- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
aesir
veterán
A tulajok szerint...
Ebben azért benne van az autóvásárlók pszichológiája is, akinek nem telik jobb/drágább kocsira, az általában mindig magasztalja a sajátját, elkendőzi a kisebb/nagyobb hibákat, hogy ezzel igazolja a saját ''jó'' választását.
A drágább autók tulajdonosai sokkal kritikusabbak a saját autójuk felé. -
Gyuri27
félisten
Igen. Viszont egy ilyen korú autón mindent cserélni kell kb. fél év alatt. Ha meg nem otthon barkácsolsz akkor a szerelőt is fizetni kell. Szerintem 500 pénz körül klasszisokkal jobb suzikat kapni és fiatalabbat. Szerintem.
dragonfx: nekem a vectra ment 3 hengerrel és a trabim is 1-l.
[Szerkesztve] -
Tudom
Hyundairól összességében rosszat nem hallotam...és könnyű szerelni
Hyundaiban nem tudok reális állásfoglalást tenni..
Accentje van egyik ismerősömnek, ő dicséri...
Nem ide tartozik:
Régebbi modeleknek is van sajátos hibái: 4 ütemű trabi egy kuplung gyilkos, vagy a pedál szakad át..., lada: hátsó világítás panel, bitosítótábla, ügyfélhiba: mivel a régiek fordított polarítású akkukkal szeretek, normál akku beszerelése, zárlat (főkábel ízik) ill. generátor diódahíd lefüstőlése, 2 ütemű trabi: kiemelkedő nincs, Skoda far motoros, belső miatt sok defekt, hűtővíz gyakran felforr, a hosszú csővek miatt, Dacia: volt úgy jött Romániából, hogy motor nélkül, polski fiat: dinamó és/vagy fesz.szabályzó, sokszor lesik a tengely (dinamó/generátor) másik végéről a hűtőtárcsa (zörög piszkosul), gyújtás, önínditó motor (főleg a régi bowdenes)...
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
Bringa elfer a tetocsomagtarton, maris semmi helyet nem foglal, akitol vettem a puttot, annak is volt hozza. A 4 gumi pedig az enyemben is, volt fenire szerelve is, meg kulon gumi meg kulon a felni is, elfert. De ezt egy evben 2x csinalod meg, tavasszal teli->nyari, osszel nyari->teli.
Kulonben meg nem hordozgatnam fel-le, mert minek, lent hagynam videken, es amikor eccer hazamegyek lent felrakatom egy gumissal ott. Vagy ha fent hagyom Bp-n, es akkor meg itt. Furikazni a gumikat tok felesleges Ez olyan, mintha fent Bp-n csak tarolni lehetne, lent meg csak felszereltetni, mert csak ott van gumis.
Szerintem...
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
En ugy vagyok ezzel, hogyha egy evben 1-2-3 alkalommal kell ennyi cuccot vinni, csak azert tok felesleges nagy autot, vagy egyterut venni, meg akkora autot ami neked is van, nekem is volt es az ev 360 napjan kongott az uressegtol, pl a jobb elso ajtot volt hogy 3 hetig ki sem nyitotta senki. Ha azonban minden heten kene ennyi cuccot vinnem, mar elgondolkodnek rajta.
hobizoli -
TexT-BoY
addikt
Hihetetlen.
Balatonra miért kell vinni uszonyt, meg buvárszemüveget? meg ez miért olyan nagy hely?
Tavaj is voltunk révfülöpön Prelude találkozón és idén is megyünk. 3fő, 3x 40L csomag 4 napra, 12üveg pia, hütőtáska, 1-2vizijáték, pokroc, matracok, normál quechua 3fős sátor.
Minden probléma nélkül elfértünk a csomagtartoban!!! ugy hogy egy láda bent van a 2 kerék iv közötti részen +4 csatornás erőssitő, szoval lényegében csak a kerékiv mögötti rész hazsnálható. Bár ehez nem kell szerszámos ládaelég a gyári.
Szoval nem értem a 2 emberrel kicsi az autó feelinget. Apámékkal voltunk 4en az 5ajtós foussal balatonon, és befértünk, voltunk Hévizen is minden évben, és elfértünk. Hozzáteszem hogy a mostani kiruccanásra a Cityvel mentünk és ez azért kényelmesebb volt a Focusnál, de azzal sem volt baj. Apámék idén is voltak a Focussal bár most csak 3 an mentek?! de sikerült. Kicsit szerintem tulvan bonyolitva a pakolás téma, és nem is csodálkozok. Aug 2 től megyünk 6napra Rijekába, már most látom ahogy a többiek hozzák a nagyobbnál nagyobb cuccokat, én egy 80L-es Adidas hátizsákkal megyek amibe benne lesz már minden cuccom +kajának egy hütős Q táska. és ennyi?!.
A lényeg hogy át kéne egy kicsit értékelni ezt a pakolásos dolgot.
-
süti5
őstag
Azt szeretem még, mikor 160cm-s kiscsajok sírnak nagyautóért mert ''nem férek el benne elől se''......
Ezt már mondjuk egyszer kiveséztük, de annyira nevetséges....kisautóban is be lehet állítani úgy az első üléseket, hogy kizártnak tartom, ne férjek el benne kényelmesen a magam 120 kilójával meg 185 centijével...(mondom ezt fiat uno, ignis, és swift tapasztalatokkal) -
parandroid
félisten
Vittétek a krokodilemelőt is?
''Csak az én táskámmal teli lett volna a csomagtér.''
Hm.Mennyi időre mentetek? 1 hónapra?
A tanulság az, hogy mindenki annyi cuccot pakol, amennyit elbír. Pár éve még 4-5 fős családok egy hetes balatoni nyaralása is megoldható volt egy Trabanttal, Ladával, Skodával, Daciával, de nagyon sokan vonattal, busszal utaztak le.
Egyszerűen el vagyunk kényelmesedve, és viszünk mindent, ami eszünkbe jut, ha kell, ha nem, mondván az autó úgyis elbírja.
p -
hobizoli
nagyúr
Jo, hat mindig vannak, akiknek egy kombi Mondeo is keves. 20 eve nem voltak ekkora autok megis el tudtak utzani veluk az emberek akar a bolgar tengerpartig is. Most mar boven vannak akiknek gondot okoz ''csak'' a Balcsira leugrani egy 2x akkora kocsival is.(ne pont magadra gondolj), mert vinni kell egy hetre 3 hetnyi ruhat, ha van gyerek akkor annak az osszes jatekat, mert nehogyma' otthon maradjon akar csak a kis muanyag motorja is, mert akkor aztan mi lesz...pelust is vinni kell 1000db-t, mert ahova megyunk ott meg az emberiseg tortenelme alapjan meg nem jartak gyerekkel, igy 150km korzetben nem arulnak.
hobizoli -
G@ben
addikt
Alapvetően közútra kell, csak néha földútra vagy könnyű terepre. Olyan terepekről van szó, amin elmegy egy normál személyautó is, de nem annak való, mert félti rajta az ember. Nem terepjárót keresünk, csak egy személyautót, ami esetleg kicsit magasítva van és talán nem árt a négykerékhajtás sem, de nem létszükséglet.
-
vzsolo2225
tag
''...a leadott autót ők eredetvizsgáztatták, az elhozottat én...''-ezt nem értem, hány autóról van szó?
Tehát adásvételi megírva, pénz kifizetve, eljövök, megkötöm a kötelezőt elmegyek eredetet vizsgálni (hova is?
), átiratok ocsmányirodában, csekkezek a postán, majd postás hozza a törzskönyvet és kész?
Bocsi ha sokat kérdezek! Remélem nem jár le a zsetonom mára
Szerk.: De ha gáz, h nincs kötelező rajta mikor elhozom, akkor mikor kell megkötni rá?
[Szerkesztve] -
lenox
veterán
Na ja, de ez szerintem csak azert van, mert ott lassan megy az ember, szal meg jobb lenne a fogyasztas, ha sima uton folyamatosan 60-70-nel mennel.
Kulonben mar egy ismerosom is felvetette, hogy hegyen menni kiraly, mert ugye folfele igaz tobb benya kell, de nem sokkal, mint vizszintesen pl 7 helyett 10 liter, lefele meg ugye gurul, szal nem kell semmi, szal osszesegeben 5 lesz az atlagfogyi. Igaz, o majdnem bukott fizikabol... -
aesir
veterán
Néha nem árt tenni is azért, hogy magasabb színvonalon éljünk.
Mondjuk az biztos, rinyálni sokkal könnyebb hogy ''nincs munka''... Egy 3-5M ingatlanért érdemes röghözkötöttnek lenni olyan környéken ahol nincs elég munka? Szerintem nem. Mindennek ára van, a szülőföldhöz ragaszkodásnak is. -
dragonfx
veterán
pedig nagyon zorall, tiszta Viper feeling
..5.5ért...simán.A viper minimum triplája.
De örülj neki ha úgy karosszéria jön az előtte levő olcsóbb lesz sokkal rövidesen.
Más:
új sportautóba benne van az S5 audi, elég állatul néz ki, de a V6 346 lova édes kevés lesz az M3 ellen...
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
haveromék astrája 95-ös létére H-s rendszámú, mert amikor vették használtan, az előző tulaj megtartotta az egyéni rendszámát róla (az ablakokban meg a lámpákban szépen látszik is belegravírozva az előző rendszám
), szóval egy rendszám lehet gyanús, de akár ilyen okból is lecserélhette
-
Retro11
senior tag
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GTA VI
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Subaru topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Revolut
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hibajavításra adta a fejét az új Arc meghajtó
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- iPhone 15 Pro 256GB Független Karcmentes/1 hónap gar./Akku 100%/p52e
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest