Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
dabgergo #2118 üzenetére
Szerintem annyira nem. A D70S, az már inkább megérné, nem sokkal többért már biztos adják azt is. Inkább én D50-est javasolnék, újabb, és ennyiért kitobival adják. Nem olyan rossz az a kitobi, mint amennyire leszólják, ha nem kell, meg el lehet adni, úgy talán negyvenben lenne a váz.
Azért megint megemlíteném a vadiúj D40-est, kitobival, garanciával. Ha 55 van gépre, akkor is azt venném, inkább havi 2-3 ezer forint hitel, de annyit megér, hogy van gari, és az újszagú, frissen kibontott vázra először kattinthatom rá az obit.
Persze, mindenki a saját buxáját látja, én meg már régebben párszor ráfaragtam használt holmival, máshogy viszonyulok a dolgokhoz.
Ja, igen, most nem nézek utána, fejből mondom, de úgy emléxem, a D70-nek elég gyengus volt a JPG feldolgozása, a későbbiekben (D50, D70S) javították, de az igazi a D40-nél lett. Ha nem akarsz RAW-ot használni, nem utólsó szempont. Ja, és a D40 kezeli a 2GB-nál nagyobb kártyákat is. Hátrány, hogy a vázból kivették a fókuszmotort, régebbi obikkal nincs autofókusz. (Kézi van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest