és az MC500Mt úgy néztem, hogy ugyanaz az alap. A sima Maker 5-nél úgy néztem, hogy a teljes előlap funkcionálisan nem levehető, csak a rajta lévő fedlap, hogy egy "mesh" házat kapjunk. Tehát sok különbség azért nincsen, bár így a sima csak a légáramlást és a zajt figyelembe véve különbözik a másik kettőtől. Magyarán vagy halk, de egyáltalán nem szellőzik, vagy szellőzik, de hangos. Tehát annál csak két lehetőség van, míg a Maker 5t-nél és az MC500Mt-nél három lehetőség közül lehet választani.

    A Maker 5 hellyel-közzel megegyezik a Maker 5t-vel, de pár dolog (pl a VGA tartó konzol) alapból nincs benne. Bár utóbbit a Cooler Master oldalán az MC500Mt-hez is csak megvásárolható kiegészítőként jelöli, pedig - legalábbis nekem - benne van.

    Kiegészítők terén egyébként adtak pluszt a házhoz rendesen. Még egy fasza Cooler Master fémdobozt is, hogy a - épp nem kellő - csavarokat meg egyebeket bele lehessen pakolni. Az alja mágneses, bár nem tudom, hogy a fiókomon kívül hová lehetne tenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés