Hirdetés
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
válasz
konyi79 #48440 üzenetére
Ilyet sehol nem írtam. Azt írtam hogy kicsinek kicsi, de egyébként elég gyenge az árához képest. Nem kell ennél többet beleképzelni.
Ha valaki megkérdezné tőlem konkrétan, hogy ilyesmire lenne szüksége és ajánlom-e ezt az objektívet, azt írnám neki, hogy ha találsz valakit aki helyetted kidobott rá egy csomó pénzt és átveszed tőle a veszteséget, akkor miért ne.
Kb. én lettem lehülyézve azzal az állítással, hogy ma, ebben a pillanatban még DSLR sem elavult és lehet vele jó képeket készíteni és mindegyik irányba van átfedés, hogy kinek melyik jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest